TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Extreme Makeover: Home Edition
Ty en zijn team komen de familie Walker te hulp, wiens zoon zelfmoord pleegde nadat hij meedogenloos werd gepest op school. Nu richt de dappere familie zich op het helpen van mensen in dezelfde situatie.
«
»
08:00 Interior Design Masters
Na de laatste eliminatie blijven er nog vier ontwerpers over voor de halve finale. Michelle onthult dat ze in tweetallen zullen werken om twee restaurants te transformeren, waarbij elke ontwerper verantwoordelijk is voor één verdieping.
«
»
09:00 Interior Design Masters
Nadat ze zeven zware ontwerp uitdagingen hebben overleefd, gaan de twee finalisten de strijd aan om de ultieme prijs. In afwachting van de winnaar ligt een carrièrebepalend ontwerpcontract met een boetiekhotel in het Lake District.
«
»
10:05 The Block NZ
De Blockstars-uitdaging gaat verder als de teams strijden om een prijs die het spel kan veranderen. De teams gaan creatief aan de slag in hun garages en wasserijen.
«
»
10:55 Love It or List It
Jaren na het bijwerken van hun belangrijkste woonruimte, wil een koppel de derde verdieping renoveren. De ene voelt dat hun droomhuis binnen handbereik is, maar de andere wil een nieuwe, perfecte plek vinden.
«
»
11:45 Dr. Phil
James beweert dat hij online modellen ontmoet en met ze afspreekt. Maar wanneer ze op weg zijn om elkaar te ontmoeten, worden de vrouwen ontvoerd. Hij redt de vrouwen door cadeaubonnen te sturen naar de ontvoerder om ze te bevrijden.
«
»
12:25 Love Island
Terwijl Love Island doorgaat, zijn de prachtige eilandbewoners druk aan het genieten van hun dagen vol romantiek, flirten en eindeloos plezier in de zon. Maar ze kunnen hun hoede niet teleurstellen, want dingen kunnen snel veranderen in het paradijs.
«
»
13:15 Changing Rooms
In Leeds wil Pauline haar paarse voorkamer nog levendiger maken, terwijl zelfbenoemd kattenvrouwtje Amanda hoopt dat haar woonkamer kan worden omgetoverd tot een oase in scandi-stijl.
«
»
14:05 Changing Rooms
In Barnstaple mist de rommelige slaapkamer van hondentrimster Sarah opbergruimte. De onbeminde eetkamer van Tom en Richard wordt omgetoverd tot een ruimte waar ze graag tijd doorbrengen.
«
»
14:55 The Block NZ
De teams haasten zich om hun garage en wasruimte af te maken, maar één team heeft de macht om een ander team van de jurering uit te sluiten en hun de prijs te ontzeggen.
«
»
16:05 Paramedics
Mike en Eamon behandelen een tiener die op brute wijze in elkaar geslagen is. Ray en het helikopterteam krijgen een melding binnen over een persoon die gewond is geraakt in zijn tuin.
«
»
16:55 Dr. Phil
In Zuid-Florida zijn buren woedend op Darren, een dierenliefhebber die groene leguanen voedt die de tuinen en planten van mensen vernielen en hun eigendommen beschadigen. Matthew geeft toe ruzie te hebben gemaakt met Darren.
«
»
17:45 MasterChef UK
De zeven overgebleven thuiskoks van deze week keren terug om hun culinaire vernuft te testen en juryleden John Torode en Gregg Wallace te laten zien dat ze het potentieel hebben om MasterChef-kampioen 2023 te worden.
«
»
18:55 Love It or List It
Een druk stel heeft hun huis slechts twee jaar geleden gekocht, maar nu zijn ze bezorgd over de veiligheid van hun kinderen in een huis met drie verdiepingen. De een wil een nieuw huis en de ander hoopt op een mooie renovatie.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Er is paniek bij de familie Meiland, want het vogelvoer is op. Martien bestelt ook een cabrio. Eigenlijk is de auto veel te snel en mooi, maar Martien is gelukkig wanneer hij de föhn in de hoofdsteunen ontdekt.
«
»
20:35 Say Yes to the Dress: Atlanta
«
»
21:05 Say Yes to the Dress: Atlanta
«
»
21:35 Say Yes to the Dress: Atlanta
«
»
22:05 Say Yes to the Dress: Atlanta
«
»
22:40 The Real Housewives of Beverly Hills
«
»
23:40 Love Island
«
»
00:40 MasterChef UK
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

In Sint-Andries Brugge gaat Axel meeleven met mensen die lijden aan jongdementie. Hij bevindt zich te midden van leeftijdsgenoten en ziet hoe meedogenloos de ziekte hen verandert. Het wordt een hartverscheurend, maar tegelijkertijd ook hartverwarmend en uiterst persoonlijk verhaal voor Axel, aangezien ook zijn eigen moeder aan dementie lijdt.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers