TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:00 Love It or List It
Marc, Sharon en hun twee zonen hebben moeite om ruimte te vinden in hun huis. Sharon denkt dat ze esthetische veranderingen nodig hebben, terwijl Mark hoopt een groter huis te vinden.
«
»
07:45 Love It or List It
Aaron en Jessica kochten hun huis om in de nabijheid van hun vrienden te wonen. Met hun nieuwe baby wil Aaron in het huis blijven wonen waar hij zo van houdt, terwijl Jessica weet dat er andere woningen zijn die beter bij een groeiend gezin passen.
«
»
08:30 Love It or List It
Katherine is er met tegenzin mee ingestemd om na haar huwelijk om in Tylers goed onderhouden vrijgezellenflat te trekken. Terwijl Tyler en hun zoontje Liam in de blij zijn, voelt Katherine niet de liefde voor de binnenkant van hun huis.
«
»
09:20 Love It or List It
Michael en Becky waren dol op hun grote perceel en huis toen ze het zes jaar geleden kochten. Helaas stammen de afwerkingen binnen het huis uit de jaren 70 en moeten ze die nodig bijwerken.
«
»
10:15 Love It or List It
Diane en Merl waren eerst weg van hun grote privéterrein, maar nu overwegen ze om te downsizen. Diane zou graag naar een herenhuis willen verhuizen dat dichter bij haar werk ligt, maar Merl wil bewijzen dat hun huidige woning een privé-oase kan zijn.
«
»
11:10 Dr. Phil
Advocaat Alex Murdaugh wordt beschuldigd van moord op zijn vrouw en zoon, mogelijk om financiële misdaden te verdoezelen. De politie zegt over een video dat dit klinkt als een bekentenis van moord.
«
»
12:00 Dr. Phil
De legalisering van sportweddenschappen roept zorgen op over gokverslavingen en online gokken. Sean Green van 'The Sports Gambling Podcast' en Natasha Schull, schrijver van het boek 'Addiction by Design: Machine Gambling in Las Vegas' zijn te gast.
«
»
12:50 Dr. Phil
Jared Bridegan, een 33-jarige vader van vier kinderen, werd gedood tijdens een schietpartij terwijl zijn tweejarige dochter toekeek. Het gerucht gaat dat Jareds ex-vrouw en haar huidige echtgenoot mogelijk bij de moord betrokken zijn geweest.
«
»
13:40 Dr. Phil
De DEA waarschuwt dat het overmatig voorschrijven van ADHD-medicatie net zo erg kan zijn als de opioïdencrisis. Artsen wegen zich af of kinderen overmatig worden gediagnosticeerd en overmatig worden behandeld.
«
»
14:30 Dr. Phil
Dr. Phil laat ouders de realiteit zien van wat veel tieners achter het stuur van hun auto doen. Een moeder zegt dat ze geen idee had dat haar zoon deel uitmaakte van de straatrace cultuur, totdat hij omkwam bij een ongeval.
«
»
15:20 Chateau Meiland
Bij de familie Meiland zijn er meer dromen en plannen dan tijd en middelen. Zo staat het chateau in Frankrijk nog te koop en doet de gemeente Bronckhorst ingewikkeld over de boerderij.
«
»
16:10 Chateau Meiland
De boerderij in Hengelo wordt ingeruild voor een modern kasteel in de geboorteplaats van Martien Meiland: Noordwijk. Maxime woont er inmiddels al. Nu niet meer met haar ouders, maar met de kleine Claire en haar nieuwe liefde Leroy.
«
»
17:05 Chateau Meiland
De familie Meiland heeft veel ervaring met verhuizen, maar routine wordt het nooit. Het was de bedoeling lang op de boerderij te blijven wonen in de Achterhoek en er was plek genoeg. Maar nu moet alles weg en het is een chaos.
«
»
17:55 Chateau Meiland
De familie Meiland verlaat de Achterhoek, maar Erica heeft nog niets ingepakt. Eigenlijk wil ze helemaal niet weg. De emoties lopen hoog op als ze proberen de inboedel in de veel te kleine vrachtwagen te proppen.
«
»
18:45 Chateau Meiland
Het is zover: de verhuiswagen wordt uitgeladen in Noordwijk, de familie Meiland is weer compleet en terug bij hun roots. Het is een flinke overgang van de romantische boerderij op het platteland naar de moderne villa in de badplaats.
«
»
19:40 The Real Housewives of Beverly Hills
Dorit vraagt zich af of Erika's garderobe defect opzettelijk was. Lisa Rinna begint aan een 24-uurs kleding-verkoop marathon. Erika verkent een toekomst als actrice met Eileen. Dorit gebruikt een riskante manoeuvre om Erika te confronteren.
«
»
20:35 The Real Housewives of Beverly Hills
Lisa Vanderpump en Kyle bespreken verjonging met een plastisch chirurg. Lisa Rinna en Erika ontmoeten Eden, dochter van Vidal Sassoon. Dorit en haar man twijfelen over Lisa Rinna en Eileens beslissingen. Camille Grammer is gastvrouw.
«
»
21:25 The Real Housewives of Beverly Hills
Ondanks de rampzalige feestjes in het verleden organiseert Kyle een spelletjesavond, wat leidt tot veel gelach. Lisa Rinna en Kim komen weer bij elkaar en hun vete laait weer op terwijl Dorit en Eileen ruziën.
«
»
22:20 The Real Housewives of Beverly Hills
Na haar explosieve ontmoeting met Kim klaagt Lisa Rinna bij Eden. Erika maakt de videoclip voor haar liedje voordat ze met Kyle naar Mykonos in Griekenland vertrekt en Lisa Vanderpumps zoon Max begint aan een zoektocht naar zijn biologische ouders.
«
»
23:20 Botched
Rajee laat haar gezicht weer onder handen nemen door de dokters en een popster-imitator laat zijn neus bijwerken voor zijn wereldtournee.
«
»
00:20 Botched
Een 25-jarige met een verminkte lip door een hond zoekt de hulp van de dokters, terwijl dr. Dubrow een bil opereert die misvormd is door spina bifida.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in Normandië op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers