TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 My Unique B&B
Alex en Laura hebben dringend hulp nodig en schakelen Simon en het team in om te zorgen dat een tiny house op wielen in de dramatische Black Mountains van Wales zijn potentieel vervult.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Love Bites
De vrijgezelle heren Cosmo, Charlie en Danny sluiten zich aan bij Scarlett en koken veel eten in de liefdeskeuken, in de hoop dat hun gerecht lekker genoeg zal zijn om een afspraakje te maken met de 22-jarige Brent.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:10 GPs: Behind Closed Doors
Dr. Shah krijgt bezoek van Carrie, die vermoedt dat ze lijdt aan het Body Dysmorphic Disorder, een stoornis in de lichaamsbeleving die ervoor zorgt dat iemand zichzelf afstotelijk vindt.
«
»
14:10 Blind getrouwd: AustraliŽ
Wanneer de 32-jarige verpleegster Ellie reisgids Jack ontmoet, kunnen ze niet meer verliefd op elkaar zijn. Maar Ellie's beschermende neef twijfelt al snel aan Ben's bedoelingen om aan het experiment deel te nemen.
«
»
15:20 GPs: Behind Closed Doors
Dr. Chris Pearce ontmoet een dominee die zich zorgen maakt dat hij door een bloeddoorlopen oog de volgende dag geen begrafenis kan leiden. Dr. Heather Watson onderzoekt een 18-jarig meisje dat zich zorgen maakt over een knobbeltje in haar borst.
«
»
16:20 Boer zkt Vrouw
Boer Bert geniet van twee dates; eerst met Celine en vervolgens met de mondige Eva. Thomas moet een keuze maken tussen zijn vier dames. Martijn gaat ondertussen te rade bij zijn zus.
«
»
17:30 MasterChef AustraliŽ
In de eerste eliminatieronde nemen de koks deel aan een bijzondere smaaktest. Elke petrischaal bevat een speciaal gearomatiseerde parel, die een ingrediŽnt destilleert tot zijn puurste smaakprofiel.
«
»
18:55 Home and Away
Lyrik speelt de pannen van het dak en sleept de publieksprijs in de wacht. Terwijl iedereen feestviert, blijkt Felicity spoorloos te zijn. Tane en Eden beginnen zich zorgen te maken.
«
»
19:20 Ambulance
Het team heeft te kampen met een hoog ziekteverzuim als gevolg van het coronavirus. Dit maakt het moeilijk om de noodoproepen op te kunnen lossen. De hulp van het leger wordt ingeschakeld.
«
»
20:35 Gemini Man
Henry Brogan is een huurmoordenaar die het doelwit wordt van een agent die schijnbaar al zijn bewegingen kan voorspellen. Tot zijn schrik komt hij er al snel achter dat de man die hem probeert te vermoorden een jongere versie van hemzelf is.
«
»
22:40 S.W.A.T.
Na de schietpartij waarbij Luca gewond raakte, starten Hondo en het team een klopjacht doorheen de stad om de daders te vatten. Deacon denkt intussen na over zijn toekomst.
«
»
23:30 Extreme Love Stories
BDSM-meester en -meesteres Tank en Ellez zijn op zoek naar een inwonende onderdaan. Plastisch chirurg David bouwde zijn echtgenote Veronica om tot dť perfecte vrouw. Een koppel met overgewicht zijn de dupe van grappen.
«
»
00:25 Ambulance
Het team heeft te kampen met een hoog ziekteverzuim als gevolg van het coronavirus. Dit maakt het moeilijk om de noodoproepen op te kunnen lossen. De hulp van het leger wordt ingeschakeld.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers