TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:05 Love It or List It
Met drie kinderen en een hond is een stel klaar om hun kelder om te toveren tot een uitnodigende ruimte voor hun kinderen. Zij denkt dat Hilary hun droomhuis kan opleveren, maar hij gelooft dat David een betere plek voor hun gezin kan vinden.
«
»
08:50 Love It or List It
Jaren na het bijwerken van hun belangrijkste woonruimte, wil een koppel de derde verdieping renoveren. De ene voelt dat hun droomhuis binnen handbereik is, maar de andere wil een nieuwe, perfecte plek vinden.
«
»
09:35 Love It or List It
Een druk stel heeft hun huis slechts twee jaar geleden gekocht, maar nu zijn ze bezorgd over de veiligheid van hun kinderen in een huis met drie verdiepingen. De een wil een nieuw huis en de ander hoopt op een mooie renovatie.
«
»
10:25 Love It or List It
Toen Michelle en Quincy hun huis op een hoekperceel kochten, waren ze dol op de uitstraling en de ruimte die het hun groeiende gezin bood. Maar nu moeten ze een keuze maken of ze willen blijven, of toch nog een keer verhuizen.
«
»
11:15 Love It or List It
Justin en Brandi hebben meer ruimte nodig vanwege hun groeiende gezin. Justin is van mening dat ze een ontwerpexpert nodig hebben om hun huis bruikbaar te maken, terwijl Brandi naar een nieuwe plek wil verhuizen.
«
»
12:05 Dr. Phil
De negenjarige van Baronica en Nathan schoot zijn achtjarige broer in de borst met een van de zes onbeveiligde wapens in hun huis. Kristins vijftienjarige zoon werd gedood door een onbeveiligd pistool in het huis van een vriend.
«
»
12:50 Dr. Phil
James beweert dat hij online modellen ontmoet en met ze afspreekt. Maar wanneer ze op weg zijn om elkaar te ontmoeten, worden de vrouwen ontvoerd. Hij redt de vrouwen door cadeaubonnen te sturen naar de ontvoerder om ze te bevrijden.
«
»
13:30 Dr. Phil
In Zuid-Florida zijn buren woedend op Darren, een dierenliefhebber die groene leguanen voedt die de tuinen en planten van mensen vernielen en hun eigendommen beschadigen. Matthew geeft toe ruzie te hebben gemaakt met Darren.
«
»
14:15 Dr. Phil
Sommige vrouwen zonder voorgeschiedenis van geestelijke gezondheidsproblemen ontwikkelen postpartumdepressie, angstgevoelens of psychose nadat ze een baby hebben gekregen, en sommigen vermoorden zelfs hun kinderen.
«
»
15:00 Dr. Phil
Sociale media hebben mogelijk geleid tot de eetstoornissen van een tienermeisje en een jonge vrouw. De dood van een veertienjarige werd onlangs bestempeld als zelfmoord als gevolg van 'depressie en de negatieve effecten van online-inhoud'.
«
»
15:45 Chateau Meiland
De familie Meiland ontsnapt maar net aan een nieuwe tragedie, als beagle Babs is aangereden. Ze komt er gelukkig goed vanaf, want de dierenarts constateert alleen een lichte kneuzing. Erica laat haar toch maar thuis als ze op stap gaat met haar date.
«
»
16:30 Chateau Meiland
Martien en Maxime proberen met warme appeltaart Erica te verleiden alles te vertellen over haar date. Hoe hij zoent kan Erica nog niet zeggen, ze houdt zich nog aan de corona-regels. Hij is wel lief en krijgt een acht als rapportcijfer.
«
»
17:20 Chateau Meiland
Er is paniek bij de familie Meiland, want het vogelvoer is op. Martien bestelt ook een cabrio. Eigenlijk is de auto veel te snel en mooi, maar Martien is gelukkig wanneer hij de fŲhn in de hoofdsteunen ontdekt.
«
»
18:05 Chateau Meiland
Er is paniek, want het dak van de familie Meiland staat op instorten door het winterse weer. Gewapend met de fluitketel gaat Martien het ijs te lijf. 's Winters is hij liever binnen, bijvoorbeeld om voor het eerst van zijn leven erwtensoep te maken.
«
»
18:55 Chateau Meiland
Erica blijkt Martiens liefdesbrieven te koesteren. Bij het teruglezen pinken ze een traantje weg. En er kan ouderwets worden geschaatst op het meertje om de hoek.
«
»
19:40 The Real Housewives of Beverly Hills
De vrouwen gaan naar een feest in Kyle's huis in de woestijn. Er is spanning als Lisa Rinna oog in oog staat met Kyle's zus Kim. De dames reageren op Yolanda's scheiding. Yolanda praat openlijk met Erika over het einde van haar huwelijk.
«
»
20:30 The Real Housewives of Beverly Hills
De reŁnie geeft inzichten in Erika. Kyle verdedigt haar vriendin, Faye Resnick, in verband met het O.J. Simpson proces. Yolanda geeft openheid over haar aanstaande scheiding. Een gesprek over Yolanda's gezondheid leidt tot een verrassend moment.
«
»
21:20 The Real Housewives of Beverly Hills
Yolanda neemt haar vrienden op de korrel voor het in twijfel trekken van haar gezondheidsproblemen. Oude wonden worden heropend wanneer Kyle's zus, Kim Richards, terugkeert om te praten over haar moeilijke jaar. Eileen confronteert Lisa Vanderpump.
«
»
22:10 The Real Housewives of Beverly Hills
De vrouwen herbeleven de lol en het drama van hun reis naar Dubai, terwijl de anderen aardige dingen over elkaar zeggen. Lisa Rinna en Lisa Vanderpump bevinden zich in een impasse. Brandi Glanville geeft haar mening over seizoen zes.
«
»
23:00 Botched
Dr. Dubrow corrigeert de borsten van een vrouw uit New Jersey, terwijl Dr. Nassif een verminkte neus van de helft van een tweeling herstelt.
«
»
23:50 Botched
De doktoren helpen een patiŽnt die bijna stierf na een borstaanpassing en een man die zijn platte neus wil laten opereren voor een huwelijksaanzoek.
«
»
00:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers