TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:20 Silent Witness
Het team zet het onderzoek naar de sterfgevallen in het verzorgingstehuis voort. Ze proberen wanhopig Serena te redden en haar veilig thuis te brengen. Clarissa is vastbesloten de waarheid te achterhalen, wat haar eigen leven in gevaar brengt.
«
»
01:15 New Tricks
Het team onderzoekt opnieuw de moord op een jonge moeder, die zestien jaar geleden voorgevallen is. Ze vermoeden dat er bij het eerste onderzoek een fout is gemaakt.
«
»
02:05 Mad Dogs
De jongens denken dat ze veilig zijn in het huis van de gewapende Lazaro, maar hij verlangt er iets voor terug. Het lijkt te goed om waar te zijn.
«
»
02:55 Mrs Sidhu Investigates
Mrs. Sidhu wordt gevraagd als in-house cateraar voor het softwarebedrijf Appenda. Maar de reputatie van het bedrijf komt onder vuur en wanneer de CEO van Appenda dood wordt aangetroffen, gaat Mrs. Sidhu op onderzoek.
«
»
03:40 Scott & Bailey
Rachel keert terug uit Londen voor een complexe moordzaak. Wanneer het team toegang krijgt tot een sinistere verzameling video's en hints. De zaak wordt al snel groter dan gedacht.
«
»
04:25 Call the Midwife
Het is oktober 1969 en Rosalind en Joyce zijn dolblij met hun rode vesten. Zuster Julienne overhandigt Joyce de Violet Albany-prijs, die wordt gegeven aan de verloskundige uit Oost-Londen die de hoogste cijfers haalt voor haar examens.
«
»
05:30 Ghosts
Door een persoonlijk kerstgeschenk van Alison begint Pat aan zijn eigen identiteit te twijfelen. De geesten willen Alison verrassen met een kerstcadeau, en eerste kerstdag verloopt voor Mike en Alison anders dan gepland.
«
»
06:00 Agatha Raisin
Agatha en het team zijn hun hoofdverdachte kwijt, en gaan terug naar hun lijst met verdachten. Agatha neemt een kijkje naar alle verstrikte relaties, en realiseert zich dat iemand misschien onvrijwillig gescheiden is van Eirwen.
«
»
06:50 Death in Paradise
Een vrouw wordt vergiftigd tijdens een gebedsgenezing. De dader zou de arrogante heler zelf kunnen zijn.
«
»
07:45 Death in Paradise
Het vieren van de `Day of the Dead' op het eiland wordt onderbroken door een moord. Jack en zijn team moeten een elitaire club onderzoeken om de moordenaar te vinden.
«
»
08:40 Call the Midwife
Het is oktober 1969 en Rosalind en Joyce zijn dolblij met hun rode vesten. Zuster Julienne overhandigt Joyce de Violet Albany-prijs, die wordt gegeven aan de verloskundige uit Oost-Londen die de hoogste cijfers haalt voor haar examens.
«
»
09:45 Mrs Sidhu Investigates
De eerste dag waarop Mrs Sidhu bij de luxe fitnessclub Sharpetone de catering doet, neemt een onverwachte wending wanneer in de spa twee lichamen worden aangetroffen.
«
»
10:30 Midsomer Murders
Als Susan Bartlett vermoord wordt aangetroffen in Setwale Woods, hetzelfde stuk land waarom haar man Simon Bartlett en zijn ex-vriend James Harrington strijden, wordt Barnaby op het onderzoek gezet.
«
»
11:25 Midsomer Murders
Nadat er in dezelfde bossen nog een lichaam wordt gevonden, is Barnaby ervan overtuigd dat beide slachtoffers zijn vermoord en hij moet graven in een web van leugens en geheimen die zich onder de oppervlakte van dit pittoreske dorp bevinden.
«
»
12:15 Midsomer Murders
Na de dubbele moord op de excentrieke weduwe, Isobel Hewitt, en de overspelige dokter, Duncan Goff, ontdekken Barnaby en Troy meer over hun leven in het dorpje Malham Bridge.
«
»
13:10 Midsomer Murders
Troy en Barnaby zetten hun moordonderzoek voort. Troy verdenkt een antiekhandelaar met wie Isobel bevriend was, maar Barnaby is niet overtuigd en denkt dat iedereen die de slachtoffers bij leven kende de moordenaar kan zijn geweest.
«
»
14:00 Miss Scarlet and the Duke
Door de puzzelstukjes in elkaar te passen probeert Eliza erachter te komen wat er werkelijk met haar vader is gebeurd. Moses heeft veel criminele banden, waardoor hij tijdens het onderzoek als verdachte naar voren komt.
«
»
15:05 Beyond Paradise
Humphrey onderzoekt de dood van een onbekende man die midden in een graancirkel is aangetroffen. Ondertussen helpt Archie Martha bij de voorbereidingen voor de komst van een restaurantrecensent.
«
»
16:25 Death in Paradise
Het team wordt in verwarring gebracht wanneer een toerist wordt neergestoken terwijl hij in zijn eentje een verdieping naar beneden reist in een hotellift. Het blijkt dat het slachtoffer ziek was en naar St Marie komen stond op haar bucketlist.
«
»
17:35 Dickensian
Bucket brengt een bezoek aan zijn oude vijand Fagin, omdat hij ervan overtuigd is dat hij iets te maken heeft met het grimmige misdrijf. Na een aanwijzing gaat hij achter Fagins handlanger Bill Sikes aan.
«
»
18:10 Dickensian
Op het oudejaarsfeest van Havisham is Amelia dolblij om haar broer te zien, maar de komst van een ongenode gast verontrust haar. Frances hernieuwt een vriendschap, maar hoopt op meer.
«
»
18:45 Ghosts
De geesten proberen een manier vinden om weer in een goed blaadje te komen bij Alison nadat zij hun de grootste uitbrander van hun leven heeft gegeven. Mary besluit dat ze deze keer niet de schuld op zich wil nemen.
«
»
19:20 Ghosts
Door een foutje met een reservering moeten Mike en Alison op het allerlaatste moment een kinderfeestje organiseren met behulp van totaal ongeschikte attributen. De geesten raken door onverwacht schokkend nieuws volledig van de kaart.
«
»
20:00 Harry Wild
Uit de rivier vlak bij Harry's pub wordt een lichaam opgevist. De dode man komt Harry vagelijk bekend voor en wanneer ze zich weer herinnert waar ze hem van kent, beseft ze dat ze op een listig geval van misleiding is gestuit.
«
»
21:00 The Castaways
De zussen Lori en Erin zijn in Fiji voor de vakantie van hun leven. Maar na een ruzie tussen de zussen stapt alleen Lori op de vlucht terug naar hun resort en vervolgens komt het vliegtuig nooit aan.
«
»
22:00 Silent Witness
In een appartement wordt een gemummificeerd lichaam gevonden dat daar al een jaar verborgen was. Het team probeert de identiteit van de dode te achterhalen en raakt verwikkeld in een duistere wereld van drugs en mislukte cosmetische ingrepen.
«
»
23:10 Silent Witness
Het team probeert de waarheid achter een sterfgeval te achterhalen en vraagt zich af of de zaak verband houdt met het eerder gevonden lichaam. Ondertussen brengt het onderzoek van DI Torres onverwachte zaken aan het licht.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers