TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:50 Extreme Makeover: Home Edition
Ty en zijn team helpen mee bij het bouwen van een huis voor een gezin van wiens tiener in een ernstig ongeval zijn hand verloor terwijl hij aan hun huidige huis probeerde te werken.
«
»
08:30 De Perfecte Verbouwing
Architecten Britta en Maxim gooien de hele boerderij van Marco en Lisa uit Emst op zijn kop en tonen hun droomontwerpen in virtual reality. De boerderij ziet er van buiten fantastisch uit, maar van binnen is deze nog in de stijl van de oude bewoner.
«
»
09:25 De Perfecte Verbouwing
Architecten Laurien en Gimill onthullen allebei hun ontwerp in virtual reality voor de geliefden Kiki en Sjors. Zij runnen samen een sieradenlabel en hebben door de groei van het bedrijf meer ruimte nodig.
«
»
10:25 The Block NZ
Een omstreden mysterieuze schilder geeft ťťn team een enorm voordeel. Samenzweringen en allianties creŽren een sfeer van wantrouwen ter plaatse.
«
»
11:15 Love It or List It
Toen Michelle en Quincy hun huis op een hoekperceel kochten, waren ze dol op de uitstraling en de ruimte die het hun groeiende gezin bood. Maar nu moeten ze een keuze maken of ze willen blijven, of toch nog een keer verhuizen.
«
»
12:10 Dr. Phil
Sommige vrouwen zonder voorgeschiedenis van geestelijke gezondheidsproblemen ontwikkelen postpartumdepressie, angstgevoelens of psychose nadat ze een baby hebben gekregen, en sommigen vermoorden zelfs hun kinderen.
«
»
12:55 Love Island
Het wordt heter en heter voor onze stellen. De prachtige singles hebben de tijd van hun leven als ze een koppel vormen, maar sommigen dreigen te worden gedumpt en niemand wil naar huis.
«
»
13:45 Extreme Weddings: Australia
Luke en Damien stappen in het huwelijksbootje met een buitengewoon extravagant vierdaags huwelijksfeest. Jenny en Scott hebben een bruiloft met een rock-'n-roll-thema na dertig jaar samen te zijn geweest.
«
»
14:35 Extreme Weddings: Australia
Een bruid met grootse ideeŽn wil een glamoureuze bruiloft met zwevende taarten en ijssculpturen als decoratie. Brad en Quin zijn twee duikliefhebbers die duikend in het huwelijk treden.
«
»
15:25 The Block NZ
De teams worden gedwongen samen te werken als de site laaiend druk wordt. Tim en Arty proberen een beslissing te nemen die gevolgen kan hebben voor elk team.
«
»
16:10 Paramedics
Matt doet zijn best om een gewonde paraglider te redden. Een paardentrainer wordt tegen het hoofd geschopt en Taz en Amanda worden op de proef gesteld.
«
»
17:00 Dr. Phil
Sociale media hebben mogelijk geleid tot de eetstoornissen van een tienermeisje en een jonge vrouw. De dood van een veertienjarige werd onlangs bestempeld als zelfmoord als gevolg van 'depressie en de negatieve effecten van online-inhoud'.
«
»
17:50 MasterChef UK
Negen thuiskoks willen door naar de volgende ronde van de competitie, maar ze moeten hun favoriete familiegerecht opnieuw maken en de uitvindingstest doorstaan. Voor twee is hun MasterChef-droom voorbij.
«
»
18:55 Love It or List It
Justin en Brandi hebben meer ruimte nodig vanwege hun groeiende gezin. Justin is van mening dat ze een ontwerpexpert nodig hebben om hun huis bruikbaar te maken, terwijl Brandi naar een nieuwe plek wil verhuizen.
«
»
19:50 Chateau Meiland
Erica blijkt Martiens liefdesbrieven te koesteren. Bij het teruglezen pinken ze een traantje weg. En er kan ouderwets worden geschaatst op het meertje om de hoek.
«
»
20:35 Paris in Love
Paris Hilton begint aan haar weg naar het altaar met verloofde Carter Reum, maar haar familie en vrienden vragen zich af waarom ze geen beslissing kan nemen over de eenvoudigste details van haar huwelijksfeest.
«
»
21:25 Paris in Love
Paris moet kiezen tussen haar verloofde en haar moeder wanneer Carter en Kathy touwtrekken over trouwplannen, Barron Hilton ŐI schiet zijn zus te hulp wanneer ze met gedoe kampt voer problemen uit haar verleden.
«
»
22:10 Paris in Love
Paris combineert de zoektocht naar een trouwlocatie met haar verlangen om nieuwe muziek op te nemen, Kathy Hilton die vast wil houden aan de Hilton-familietradities zorgt voor onverwachte en emotionele onthullingen.
«
»
22:45 Tattoo Fixers on Holiday
Glen verbant het Magaluf-motto van bad boy Ashley en Sketch helpt Bobby zijn rangkonijn kwijt te raken. Ondertussen geeft Alice Rachel een sentimenteel ontwerp en ontdoet Jay Clair van een vreselijke ex-tattoo.
«
»
23:40 Love Island
Het was weer een dramatische dag in het paradijs voor de eilandbewoners, omdat ze snel leren dat de weg naar het vinden van ware liefde niet soepel is. Met een enorme geldprijs op het spel voor een paar, doen sommigen het toch voor romantiek.
«
»
00:35 MasterChef UK
Negen thuiskoks willen door naar de volgende ronde van de competitie, maar ze moeten hun favoriete familiegerecht opnieuw maken en de uitvindingstest doorstaan. Voor twee is hun MasterChef-droom voorbij.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers