TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:40 Extreme Makeover: Home Edition
Ty en zijn team helpen mee bij het bouwen van een huis voor een gezin van wiens tiener in een ernstig ongeval zijn hand verloor terwijl hij aan hun huidige huis probeerde te werken.
«
»
08:25 Changing Rooms
In Leeds wil Pauline haar paarse voorkamer nog levendiger maken, terwijl zelfbenoemd kattenvrouwtje Amanda hoopt dat haar woonkamer kan worden omgetoverd tot een oase in scandi-stijl.
«
»
09:10 Changing Rooms
In Barnstaple mist de rommelige slaapkamer van hondentrimster Sarah opbergruimte. De onbeminde eetkamer van Tom en Richard wordt omgetoverd tot een ruimte waar ze graag tijd doorbrengen.
«
»
10:00 The Block NZ
De teams worden gedwongen samen te werken als de site laaiend druk wordt. Tim en Arty proberen een beslissing te nemen die gevolgen kan hebben voor elk team.
«
»
10:50 Love It or List It
Justin en Brandi hebben meer ruimte nodig vanwege hun groeiende gezin. Justin is van mening dat ze een ontwerpexpert nodig hebben om hun huis bruikbaar te maken, terwijl Brandi naar een nieuwe plek wil verhuizen.
«
»
11:40 Dr. Phil
Sociale media hebben mogelijk geleid tot de eetstoornissen van een tienermeisje en een jonge vrouw. De dood van een veertienjarige werd onlangs bestempeld als zelfmoord als gevolg van 'depressie en de negatieve effecten van online-inhoud'.
«
»
12:25 Love Island
Het was weer een dramatische dag in het paradijs voor de eilandbewoners, omdat ze snel leren dat de weg naar het vinden van ware liefde niet soepel is. Met een enorme geldprijs op het spel voor een paar, doen sommigen het toch voor romantiek.
«
»
13:15 Paris in Love
Paris Hilton begint aan haar weg naar het altaar met verloofde Carter Reum, maar haar familie en vrienden vragen zich af waarom ze geen beslissing kan nemen over de eenvoudigste details van haar huwelijksfeest.
«
»
14:00 Paris in Love
Paris moet kiezen tussen haar verloofde en haar moeder wanneer Carter en Kathy touwtrekken over trouwplannen, Barron Hilton I schiet zijn zus te hulp wanneer ze met gedoe kampt voer problemen uit haar verleden.
«
»
14:45 Paris in Love
Paris combineert de zoektocht naar een trouwlocatie met haar verlangen om nieuwe muziek op te nemen, Kathy Hilton die vast wil houden aan de Hilton-familietradities zorgt voor onverwachte en emotionele onthullingen.
«
»
15:15 The Block NZ
De teams gaan de straat op voor een uitdaging met een prijs die het budget van elk team kan redden.
«
»
16:05 Tattoo Fixers on Holiday
Glen geeft een draai aan Gabriela's tatoeage, terwijl Sketch Eileens pittige zelfportret bedekt. Ondertussen gaat Alice aan de slag met een tatoeage voor Aimee, die haar zelfvertrouwen een boost zal geven.
«
»
16:55 Dr. Phil
John zit al meer dan 26 jaar opgesloten voor een misdaad die hij naar eigen zeggen niet heeft begaan en zegt dat de toen negenjarige dochter van zijn vriendin, Alyssa, heeft gelogen. Alyssa vertelt Dr. Phil wat volgens haar echt is gebeurd.
«
»
17:45 MasterChef UK
De deelnemers worden geconfronteerd met twee uitdagingen die zijn ontworpen om zowel hun creativiteit als hun culinaire repertoire te testen. De eerste uitdaging is een opdracht van een van de strengste voedselrecensenten van het land, Jay Rayner.
«
»
18:50 Love It or List It
Twee zussen leiden gescheiden levens in hun kleine bungalow. De een verlangt naar privacy, terwijl de ander ruimte nodig heeft om laat in de avond te kunnen koken. Ze zijn samen op zoek naar de perfecte woning voor hun verschillende levensstijlen.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Rampen overspoelen de familie Meiland. De totale kledingvoorraad van Maximes mode-imperium wordt nat door een lekkage. En Martien was gestrest na urenlang zoeken naar de sleutels van zijn nieuwe cabrio.
«
»
20:35 The Marriage Pact
Zes duo's arriveren in Cartagena, Colombia, en duiken in een 21-daagse reis om hun beloftes uit het verleden te testen. Het is een dating-experiment als geen ander, aangezien de singles onder n dak wonen en een bed delen met hun pact partners.
«
»
21:30 The Marriage Pact
Het is tijd voor de zes duo's om hun eerste uitdaging aan te gaan. Relatiegoeroe Shan Boodram heeft een speciale traktatie voor hen in petto. Shan heeft voor elk stel unieke dates gepland, speciaal ontworpen om de chemie aan te wakkeren.
«
»
22:25 The Real Housewives of Beverly Hills
De vrouwen gaan naar een feest in Kyle's huis in de woestijn. Er is spanning als Lisa Rinna oog in oog staat met Kyle's zus Kim. De dames reageren op Yolanda's scheiding. Yolanda praat openlijk met Erika over het einde van haar huwelijk.
«
»
23:25 Love Island
Het is het einde van week twee en de sexy singles hebben de tijd van hun leven in het paradijs. Connagh en Rebecca zijn allebei duizelig omdat ze net een kus hebben gedeeld.
«
»
00:25 MasterChef UK
De deelnemers worden geconfronteerd met twee uitdagingen die zijn ontworpen om zowel hun creativiteit als hun culinaire repertoire te testen. De eerste uitdaging is een opdracht van een van de strengste voedselrecensenten van het land, Jay Rayner.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Maastricht' (AVROTROS)

Eva krijgt een telefoontje vanuit een verhuiswagen van een jong meisje dat zich verstopt heeft in een kast toen ze zag dat haar moeder ruzie had met de malafide verhuizers en van de trap werd gegooid. De vrachtwagen - met het meisje ongezien in de kast - rijdt inmiddels en het meisje heeft geen idee waar naartoe. Wolfs en Eva gaan achter het signaal van haar telefoon aan, maar dan is het plots verdwenen...

'Flikken Maastricht', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers