TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:00 The Block NZ
De teams worden afgeleid van hun garage en wasruimtes door de optredens van de Blockstars, maar het op een laag pitje zetten gaat ten koste van hen.
«
»
07:50 The Block NZ
De Blockstars-uitdaging gaat verder als de teams strijden om een prijs die het spel kan veranderen. De teams gaan creatief aan de slag in hun garages en wasserijen.
«
»
08:40 The Block NZ
De teams haasten zich om hun garage en wasruimte af te maken, maar één team heeft de macht om een ander team van de jurering uit te sluiten en hun de prijs te ontzeggen.
«
»
09:50 The Block NZ
Een omstreden mysterieuze schilder geeft één team een enorm voordeel. Samenzweringen en allianties creëren een sfeer van wantrouwen ter plaatse.
«
»
10:45 The Block NZ
De teams worden gedwongen samen te werken als de site laaiend druk wordt. Tim en Arty proberen een beslissing te nemen die gevolgen kan hebben voor elk team.
«
»
11:30 MasterChef UK
Na een moeizame reis van zeven weken bereikt de zoektocht naar de beste amateurkok van het land zijn hoogtepunt met de MasterChef-finale. De drie finalisten gaan tot het uiterste en gooien nog een laatste keer alles op tafel.
«
»
12:35 MasterChef UK
De eerste test in dit nieuwe seizoen is de auditieronde, waarbij de beste drie koks automatisch een felbegeerde MasterChef-schort winnen en daarmee hun plaats in de volgende fase van de competitie.
«
»
13:35 MasterChef UK
De zeven overgebleven thuiskoks van deze week keren terug om hun culinaire vernuft te testen en juryleden John Torode en Gregg Wallace te laten zien dat ze het potentieel hebben om MasterChef-kampioen 2023 te worden.
«
»
14:40 MasterChef UK
De vier beste koks van de week strijden in de eerste kwartfinale, met als doel een plaats in de knock-outweek veilig te stellen. Hun gerechten moeten indruk maken op de MasterChef-finalisten van vorig jaar.
«
»
15:10 MasterChef UK
Negen thuiskoks willen door naar de volgende ronde van de competitie, maar ze moeten hun favoriete familiegerecht opnieuw maken en de uitvindingstest doorstaan. Voor twee is hun MasterChef-droom voorbij.
«
»
16:10 Paramedics
Na ernstig gewond te zijn geraakt bij een auto-ongeluk, is een moeder wanhopig op zoek naar haar baby. Een winkelbediende zakt op mysterieuze wijze in elkaar.
«
»
17:00 Paramedics
Carina en Doddsy moeten zich een weg banen door het verkeer om het leven van een kind te redden. Taz en Amanda helpen een slachtoffer van een hondenbeet.
«
»
17:55 Paramedics
Leonard en Nat gaan naar de plaats van een verkeersongeval waarbij een bestuurder vastzit. Een mountainbiker heeft verwondingen aan zijn gezicht na een val.
«
»
18:45 Paramedics
De bizarre symptomen van een vrouw brengen Nicola en Risky in verwarring. Ray helpt het slachtoffer van een auto-ongeluk. Een kritieke zaak vereist de detectivevaardigheden van Cam.
«
»
19:40 Botched
Een popster-imitator bezoekt de dokters, nadat siliconeninjecties haar een misvormde kin hebben gegeven.
«
»
20:25 Botched
Dr. Nassif komt een kattendame te hulp en brengt zowel haar neus als haar prioriteiten op orde. Dr. Dubrow helpt een jonge vrouw die een dubbele borstamputatie had ondergaan om kanker te verslaan. Twee popsterren proberen op het hoofdpodium te komen.
«
»
21:15 Naked Attraction
Seksspeeltjestester Hayley wil de perfecte partner die weet wat ze wil. Boomchirurg Dmitri is op zoek naar de ware, maar zodra hij zijn date heeft gekozen, staat hem een grote schok te wachten.
«
»
22:15 Naked Attraction
De 23-jarige Nameya van Bristol zoekt een date die knap en ook nog slim is. De 35-jarige Dan van Bolton houdt van sprookjes, maar ze heeft haar prins op het witte paard nog niet gevonden.
«
»
23:15 Tattoo Fixers on Holiday
Glen geeft een draai aan Gabriela's tatoeage, terwijl Sketch Eileens pittige zelfportret bedekt. Ondertussen gaat Alice aan de slag met een tatoeage voor Aimee, die haar zelfvertrouwen een boost zal geven.
«
»
00:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers