TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:00 Love It or List It
Twee zussen leiden gescheiden levens in hun kleine bungalow. De een verlangt naar privacy, terwijl de ander ruimte nodig heeft om laat in de avond te kunnen koken. Ze zijn samen op zoek naar de perfecte woning voor hun verschillende levensstijlen.
«
»
08:45 Love It or List It
Nadat Gerret met een spieraandoening werd gediagnosticeerd, kochten Gerret en zijn vrouw Tammy een huis van één verdieping. Nu wil Tammy het huis een opknapbeurt geven, maar Gerret daarentegen is klaar voor verandering.
«
»
09:30 Love It or List It
Nadat Vann en Caroline jarenlang een schilderachtig huis op een heuvel in de buurt hebben bewonderd, hebben ze de kans aangegrepen om hem te kopen nadat hij te koop werd aangeboden. Nu zijn ze overweldigd door de hoeveelheid werk dat hij nodig heeft.
«
»
10:20 Love It or List It
Na het krijgen van vier kinderen worden Susanne en Brian met een ruimteprobleem geconfronteerd. Terwijl David een kant-en-klaar huis wil vinden dat bij iedereen past, is Hilary wellicht in staat om hun ruimteproblemen ter plekke op te lossen.
«
»
11:10 Love It or List It
Een stel dat een kind verwacht heeft meer ruimte nodig, maar wil geen concessies doen qua locatie.
«
»
11:55 Dr. Phil
John zit al meer dan 26 jaar opgesloten voor een misdaad die hij naar eigen zeggen niet heeft begaan en zegt dat de toen negenjarige dochter van zijn vriendin, Alyssa, heeft gelogen. Alyssa vertelt Dr. Phil wat volgens haar echt is gebeurd.
«
»
12:45 Dr. Phil
Mensen die contactsporten beoefenen lopen risico op hoofdtrauma en hersenschudding. De vraag is of kinderen deze sporten mogen beoefenen. Een tiener met bijna geen geheugen na een derde hersenschudding.
«
»
13:30 Dr. Phil
Vier vrouwen over hun ervaring met alcohol. Stereotypes over vrouwen die drinken vereenvoudigen de kwestie, en sommigen herkennen misschien niet eens de overgang tussen gematigdheid en problematische drinkgewoonten.
«
»
14:15 Dr. Phil
Dr. Phil onderzoekt sologamie, waarin een persoon met zichzelf trouwt. In een sologamie-ceremonie verbindt een persoon zich tot een betekenisvolle en liefdevolle relatie met zichzelf en belooft zichzelf te geven wat hij vaak van anderen verwacht.
«
»
14:55 Dr. Phil
Advocaat Alex Murdaugh en zijn familie worden verdacht van betrokkenheid bij sterfgevallen, corruptie, verzekeringsfraude, oplichting van klanten en de moord op zijn vrouw en zoon in 2021. Experts analyseren het gedrag van Alex.
«
»
15:40 Chateau Meiland
Rampen overspoelen de familie Meiland. De totale kledingvoorraad van Maximes mode-imperium wordt nat door een lekkage. En Martien was gestrest na urenlang zoeken naar de sleutels van zijn nieuwe cabrio.
«
»
16:25 Chateau Meiland
Het chateau in Frankrijk staat nog te koop en de gemeente Bronckhorst zorgt voor complicaties over de boerderij. Volgens het bestemmingsplan is er maar plek voor één huishouden, dus wonen Erica en Maxime illegaal op hun eigen landgoed.
«
»
17:15 Chateau Meiland
Volgens het bestemmingsplan is er maar plek voor één huishouden. Dus wonen Erica en Maxime illegaal op hun eigen landgoed. En ondanks alle ervaring, blijft doe-het-zelven toch riskant.
«
»
18:00 Chateau Meiland
Martin blijft een nachtje weg, dus maken Erica en Maxime misbruik van de situatie, zijn huiskamer wordt omgetoverd tot drooghok voor Maximes kledingvoorraad. En dat gaat niet zonder ongelukjes. Ondertussen heeft Martien andere zorgen.
«
»
18:50 Chateau Meiland
De familie Meiland is vereeuwigd op een schilderij en het realistische groepsportret wordt onthuld, maar wat is Martien mager op het schilderij. Ze krijgen Bossche bollen mee. Hoeveel calorieën zouden daar inzitten?
«
»
19:40 The Real Housewives of Beverly Hills
Momenten uit seizoen zes: Erika Jayne's video wordt onthuld, Eileen's innerlijke Erika komt naar boven tijdens het shoppen, Lisa Rinna praat over het gebruik van een voorbinddildo en Kyle uit zijn frustratie over Portia's uitgavenpatroon.
«
»
20:30 The Real Housewives of Beverly Hills
Lisa Vanderpump stelt de groep voor aan haar vriendin, Dorit, wier huisgast Boy George is. Erika viert haar verjaardag met een Studio 54-geïnspireerd feest. Lisa Rinna en Eileen komen voor het eerst in maanden oog in oog te staan met Lisa Vanderpump.
«
»
21:15 The Real Housewives of Beverly Hills
Erika doet audities voor dansers voor haar nieuwe videoclip. Dorits verjaardagsfeestje zorgt voor een paar verrassingen. Lisa Vanderpump laat Lisa Rinna en Eileen precies zien waar ze staan.
«
»
22:05 The Real Housewives of Beverly Hills
Kyle en Lisa Rinna kruisen elkaars pad in New York City. Lisa Vanderpump verrast Ken met een horloge op zijn verjaardag. Eileen blijft worstelen met het verlies van haar moeder.
«
»
22:55 Botched
Een popster-imitator bezoekt de dokters, nadat siliconeninjecties haar een misvormde kin hebben gegeven.
«
»
23:50 Botched
Dr. Nassif komt een kattendame te hulp en brengt zowel haar neus als haar prioriteiten op orde. Dr. Dubrow helpt een jonge vrouw die een dubbele borstamputatie had ondergaan om kanker te verslaan. Twee popsterren proberen op het hoofdpodium te komen.
«
»
00:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers