TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:40 The Block NZ: On Point
De deelnemers zetten hun verschillen opzij om samen te werken voor een goed doel.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:25 The Block NZ
De teams onthullen hun kinderkamers, en de game changer-uitdaging zet één team in een goede positie. De ambitie van een ander team kan hen wel eens parten gaan spelen.
«
»
08:35 The Block NZ
De teams beginnen aan hun drukste week tot nu toe, maar terwijl ze zich haasten met hun verbouwingen, wordt de cast in beslag genomen door nieuws uit de buitenwereld.
«
»
09:25 The Block NZ
De teams racen om hun familiebadkamers klaar te krijgen voor het betegelen, maar één team zit vast en heeft hulp nodig van de anderen. Shelley geeft de teams een Rubiks kubus uitdaging.
«
»
10:10 The Block NZ
De teams halen alles uit de kast om de badkamerplannen groots te verwezenlijken. De andere teams zijn jaloers op het geheime voordeel van één team.
«
»
11:00 The Block NZ
De stress rijst de pan uit als de teams zich haasten om hun familiebadkamers te onthullen, en de strijd van één team op het laatste moment drijft een ander team tegen de muur.
«
»
12:10 Masterchef USA
De chef-koks gaan individueel de uitdaging van de Mystery Box aan en bereiden een gastronomische maaltijd aan de hand van legerrantsoenen. De winnaar van de opdracht krijgt immuniteit.
«
»
12:55 Masterchef USA
De chef-koks gaan de klassieke teamuitdaging aan. Ze krijgen 75 minuten de tijd om beurtelings een heerlijke driegangenmaaltijd te bereiden. Communicatie is de sleutel om ervoor te zorgen dat ze bij elke stap op dezelfde golflengte zitten.
«
»
13:40 Masterchef USA
De chef-koks staan voor de zwaarste Mystery Box-uitdaging tot nu toe. Ze hebben zestig minuten de tijd om een sappig gerecht te bereiden met de vis in hun doos. Alleen de chef-koks met immuniteit zijn in staat om van vis te ruilen.
«
»
14:30 Masterchef USA
De winnaar van het elfde MasterChef-seizoen is te gast. De deelnemers moeten gerechten bereiden die zich richten op de gemiddelde sportfan en tegelijkertijd elementen uit hun eigen regio bevatten.
«
»
15:10 Masterchef USA
De overgebleven negen koks moeten de grill opstoken en hun barbecuevaardigheden laten zien. Ze krijgen een uur de tijd om een smakelijk gerecht op de grill te bereiden en indruk te maken op de jury.
«
»
15:55 Obsessive Compulsive Cleaners
Vinny en Denise hebben smetvrees en brengen een bezoekje aan het achttiende-eeuwse Georgiaanse landhuis Top-Y-Fron Hall. Hier wonen Tiggy en haar kat Tony tussen de viezigheid.
«
»
16:55 Obsessive Compulsive Cleaners
Schoonmakers Hayley en Dann brengen een bezoekje aan Plas Teg, een monumentaal huis uit de 17e eeuw in Wales. Hier wonen Cornelia en haar 12 katten tussen de viezigheid. Hayley en Dann helpen haar het huis weer schoon te krijgen.
«
»
17:50 Obsessive Compulsive Cleaners
Ben en Lynsey helpen Colin Peck in zijn Georgian Prehen huis in Derry, Noord-Ierland, dat al meer dan 250 jaar in de familie is en vol staat met zoveel spullen dat het moeilijk is om rommel van schat te scheiden.
«
»
18:45 Obsessive Compulsive Cleaners
Michael Keaney heeft meer dan 10.000 foto's van zijn familie opgestapeld in dozen in zijn Georgische herenhuis in County Galway, Ierland. Gemma en Richard hebben smetvrees en gaan Michael helpen zijn huis weer op orde te krijgen.
«
»
19:40 Botched
Dr. Dubrow maakt een vrouw met verminkte borsten weer sexy. De dokters geven ook advies aan een patient over de transformatie van haar wangen.
«
»
20:30 Botched
Rodrigo Alves, verslaafd aan chirurgische ingrepen, komt langs na drie neusoperaties. Een dominatrix ondergaat een onconventionele procedure.
«
»
21:20 Naked Attraction
Katie uit Bristol is een zelfverklaarde dating-ramp. Ze hoopt meer geluk te hebben als ze iets anders probeert. Student James houdt van hakken en glitter en hij wil graag een ruimdenkende man ontmoeten.
«
»
22:20 Naked Attraction
Rose is gek op fitness en heeft het gevoel dat haar lichaam het enige is dat aandacht krijgt, en dat haar liefdesleven hieronder lijdt. Clarissa, een barista uit Basingstoke, zoekt haar droomvrouw.
«
»
23:20 Tattoo Fixers on Holiday
Het team wordt belast met het bedekken van smerige voetschilderingen en romantiek verwoestende polsinkt. De pop-up salon krijgt ook bezoek van een liefhebbende vader en zijn vlindertattoo, en een vrouw met een moedervlek die bloos-waardig is.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers