TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:20 Extreme Makeover: Home Edition
Het team gaat naar Joplin om huizen te herbouwen voor gezinnen die getroffen zijn door een tornado.
«
»
07:05 Paris in Love
Paris Hilton begint aan haar weg naar het altaar met verloofde Carter Reum, maar haar familie en vrienden vragen zich af waarom ze geen beslissing kan nemen over de eenvoudigste details van haar huwelijksfeest.
«
»
07:45 Paris in Love
Paris moet kiezen tussen haar verloofde en haar moeder wanneer Carter en Kathy touwtrekken over trouwplannen, Barron Hilton ÌI schiet zijn zus te hulp wanneer ze met gedoe kampt voer problemen uit haar verleden.
«
»
08:30 Paris in Love
Paris combineert de zoektocht naar een trouwlocatie met haar verlangen om nieuwe muziek op te nemen, Kathy Hilton die vast wil houden aan de Hilton-familietradities zorgt voor onverwachte en emotionele onthullingen.
«
»
09:00 The Block NZ
De race naar de finish begint, maar de teams worden verdeeld door een verhitte kamer-onthulling als ze beginnen aan hun laatste kamer.
«
»
09:55 Love It or List It
Nadat Vann en Caroline jarenlang een schilderachtig huis op een heuvel in de buurt hebben bewonderd, hebben ze de kans aangegrepen om hem te kopen nadat hij te koop werd aangeboden. Nu zijn ze overweldigd door de hoeveelheid werk dat hij nodig heeft.
«
»
10:45 Dr. Phil
Vier vrouwen over hun ervaring met alcohol. Stereotypes over vrouwen die drinken vereenvoudigen de kwestie, en sommigen herkennen misschien niet eens de overgang tussen gematigdheid en problematische drinkgewoonten.
«
»
11:30 Love Island
Het is een drukke week voor de Islanders en terwijl de liefdesspelletjes doorgaan, weet niemand wat er om de hoek te wachten staat. Het is tijd om de januari-blues te vergeten en te genieten van een onvergetelijke winter van liefde.
«
»
12:20 Love Island
De Islanders hebben de tijd van hun leven, maar terwijl de liefdesspelletjes doorgaan, weet niemand wat er om de volgende hoek wacht. Met slechts één koppel dat kans maakt om verkozen te worden tot favoriet van het land.
«
»
13:15 Say Yes to the Dress: Atlanta
Jessica wil een jurk om haar conservatieve verloofde tevreden te stellen, maar haar familie heeft andere ideeën. Tracy is op zoek naar een deal, maar haar vriendin is niet onder de indruk van het uitverkooprek.
«
»
13:35 Say Yes to the Dress: Atlanta
Aimee wil een jurk die strak, glamoureus en, in haar eigen woorden, een beetje sletterig is. Bruid Yovanna is naar Atlanta gevlogen voor een jurk die haar figuur accentueert.
«
»
14:05 Say Yes to the Dress: Atlanta
Shaundalyn wil er sexy uitzien op haar grote dag, ondanks de afkeurende blik van haar conservatieve vriendin. Ashley is op zoek naar een glamourjurk, maar haar brutale oma heeft andere ideeën.
«
»
14:30 Say Yes to the Dress: Atlanta
Samantha brengt haar verloofde mee naar de winkel tegen de wens van haar moeder in. Katie hoopt dat haar gewichtsverlies niet nog meer veranderingen zal veroorzaken voor haar laatste aanpassing.
«
»
15:00 The Block NZ
De spanningen bereiken het kookpunt ter plaatse en de druk om veilingklaar te zijn zet allianties, overeenkomsten en facturen onder druk.
«
»
15:55 Paramedics
Leonard en Nat gaan naar de plaats van een verkeersongeval waarbij een bestuurder vastzit. Een mountainbiker heeft verwondingen aan zijn gezicht na een val.
«
»
16:50 Dr. Phil
Dr. Phil, de huispsycholoog van Oprah Winfrey, helpt gasten met hun problemen. Hij doet dit met zijn unieke manier van analyseren en een directe confronterende benadering.
«
»
17:40 MasterChef UK
Amateurkoks uit heel Groot-Brittannië gaan de strijd aan met elkaar en tonen hun kookkunsten. De juryleden houden een oogje in het zeil terwijl de deelnemers nieuwe en creatieve gerechten bereiden.
«
»
18:50 Love It or List It
Na het krijgen van vier kinderen worden Susanne en Brian met een ruimteprobleem geconfronteerd. Terwijl David een kant-en-klaar huis wil vinden dat bij iedereen past, is Hilary wellicht in staat om hun ruimteproblemen ter plekke op te lossen.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Martin blijft een nachtje weg, dus maken Erica en Maxime misbruik van de situatie, zijn huiskamer wordt omgetoverd tot drooghok voor Maximes kledingvoorraad. En dat gaat niet zonder ongelukjes. Ondertussen heeft Martien andere zorgen.
«
»
20:35 Extreme Weddings: Australia
Duncan en Petah plannen een wilde bruiloft met kamelen in de hitte van de outback van Australië. Een jong stel uit Sydney ontdekt dat ze de bruiloft van hun dromen hebben gewonnen boven op een bergtop.
«
»
21:30 Extreme Weddings: Australia
In plaats van ze voor te lezen, zingen Brad en Gregson hun geloften. Terwijl het huwelijksfeest in volle gang is, worden de gasten opgeschrikt door een heuse flashmob.
«
»
22:35 The Real Housewives of Beverly Hills
De vrouwen herbeleven de lol en het drama van hun reis naar Dubai, terwijl de anderen aardige dingen over elkaar zeggen. Lisa Rinna en Lisa Vanderpump bevinden zich in een impasse. Brandi Glanville geeft haar mening over seizoen zes.
«
»
23:35 Love Island
Leanne vertelt Mike dat ze niet langer in hem geïnteresseerd is. Sophie geeft aan Wallace toe dat ze voorzichtig is met het verlaten van Connor. Nas vertelt de strandhut dat hij enthousiast is om Demi te leren kennen.
«
»
00:35 Love Island
De liefdesspelletjes gaan door voor de Islanders. Niemand wil uit de villa worden gedumpt, maar om in het paradijs te blijven, moeten ze de harten winnen van hun mede-eilandbewoners en het publiek.
«
»
01:30 MasterChef UK
Leyla Kazim daagt de zeven deelnemers uit om een gerecht te maken dat de essentie van zuurheid of de allure van bitterheid benadrukt. Ze moeten strijden om hun positie in de wedstrijd veilig te stellen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers