TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:40 Love It or List It
Nina en Earl staan op het punt een beslissing te nemen over de vraag of ze hun gedateerde woning moeten renoveren of een betere optie moeten vinden die past bij hun liefde voor een moderne design. Nina wil bewijzen dat hun huis fantastisch kan zijn.
«
»
08:25 Love It or List It
Een pasgetrouwd stel koopt het huis waarin zij is opgegroeid, maar er is veel mis mee. Nu er een baby op komst is, hoopt zij dat Hilary het huis kan opfleuren, maar hij denkt dat David een nieuw huis kan vinden dat meer geschikt is.
«
»
09:10 Love It or List It
Een echtpaar heeft het te druk gehad met hun twee kinderen en hun carrière om hun honderd jaar oude huis aan te pakken. Met haar uitgebreide familie in de buurt hoopt ze dat Hilary het juiste ontwerp zal maken. Hij hoopt op een nieuw huis.
«
»
10:00 Love It or List It
Na elf jaar is een echtpaar de gedateerde badkamers en de strakke kombuiskeuken eindelijk beu. Zij kan niet wachten om te zien welke plekken David in petto heeft, maar hij denkt dat Hilary hun huis wel opnieuw kan inrichten.
«
»
10:50 Love It or List It
Een koppel, dat nu twee kinderen heeft, is hun huis ontgroeid en kampt met een gebrek aan opbergruimte en een lastige indeling. Hij groeide op in de buurt en hoopt dat Hilary een plan kan bedenken om te blijven.
«
»
11:40 Dr. Phil
Een vooraanstaande familie is betrokken bij de dood van een huishoudster, een klasgenoot van de middelbare school en een jonge vrouw bij een bootongeluk. In 2021 vond Alex Murdaugh zijn vrouw en zoon doodgeschoten op hun terrein.
«
»
12:25 Dr. Phil
Hoe vrouwen denken over de druk van het ouder worden, met model en schrijfster Paulina Porizkova. Vrouwen die verteerd worden door zelfbewustzijn en angst voor veroudering en de documentaireserie "The What's Underneath Project".
«
»
13:10 Dr. Phil
Andrew Tate is verbannen op sociale media vanwege zijn vrouwonvriendelijke standpunten. Een debat over 'giftige mannelijkheid' met de 'Godfather of the Manosphere', een mannenrechten advocaat en de CEO van het Center for Countering Digital Hate.
«
»
13:55 Dr. Phil
Tieners geven toe dat ze verslaafd zijn aan hun digitale apparaten. Ouders van wie de kinderen gewelddadig werden of zelfmoord pleegden vanwege sociale media. Hoe schermtijd de ontwikkeling van de hersenen van een kind ernstig kan beïnvloeden.
«
»
14:40 Dr. Phil
Dr. Phil bespreekt de toename van echtscheidingen van vijftigplussers. Lara en Bill zeggen dat ze voortdurend ruzie hebben, en dat een scheiding op handen is. Een organisatie moedigt autistische kinderen aan om de tennisbaan op te gaan.
«
»
15:30 Chateau Meiland
Martien is in alle staten, want er komt hoog bezoek. Zijn jeugdheldin Getty Kaspers, winnares van het songfestival van 1975, woont ook in de Achterhoek en dat schept een band. Ze blijkt namelijk een groot Meiland fan te zijn.
«
»
16:20 Chateau Meiland
De familie Meiland krijgt slecht nieuws. Erica en Maxime mogen niet in de bijgebouwen wonen, de woonwensen passen niet in het bestemmingsplan. De familie vindt het belachelijk. Daarnaast is de plaatselijke economie helemaal opgebloeid.
«
»
17:10 Chateau Meiland
Het is een erg droevige dag voor de familie Meiland. Buldog Bommel blijkt zo ziek dat het niet meer gaat. Hij heeft pijn en is ernstig in de war, dus moeten Erica, Maxime en Martien afscheid van hem nemen.
«
»
18:00 Chateau Meiland
Waarschijnlijk moet de chateauwaardige boerderij worden verkocht. Martien wil wel terug naar de roots in Noordwijk. Maar hoe is nog een raadsel en de tijd dringt. Het liefst gaat de hele familie samenwonen in één groot huis.
«
»
18:50 Chateau Meiland
Met het hele land op slot weten Erica, Martien en Maxime van een bezoekje aan de markt een feestje te maken. Alleen de specialiteit van de streek verdwijnt snel in de hondenbak. En er dreigt een ramp.
«
»
19:40 The Real Housewives of Beverly Hills
De vrouwen steunen Camille's liefdadigheidsinstelling voor kanker en kopen diamanten. Lisa Vanderpump verzamelt haar vriendinnen. Lisa Rinna erkent haar vertrouwensproblemen. Sommige dames gaan naar New York in Erika's privéjet voor Yolanda's gala.
«
»
20:30 The Real Housewives of Beverly Hills
Yolanda ontvangt een Lyme-disease awareness award, waardoor Kyle's twijfels over haar ziekte verdwijnen. De dames reizen naar Dubai, waar ze zich bescheiden proberen te kleden en niet te vloeken. Lisa Rinna uit haar twijfels over Yolanda.
«
»
21:20 The Real Housewives of Beverly Hills
De vrouwen verkennen de stad Dubai, rijden door zandduinen, winkelen op een souk-markt en beleven een diner in de stijl van de Arabische Nachten, met onder meer vlees van onwaarschijnlijke dieren.
«
»
22:30 The Real Housewives of Beverly Hills
In Dubai winkelen de dames in een over-the-top winkelcentrum. Lisa Vanderpump wil haar excuses aanbieden aan Eileen op de top van 's werelds hoogste gebouw. Erika geeft Kathryn een verjaardagsmakeover. De dames dineren extravagant op een jacht.
«
»
23:25 Botched
Terry en Paul krijgen les in bimbo's. Ondertussen wil een risicopatiënt een zevende borstvergroting en ondergaat een tweeling een neusoperatie.
«
»
00:20 Botched
Paul en Terry overtuigen muziekvideoster Tawny Kitaen om geen borstvergroting meer te nemen en ze ontmoeten een Braziliaanse die een grotere kont wil.
«
»
01:05 Dating: No Filter
De stoere Melissa ontmoet mannelijk model Lorenzo. Ngozika hoopt haar eigen Jason Momoa te vinden als ze Mike ontmoet, die veel op Aqua Man lijkt.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers