TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:45 Impeachment: American Crime Story
Monica vertelt aan Linda dat ze een affaire heeft met de machtigste man ter wereld.
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 The Bold Type
Een sneeuwstorm treft New York City en Kat zit vast in haar nieuwe baan met haar aartsvijand. Sutton worstelt om haar carrière en relatie in evenwicht te brengen. Jane probeert het leiderschap van Jacqueline te evenaren met haar nieuwe staf.
«
»
12:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:15 Clueless
Cher is een hippe tiener uit Beverly Hills. Haar voornaamste zorg in het leven is het uitkiezen van een leuke outfit. Op school behoort ze tot de populairste meisjes. Als ze haar leraren aan elkaar koppelt, wordt ze zich bewust van haar potentieel.
«
»
17:00 The Big Bang Theory
Leonard wordt gedwongen om te kiezen tussen zijn nieuwe vriendin Priya en zijn vriendschap met Penny. Tegelijkertijd maakt Howard gek met een goocheltruc.
«
»
17:25 The Big Bang Theory
De jongens gaan op zoek naar diegene die Sheldons online-game account heeft gehackt. Ondertussen krijgen de meiden een steeds grotere hekel aan Priya.
«
»
17:50 The Big Bang Theory
Amy en Sheldon voeren een experiment uit op de vriendengroep, ze verspreiden kunstmatige roddels. Ondertussen onderneemt Howard de volgende stap in zijn relatie met Bernadette.
«
»
18:15 The Big Bang Theory
Priya vindt een maas in de wet van de 'roommate agreement' tussen Sheldon en Leonard. Ondertussen nemen Penny, Amy en Bernadette Sheldon mee naar een nachtclub om te dansen.
«
»
18:40 The Big Bang Theory
Raj probeert zijn angst om met vrouwen te praten te overkomen. Ondertussen ontwerpt Sheldon een schaakspel voor drie personen en bespioneert Bernatte Leonard en Priya.
«
»
19:05 The Big Bang Theory
Howard vertelt zijn moeder dat hij verloofd is met Bernadette, niet lang na het horen van het nieuws belandt ze in het ziekenhuis met een hartaanval. Intussen maakt Sheldon zich zorgen over bacteriën en komen Penny en Priya dichter tot elkaar.
«
»
19:30 The Big Bang Theory
Als Bernadette haar doctoraal behaalt, is dit voor de jongens een aanleiding om Howard te plagen met het gegeven dat hij de enige is die geen doctor is. Ondertussen wordt Raj de nieuwe huisgenoot van Sheldon.
«
»
20:00 The Big Bang Theory
Na haar nacht met Raj denk Penny dat ze de orde binnen de groep verstoord heeft. Tegelijkertijd neemt Sheldon de leiding over het het paintball team.
«
»
20:30 The Gunman
Jim Terrier, een door traumas geteisterde voormalig sluipschutter, wordt, in Congo, het doelwit van een groep huurmoordenaars waar hij vroeger zelf deel van uitmaakte.
«
»
22:30 Departure
Kendra deelt informatie met haar tegenhanger van de FBI, Ellen Hunter, en krijgt een grote doorbraak in de zaak. Het scherpe inzicht van Theo en Charlotte blijkt van grote waarde te zijn.
«
»
23:25 Departure
Nadat het team nog een mysterieus sterfgeval ontdekt, zoekt Kendra naar verbanden tussen de slachtoffers. Max en Kendra beramen een plan met de FBI in een poging de zaak op te lossen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers