TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:00 Extreme Makeover: Home Edition
Een dappere vrouw uit Iowa, die haar man heeft verloren en nu haar gezichtsvermogen dreigt te verliezen, heeft het moeilijk om voor haar zes kinderen te zorgen. Ty en het team helpen.
«
»
08:45 Say Yes to the Dress: Atlanta
Adrianna is een tv-presentatrice die met haar figuur wil pronken voor haar droomhuwelijk in de woestijn. Haar moeder heeft echter conservatieve ideen. Christine hoopt haar uitgesproken dochters een plezier te doen.
«
»
09:10 Say Yes to the Dress: Atlanta
Bruid Tameria wil graag een eenvoudige jurk, maar haar familie staat erop dat ze iets extravagants koopt. Bruid Hailey probeert haar schoonmoeder te plezieren door minder sexy voor de dag te komen dan ze zou willen.
«
»
09:30 Say Yes to the Dress: Atlanta
Ashley's afspraak komt in gevaar als haar moeder voor opschudding zorgt op de catwalk. Daarnaast probeert Kellie shoppen te gebruiken als een manier om haar relatie met haar moeder te herstellen.
«
»
10:00 Say Yes to the Dress: Atlanta
Lexie is op zoek naar een jurk die past bij de familiesluier van haar verloofde, een erfstuk. Amanda wil pronken met de tatoeages op haar armen, maar haar moeder heeft daar andere ideen over.
«
»
10:25 The Block NZ
De teams gaan de straat op voor een uitdaging met een prijs die het budget van elk team kan redden.
«
»
11:15 Love It or List It
Twee zussen leiden gescheiden levens in hun kleine bungalow. De een verlangt naar privacy, terwijl de ander ruimte nodig heeft om laat in de avond te kunnen koken. Ze zijn samen op zoek naar de perfecte woning voor hun verschillende levensstijlen.
«
»
12:05 Dr. Phil
John zit al meer dan 26 jaar opgesloten voor een misdaad die hij naar eigen zeggen niet heeft begaan en zegt dat de toen negenjarige dochter van zijn vriendin, Alyssa, heeft gelogen. Alyssa vertelt Dr. Phil wat volgens haar echt is gebeurd.
«
»
12:50 Love Island
Het is het einde van week twee en de sexy singles hebben de tijd van hun leven in het paradijs. Connagh en Rebecca zijn allebei duizelig omdat ze net een kus hebben gedeeld.
«
»
13:35 The Marriage Pact
Zes duo's arriveren in Cartagena, Colombia, en duiken in een 21-daagse reis om hun beloftes uit het verleden te testen. Het is een dating-experiment als geen ander, aangezien de singles onder n dak wonen en een bed delen met hun pact partners.
«
»
14:30 The Marriage Pact
Het is tijd voor de zes duo's om hun eerste uitdaging aan te gaan. Relatiegoeroe Shan Boodram heeft een speciale traktatie voor hen in petto. Shan heeft voor elk stel unieke dates gepland, speciaal ontworpen om de chemie aan te wakkeren.
«
»
15:15 The Block NZ
Vrienden en familie van de teams komen de moraal opkrikken terwijl ze zich haasten om hun buitenruimte af te krijgen voor de jurering. Een beslissing op het laatste moment doet n team naar de overwinning grijpen.
«
»
16:40 Paramedics
Na ernstig gewond te zijn geraakt bij een auto-ongeluk, is een moeder wanhopig op zoek naar haar baby. Een winkelbediende zakt op mysterieuze wijze in elkaar.
«
»
17:35 Dr. Phil
Mensen die contactsporten beoefenen lopen risico op hoofdtrauma en hersenschudding. De vraag is of kinderen deze sporten mogen beoefenen. Een tiener met bijna geen geheugen na een derde hersenschudding.
«
»
18:20 MasterChef UK
In de tweede kwartfinale strijden vier uitzonderlijk bekwame koks en bewijzen hun culinaire vaardigheden. Voor een plek in de volgende ronde moeten ze indruk maken op een groep oud-kampioenen met hun creaties.
«
»
18:50 Love It or List It
Nadat Gerret met een spieraandoening werd gediagnosticeerd, kochten Gerret en zijn vrouw Tammy een huis van n verdieping. Nu wil Tammy het huis een opknapbeurt geven, maar Gerret daarentegen is klaar voor verandering.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Het chateau in Frankrijk staat nog te koop en de gemeente Bronckhorst zorgt voor complicaties over de boerderij. Volgens het bestemmingsplan is er maar plek voor n huishouden, dus wonen Erica en Maxime illegaal op hun eigen landgoed.
«
»
20:35 Ring by Spring
Studenten van de Texas State University nemen deel aan een decennia-oude traditie om hun toekomstige echtgenoten te vinden en zich te verloven voordat ze afstuderen. Met nog maar acht maanden te gaan in het schooljaar, is de jacht geopend.
«
»
21:30 Ring by Spring
De studenten hebben nog maar zeven maanden de tijd om zich te verloven voordat ze afstuderen.
«
»
22:35 The Real Housewives of Beverly Hills
De renie geeft inzichten in Erika. Kyle verdedigt haar vriendin, Faye Resnick, in verband met het O.J. Simpson proces. Yolanda geeft openheid over haar aanstaande scheiding. Een gesprek over Yolanda's gezondheid leidt tot een verrassend moment.
«
»
23:30 Love Island
Kijkers stemmen op Siannise en Jess om op date te gaan met de nieuwe jongens Luke T en Justin Bieber-achtige Luke M. Het is tijd voor een herkoppeling, maar het is de beurt aan de meisjes om te kiezen.
«
»
00:40 MasterChef UK
In de tweede kwartfinale strijden vier uitzonderlijk bekwame koks en bewijzen hun culinaire vaardigheden. Voor een plek in de volgende ronde moeten ze indruk maken op een groep oud-kampioenen met hun creaties.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Goedele Wachters (VRT NWS)

Goedele Wachters en Riadh Bahri komen naar de kiezers toe. In de twee weken voor de verkiezingen trekt het programma door Vlaanderen en Brussel, naar tien plekken die symbool staan voor tien thema's.

'Laat Kies24', om 21.50 uur op VRT 1.

Dossiers