TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:55 Extreme Makeover: Home Edition
Het dagelijkse leven van de familie McPhail met twee autistische en één gezonde jongen slokt zowel alle mentale middelen als het gezinsbudget op. Hun eigen huis onderhouden is geen prioriteit, maar gelukkig hebben Ty en zijn team haast.
«
»
08:35 Changing Rooms
De in Swansea woonachtige Claire en haar buren Lisa en Kirsty knappen om de beurt een kamer in elkaars huis op onder het toeziend oog van Anna Richardson en Laurence Llewelyn-Bowen.
«
»
09:25 Changing Rooms
In Cardiff willen Teresa en Andrew dolgraag hun inspiratieloze voorkamer veranderen in een gezellige ruimte. En drie deuren verder willen Maria en Nick een gezinsruimte van hun dromen.
«
»
10:15 The Block NZ
De teams zijn bezig met de laatste renovatie van de binnenruimte: de garage en de wasruimte. Verdenkingen worden gewekt over een andere overtreding van de regels.
«
»
11:10 Love It or List It
Een koppel, dat nu twee kinderen heeft, is hun huis ontgroeid en kampt met een gebrek aan opbergruimte en een lastige indeling. Hij groeide op in de buurt en hoopt dat Hilary een plan kan bedenken om te blijven.
«
»
12:00 Dr. Phil
Dr. Phil bespreekt de toename van echtscheidingen van vijftigplussers. Lara en Bill zeggen dat ze voortdurend ruzie hebben, en dat een scheiding op handen is. Een organisatie moedigt autistische kinderen aan om de tennisbaan op te gaan.
«
»
12:45 Love Island
De singletons ontdekken nu al dat de weg naar ware liefde niet glad is.
«
»
13:35 Pamela's Garden of Eden
Nu de deadline voor Kerstmis nadert, is het alle hens aan dek om de Roadhouse-keuken te renoveren, waar Pamela de feestelijke maaltijden voor het gezin gaat bereiden. Maar de kerstsfeer wordt getemperd als Pamela een grote tegenslag krijgt.
«
»
14:25 Pamela's Garden of Eden
Een paar maanden zijn verstreken en er is veel veranderd in Pamela's leven. Pamela is gescheiden en heeft de hoofdrol gekregen in een Broadway-musical. Ook heeft ze eindelijk groen licht om haar historische pier aan het water te restaureren.
«
»
15:15 The Block NZ
De teams worden afgeleid van hun garage en wasruimtes door de optredens van de Blockstars, maar het op een laag pitje zetten gaat ten koste van hen.
«
»
16:10 Tattoo Fixers on Holiday
Glen verbant het Magaluf-motto van bad boy Ashley en Sketch helpt Bobby zijn rangkonijn kwijt te raken. Ondertussen geeft Alice Rachel een sentimenteel ontwerp en ontdoet Jay Clair van een vreselijke ex-tattoo.
«
»
17:00 Dr. Phil
De negenjarige van Baronica en Nathan schoot zijn achtjarige broer in de borst met een van de zes onbeveiligde wapens in hun huis. Kristins vijftienjarige zoon werd gedood door een onbeveiligd pistool in het huis van een vriend.
«
»
17:50 MasterChef UK
Na een moeizame reis van zeven weken bereikt de zoektocht naar de beste amateurkok van het land zijn hoogtepunt met de MasterChef-finale. De drie finalisten gaan tot het uiterste en gooien nog een laatste keer alles op tafel.
«
»
18:55 Love It or List It
Met drie kinderen en een hond is een stel klaar om hun kelder om te toveren tot een uitnodigende ruimte voor hun kinderen. Zij denkt dat Hilary hun droomhuis kan opleveren, maar hij gelooft dat David een betere plek voor hun gezin kan vinden.
«
»
19:45 Chateau Meiland
De familie Meiland ontsnapt maar net aan een nieuwe tragedie, als beagle Babs is aangereden. Ze komt er gelukkig goed vanaf, want de dierenarts constateert alleen een lichte kneuzing. Erica laat haar toch maar thuis als ze op stap gaat met haar date.
«
»
20:35 De Perfecte Verbouwing
Architecten Britta en Maxim gooien de hele boerderij van Marco en Lisa uit Emst op zijn kop en tonen hun droomontwerpen in virtual reality. De boerderij ziet er van buiten fantastisch uit, maar van binnen is deze nog in de stijl van de oude bewoner.
«
»
21:35 De Perfecte Verbouwing
Architecten Laurien en Gimill onthullen allebei hun ontwerp in virtual reality voor de geliefden Kiki en Sjors. Zij runnen samen een sieradenlabel en hebben door de groei van het bedrijf meer ruimte nodig.
«
»
22:40 The Real Housewives of Beverly Hills
De vrouwen steunen Camille's liefdadigheidsinstelling voor kanker en kopen diamanten. Lisa Vanderpump verzamelt haar vriendinnen. Lisa Rinna erkent haar vertrouwensproblemen. Sommige dames gaan naar New York in Erika's privéjet voor Yolanda's gala.
«
»
23:35 Love Island
Paige leert Finn kennen, terwijl Siânnise, Shaughna en Sophie allemaal tijd doorbrengen met Connagh. De meisjes laten de jongens zien waar ze van gemaakt zijn op een stormbaan. De Islanders worden uit het niets geconfronteerd met een herkoppeling.
«
»
00:40 Dating: No Filter
Fitnessmodel Sydney hoopt dat de Australische rocker Xavier wat voor haar is. De gevoelige Eric hoopt op dezelfde lijn te liggen met muzikant Denny.
«
»
01:15 MasterChef UK
Na een moeizame reis van zeven weken bereikt de zoektocht naar de beste amateurkok van het land zijn hoogtepunt met de MasterChef-finale. De drie finalisten gaan tot het uiterste en gooien nog een laatste keer alles op tafel.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers