TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:55 Extreme Makeover: Home Edition
Ty en zijn team komen de familie Walker te hulp, wiens zoon zelfmoord pleegde nadat hij meedogenloos werd gepest op school. Nu richt de dappere familie zich op het helpen van mensen in dezelfde situatie.
«
»
08:35 Pamela's Garden of Eden
Nu de deadline voor Kerstmis nadert, is het alle hens aan dek om de Roadhouse-keuken te renoveren, waar Pamela de feestelijke maaltijden voor het gezin gaat bereiden. Maar de kerstsfeer wordt getemperd als Pamela een grote tegenslag krijgt.
«
»
09:20 Pamela's Garden of Eden
Een paar maanden zijn verstreken en er is veel veranderd in Pamela's leven. Pamela is gescheiden en heeft de hoofdrol gekregen in een Broadway-musical. Ook heeft ze eindelijk groen licht om haar historische pier aan het water te restaureren.
«
»
10:10 The Block NZ
De teams haasten zich om hun garage en wasruimte af te maken, maar ťťn team heeft de macht om een ander team van de jurering uit te sluiten en hun de prijs te ontzeggen.
«
»
11:25 Love It or List It
Een druk stel heeft hun huis slechts twee jaar geleden gekocht, maar nu zijn ze bezorgd over de veiligheid van hun kinderen in een huis met drie verdiepingen. De een wil een nieuw huis en de ander hoopt op een mooie renovatie.
«
»
12:15 Dr. Phil
In Zuid-Florida zijn buren woedend op Darren, een dierenliefhebber die groene leguanen voedt die de tuinen en planten van mensen vernielen en hun eigendommen beschadigen. Matthew geeft toe ruzie te hebben gemaakt met Darren.
«
»
13:05 Love Island
De temperatuur stijgt terwijl 'Love Island' doorgaat, en er zijn meer verrassingen in petto. Zoals altijd is niets wat het lijkt in het paradijs. Met £ 50.000 voor het grijpen voor het winnende koppel, dreigen sommigen te worden gedumpt.
«
»
13:55 Say Yes to the Dress: Atlanta
Adrianna is een tv-presentatrice die met haar figuur wil pronken voor haar droomhuwelijk in de woestijn. Haar moeder heeft echter conservatieve ideeŽn. Christine hoopt haar uitgesproken dochters een plezier te doen.
«
»
14:25 Say Yes to the Dress: Atlanta
Bruid Tameria wil graag een eenvoudige jurk, maar haar familie staat erop dat ze iets extravagants koopt. Bruid Hailey probeert haar schoonmoeder te plezieren door minder sexy voor de dag te komen dan ze zou willen.
«
»
14:50 Say Yes to the Dress: Atlanta
Ashley's afspraak komt in gevaar als haar moeder voor opschudding zorgt op de catwalk. Daarnaast probeert Kellie shoppen te gebruiken als een manier om haar relatie met haar moeder te herstellen.
«
»
15:15 Say Yes to the Dress: Atlanta
Lexie is op zoek naar een jurk die past bij de familiesluier van haar verloofde, een erfstuk. Amanda wil pronken met de tatoeages op haar armen, maar haar moeder heeft daar andere ideeŽn over.
«
»
15:45 The Block NZ
Een omstreden mysterieuze schilder geeft ťťn team een enorm voordeel. Samenzweringen en allianties creŽren een sfeer van wantrouwen ter plaatse.
«
»
16:40 Paramedics
Een familieman raakt bij een vreselijk motorongeluk zwaargewond en verkeert in kritieke toestand. Amanda en Taz helpen een vrouw die in een afgelegen gebied van een bank is gevallen.
«
»
17:30 Dr. Phil
Sommige vrouwen zonder voorgeschiedenis van geestelijke gezondheidsproblemen ontwikkelen postpartumdepressie, angstgevoelens of psychose nadat ze een baby hebben gekregen, en sommigen vermoorden zelfs hun kinderen.
«
»
18:15 MasterChef UK
De vier beste koks van de week strijden in de eerste kwartfinale, met als doel een plaats in de knock-outweek veilig te stellen. Hun gerechten moeten indruk maken op de MasterChef-finalisten van vorig jaar.
«
»
18:50 Love It or List It
Toen Michelle en Quincy hun huis op een hoekperceel kochten, waren ze dol op de uitstraling en de ruimte die het hun groeiende gezin bood. Maar nu moeten ze een keuze maken of ze willen blijven, of toch nog een keer verhuizen.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Er is paniek, want het dak van de familie Meiland staat op instorten door het winterse weer. Gewapend met de fluitketel gaat Martien het ijs te lijf. 's Winters is hij liever binnen, bijvoorbeeld om voor het eerst van zijn leven erwtensoep te maken.
«
»
20:35 Extreme Weddings: Australia
Luke en Damien stappen in het huwelijksbootje met een buitengewoon extravagant vierdaags huwelijksfeest. Jenny en Scott hebben een bruiloft met een rock-'n-roll-thema na dertig jaar samen te zijn geweest.
«
»
21:30 Extreme Weddings: Australia
Een bruid met grootse ideeŽn wil een glamoureuze bruiloft met zwevende taarten en ijssculpturen als decoratie. Brad en Quin zijn twee duikliefhebbers die duikend in het huwelijk treden.
«
»
22:25 The Real Housewives of Beverly Hills
In Dubai winkelen de dames in een over-the-top winkelcentrum. Lisa Vanderpump wil haar excuses aanbieden aan Eileen op de top van 's werelds hoogste gebouw. Erika geeft Kathryn een verjaardagsmakeover. De dames dineren extravagant op een jacht.
«
»
23:15 Love Island
Het wordt heter en heter voor onze stellen. De prachtige singles hebben de tijd van hun leven als ze een koppel vormen, maar sommigen dreigen te worden gedumpt en niemand wil naar huis.
«
»
00:15 MasterChef UK
De vier beste koks van de week strijden in de eerste kwartfinale, met als doel een plaats in de knock-outweek veilig te stellen. Hun gerechten moeten indruk maken op de MasterChef-finalisten van vorig jaar.
«
»
00:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers