TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Extreme Makeover: Home Edition
Het dagelijkse leven van de familie McPhail met twee autistische en ťťn gezonde jongen slokt zowel alle mentale middelen als het gezinsbudget op. Hun eigen huis onderhouden is geen prioriteit, maar gelukkig hebben Ty en zijn team haast.
«
»
07:55 Space Invaders
Administratief medewerkster Liza en haar vijftienjarige zoon Fletcher worstelen om het dagelijks leven bij te houden. Daarom hebben Liza's ouders het team om hulp gevraagd.
«
»
08:40 Space Invaders
Het team gaat aan de slag bij een echtpaar dat samenwoont met hun dochter en haar verloofde. Ze verstoppen hun rommel achter deuren en in kasten met de smoes dat ze spullen verzamelen.
«
»
09:35 The Block NZ
De teams worden afgeleid van hun garage en wasruimtes door de optredens van de Blockstars, maar het op een laag pitje zetten gaat ten koste van hen.
«
»
10:30 Love It or List It
Met drie kinderen en een hond is een stel klaar om hun kelder om te toveren tot een uitnodigende ruimte voor hun kinderen. Zij denkt dat Hilary hun droomhuis kan opleveren, maar hij gelooft dat David een betere plek voor hun gezin kan vinden.
«
»
11:20 Dr. Phil
De negenjarige van Baronica en Nathan schoot zijn achtjarige broer in de borst met een van de zes onbeveiligde wapens in hun huis. Kristins vijftienjarige zoon werd gedood door een onbeveiligd pistool in het huis van een vriend.
«
»
12:05 Love Island
Paige leert Finn kennen, terwijl Si‚nnise, Shaughna en Sophie allemaal tijd doorbrengen met Connagh. De meisjes laten de jongens zien waar ze van gemaakt zijn op een stormbaan. De Islanders worden uit het niets geconfronteerd met een herkoppeling.
«
»
13:00 De Perfecte Verbouwing
Architecten Britta en Maxim gooien de hele boerderij van Marco en Lisa uit Emst op zijn kop en tonen hun droomontwerpen in virtual reality. De boerderij ziet er van buiten fantastisch uit, maar van binnen is deze nog in de stijl van de oude bewoner.
«
»
14:05 De Perfecte Verbouwing
Architecten Laurien en Gimill onthullen allebei hun ontwerp in virtual reality voor de geliefden Kiki en Sjors. Zij runnen samen een sieradenlabel en hebben door de groei van het bedrijf meer ruimte nodig.
«
»
15:05 The Block NZ
De Blockstars-uitdaging gaat verder als de teams strijden om een prijs die het spel kan veranderen. De teams gaan creatief aan de slag in hun garages en wasserijen.
«
»
16:05 Paramedics
Mark haast zich om een jonge vader die zijn arm dreigt te verliezen na een vreselijk ongeluk op de werkvloer te helpen. Hij moet ook een bestuurder uit zijn auto bevrijden.
«
»
16:55 Dr. Phil
James beweert dat hij online modellen ontmoet en met ze afspreekt. Maar wanneer ze op weg zijn om elkaar te ontmoeten, worden de vrouwen ontvoerd. Hij redt de vrouwen door cadeaubonnen te sturen naar de ontvoerder om ze te bevrijden.
«
»
17:40 MasterChef UK
De eerste test in dit nieuwe seizoen is de auditieronde, waarbij de beste drie koks automatisch een felbegeerde MasterChef-schort winnen en daarmee hun plaats in de volgende fase van de competitie.
«
»
18:50 Love It or List It
Jaren na het bijwerken van hun belangrijkste woonruimte, wil een koppel de derde verdieping renoveren. De ene voelt dat hun droomhuis binnen handbereik is, maar de andere wil een nieuwe, perfecte plek vinden.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Martien en Maxime proberen met warme appeltaart Erica te verleiden alles te vertellen over haar date. Hoe hij zoent kan Erica nog niet zeggen, ze houdt zich nog aan de corona-regels. Hij is wel lief en krijgt een acht als rapportcijfer.
«
»
20:35 Changing Rooms
In Leeds wil Pauline haar paarse voorkamer nog levendiger maken, terwijl zelfbenoemd kattenvrouwtje Amanda hoopt dat haar woonkamer kan worden omgetoverd tot een oase in scandi-stijl.
«
»
21:30 Changing Rooms
In Barnstaple mist de rommelige slaapkamer van hondentrimster Sarah opbergruimte. De onbeminde eetkamer van Tom en Richard wordt omgetoverd tot een ruimte waar ze graag tijd doorbrengen.
«
»
22:35 The Real Housewives of Beverly Hills
Yolanda ontvangt een Lyme-disease awareness award, waardoor Kyle's twijfels over haar ziekte verdwijnen. De dames reizen naar Dubai, waar ze zich bescheiden proberen te kleden en niet te vloeken. Lisa Rinna uit haar twijfels over Yolanda.
«
»
23:30 Love Island
Terwijl Love Island doorgaat, zijn de prachtige eilandbewoners druk aan het genieten van hun dagen vol romantiek, flirten en eindeloos plezier in de zon. Maar ze kunnen hun hoede niet teleurstellen, want dingen kunnen snel veranderen in het paradijs.
«
»
00:25 MasterChef UK
De eerste test in dit nieuwe seizoen is de auditieronde, waarbij de beste drie koks automatisch een felbegeerde MasterChef-schort winnen en daarmee hun plaats in de volgende fase van de competitie.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers