TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Extreme Makeover: Home Edition
Ty en het team gaan naar Iowa om een weduwe te helpen, die na een hersenaneurysma praktisch blind is geworden, en haar zes kinderen.
«
»
07:55 Extreme Weddings: Australia
Luke en Damien stappen in het huwelijksbootje met een buitengewoon extravagant vierdaags huwelijksfeest. Jenny en Scott hebben een bruiloft met een rock-'n-roll-thema na dertig jaar samen te zijn geweest.
«
»
08:40 Extreme Weddings: Australia
Een bruid met grootse ideeën wil een glamoureuze bruiloft met zwevende taarten en ijssculpturen als decoratie. Brad en Quin zijn twee duikliefhebbers die duikend in het huwelijk treden.
«
»
09:30 The Block NZ
Vrienden en familie van de teams komen de moraal opkrikken terwijl ze zich haasten om hun buitenruimte af te krijgen voor de jurering. Een beslissing op het laatste moment doet één team naar de overwinning grijpen.
«
»
10:55 Love It or List It
Nadat Gerret met een spieraandoening werd gediagnosticeerd, kochten Gerret en zijn vrouw Tammy een huis van één verdieping. Nu wil Tammy het huis een opknapbeurt geven, maar Gerret daarentegen is klaar voor verandering.
«
»
11:45 Dr. Phil
Mensen die contactsporten beoefenen lopen risico op hoofdtrauma en hersenschudding. De vraag is of kinderen deze sporten mogen beoefenen. Een tiener met bijna geen geheugen na een derde hersenschudding.
«
»
12:30 Love Island
Kijkers stemmen op Siannise en Jess om op date te gaan met de nieuwe jongens Luke T en Justin Bieber-achtige Luke M. Het is tijd voor een herkoppeling, maar het is de beurt aan de meisjes om te kiezen.
«
»
13:30 Ring by Spring
Studenten van de Texas State University nemen deel aan een decennia-oude traditie om hun toekomstige echtgenoten te vinden en zich te verloven voordat ze afstuderen. Met nog maar acht maanden te gaan in het schooljaar, is de jacht geopend.
«
»
14:20 Ring by Spring
De studenten hebben nog maar zeven maanden de tijd om zich te verloven voordat ze afstuderen.
«
»
15:15 The Block NZ
De race naar de finish begint, maar de teams worden verdeeld door een verhitte kamer-onthulling als ze beginnen aan hun laatste kamer.
«
»
16:10 Paramedics
Carina en Doddsy moeten zich een weg banen door het verkeer om het leven van een kind te redden. Taz en Amanda helpen een slachtoffer van een hondenbeet.
«
»
17:00 Dr. Phil
Vier vrouwen over hun ervaring met alcohol. Stereotypes over vrouwen die drinken vereenvoudigen de kwestie, en sommigen herkennen misschien niet eens de overgang tussen gematigdheid en problematische drinkgewoonten.
«
»
17:45 MasterChef UK
Negen thuiskoks strijden om door te gaan naar de volgende ronde van de competitie. Ze moeten hun favoriete familiegerecht opnieuw maken en de uitvindingstest ondergaan. Voor twee kandidaten is de MasterChef-droom voorbij.
«
»
18:50 Love It or List It
Nadat Vann en Caroline jarenlang een schilderachtig huis op een heuvel in de buurt hebben bewonderd, hebben ze de kans aangegrepen om hem te kopen nadat hij te koop werd aangeboden. Nu zijn ze overweldigd door de hoeveelheid werk dat hij nodig heeft.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Volgens het bestemmingsplan is er maar plek voor één huishouden. Dus wonen Erica en Maxime illegaal op hun eigen landgoed. En ondanks alle ervaring, blijft doe-het-zelven toch riskant.
«
»
20:35 Say Yes to the Dress: Atlanta
Jessica wil een jurk om haar conservatieve verloofde tevreden te stellen, maar haar familie heeft andere ideeën. Tracy is op zoek naar een deal, maar haar vriendin is niet onder de indruk van het uitverkooprek.
«
»
21:05 Say Yes to the Dress: Atlanta
Aimee wil een jurk die strak, glamoureus en, in haar eigen woorden, een beetje sletterig is. Bruid Yovanna is naar Atlanta gevlogen voor een jurk die haar figuur accentueert.
«
»
21:35 Say Yes to the Dress: Atlanta
Shaundalyn wil er sexy uitzien op haar grote dag, ondanks de afkeurende blik van haar conservatieve vriendin. Ashley is op zoek naar een glamourjurk, maar haar brutale oma heeft andere ideeën.
«
»
22:05 Say Yes to the Dress: Atlanta
Samantha brengt haar verloofde mee naar de winkel tegen de wens van haar moeder in. Katie hoopt dat haar gewichtsverlies niet nog meer veranderingen zal veroorzaken voor haar laatste aanpassing.
«
»
22:40 The Real Housewives of Beverly Hills
Yolanda neemt haar vrienden op de korrel voor het in twijfel trekken van haar gezondheidsproblemen. Oude wonden worden heropend wanneer Kyle's zus, Kim Richards, terugkeert om te praten over haar moeilijke jaar. Eileen confronteert Lisa Vanderpump.
«
»
23:35 Love Island
Het is een drukke week voor de Islanders en terwijl de liefdesspelletjes doorgaan, weet niemand wat er om de hoek te wachten staat. Het is tijd om de januari-blues te vergeten en te genieten van een onvergetelijke winter van liefde.
«
»
00:35 Love Island
De Islanders hebben de tijd van hun leven, maar terwijl de liefdesspelletjes doorgaan, weet niemand wat er om de volgende hoek wacht. Met slechts één koppel dat kans maakt om verkozen te worden tot favoriet van het land.
«
»
01:25 MasterChef UK
Negen thuiskoks strijden om door te gaan naar de volgende ronde van de competitie. Ze moeten hun favoriete familiegerecht opnieuw maken en de uitvindingstest ondergaan. Voor twee kandidaten is de MasterChef-droom voorbij.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in Normandië op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers