TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:10 The Block NZ
De teams beginnen aan de overdoenweek, maar worden door de juryleden op de vingers getikt: ze moeten hun oorspronkelijke score verbeteren of de gevolgen onder ogen zien.
«
»
06:55 The Block NZ
In de Do-over-week is de concurrentie in opperste staat van paraatheid, terwijl de teams zo snel mogelijk proberen te werken. Stiekeme tactieken werken averechts op één team.
«
»
07:40 The Block NZ
Argwaan hangt in de lucht en met zo veel op het spel nemen de teams buitenissige ontwerprisico's.
«
»
08:35 The Block NZ
De teams gaan over de finishlijn op hun do-overs en kijken of ze hun oorspronkelijke scores hebben overtroffen of dat ze bij de jurering de consequenties nog onder ogen moeten zien.
«
»
10:00 The Block NZ
De teams zijn bezig met de laatste renovatie van de binnenruimte: de garage en de wasruimte. Verdenkingen worden gewekt over een andere overtreding van de regels.
«
»
10:55 MasterChef UK
Om de week van de halve finales af te trappen, krijgen de tien overgebleven kandidaten voor het eerst een voorproefje van hoe het is om in een restaurant te werken, waarbij rechter John Torode de orders verdeelt.
«
»
12:05 MasterChef UK
De MasterChef-markt is open met een voorraadkast vol ingrediënten om uit te kiezen. De acht overgebleven halve finalisten maken een gerecht geïnspireerd op de kip of het ei. Aan het einde van deze taak worden twee deelnemers geëlimineerd.
«
»
13:10 MasterChef UK
Het is tien jaar geleden dat juryleden John en Gregg werden gesampled op de hitsingle 'Buttery Biscuit Bass'. Elke kok moet een gerecht ontwerpen dat op dat liedje is geïnspireerd.
«
»
13:45 MasterChef UK
De vijf finalisten moeten elk een gerecht creëren dat is geïnspireerd op een publieke figuur of een kunstwerk, film, lied, tv-serie of boek. De tweede uitdaging brengt de overige vier koks naar het Emerald Isle.
«
»
14:55 MasterChef UK
In de voorlaatste competitie krijgen de vier overgebleven kanshebbers één enkele opdracht om een plaats bij de laatste drie te bemachtigen, en daarmee een kans om deel te nemen aan de uitdaging van hun leven.
«
»
16:00 Paramedics
Mark haast zich om een jonge vader die zijn arm dreigt te verliezen na een vreselijk ongeluk op de werkvloer te helpen. Hij moet ook een bestuurder uit zijn auto bevrijden.
«
»
16:55 Paramedics
Mike en Eamon behandelen een tiener die op brute wijze in elkaar geslagen is. Ray en het helikopterteam krijgen een melding binnen over een persoon die gewond is geraakt in zijn tuin.
«
»
17:50 Paramedics
Een familieman raakt bij een vreselijk motorongeluk zwaargewond en verkeert in kritieke toestand. Amanda en Taz helpen een vrouw die in een afgelegen gebied van een bank is gevallen.
«
»
18:45 Paramedics
Matt doet zijn best om een gewonde paraglider te redden. Een paardentrainer wordt tegen het hoofd geschopt en Taz en Amanda worden op de proef gesteld.
«
»
19:40 Botched
Dr. Dubrow corrigeert de borsten van een vrouw uit New Jersey, terwijl Dr. Nassif een verminkte neus van de helft van een tweeling herstelt.
«
»
20:30 Botched
De doktoren helpen een patiënt die bijna stierf na een borstaanpassing en een man die zijn platte neus wil laten opereren voor een huwelijksaanzoek.
«
»
21:25 Naked Attraction
De 60-jarige Glyn verdient zijn brood met entertainment. Hij zit vol leven en humor, maar is op zoek naar een serieuze partner. De 28-jarige Jamie heeft veel dates, maar heeft moeite om de juiste man te vinden.
«
»
22:25 Naked Attraction
Model Hope is op zoek naar de liefde. Ze wil graag een man met een gespierd lichaam. De 28-jarige student diergeneeskunde Kurt vindt het moeilijk om met vrouwen te praten.
«
»
23:25 Tattoo Fixers on Holiday
Glen verbant het Magaluf-motto van bad boy Ashley en Sketch helpt Bobby zijn rangkonijn kwijt te raken. Ondertussen geeft Alice Rachel een sentimenteel ontwerp en ontdoet Jay Clair van een vreselijke ex-tattoo.
«
»
00:30 Dating: No Filter
Ondernemer Natalia is klaar om los te gaan met golfinstructeur Zack. Stuntman Lars ontmoet Erica, een meisje met een Californisch lichaam.
«
»
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Special Forces' (VTM)

Na de opdracht in de oceaan volgt een onverwachte uitdaging: de 'milling'. De rekruten moeten een zware drill ondergaan en vervolgens twee minuten boksen tegen een SF-instructeur. Het brengt heel wat emoties en agressie naar boven, maar één rekruut voelt zich op zijn gemak. Bij een krachtige waterval bekruipt hen opnieuw de angst voor water en moeten ze twintig meter omhoog klimmen langs een gladde rotswand.

'Special Forces', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers