TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Vermist
Steve en Eva vallen in de handen van de neonazistische organisatie waarin Nick geïnfiltreerd is, tijdens hun zoektocht naar Ief. Intussen staat Nick voor een zware opdracht. Hij moet uitzoeken waar en wanneer de neonazi's een aanslag zullen plegen.
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:50 CSI: Miami
Het CSI-team gebruikt heel radicale technieken om de geheime gedachten van een man te achterhalen. De kerel dook helemaal bebloed op uit het niets, zonder dat hij zich herinnert wat hem overkomen is.
«
»
08:35 CSI: Miami
Wanneer Robert Banyon, een eigenaar van racepaarden, vermoord wordt tijdens een paardenrace, wordt het CSI-team opgeroepen.
«
»
09:15 CSI: Miami
Terwijl Calleigh en Ryan een lijk onderzoeken op de zolder van een verlaten woning, worden ze plots onder vuur genomen. Daarna steekt de schutter het huis in brand.
«
»
10:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:40 CSI: Miami
Het team gaat de strijd aan met een advocaat die betrokken lijkt te zijn bij het wegmoffelen van een moordzaak. Het team ontdekt dit doordat er na het veroordelen van een moordverdachte direct nieuw bewijs aangetroffen wordt in de zaak.
«
»
11:25 CSI: Miami
De vriendin van de aanklager Derek Powell wordt vermoord in een aanval door piraten op zijn jacht. Wat oorspronkelijk lijkt op een ongeval blijkt snel een gerichte moord te zijn.
«
»
12:15 NCIS
Een onbekende heeft de dochter van agent Lee ontvoerd. Haar dochter wordt vrijgelaten als Lee staatsgeheimen doorgeeft. De enige mogelijkheid om haar dochter terug te zien, is de afperser te ontmaskeren. Het NCIS-team helpt hierbij.
«
»
13:05 Bones
Iedereen binnen het team probeert bewijs te vinden dat in de rechtszaal tegen de Gravedigger gebruikt kan worden.
«
»
13:55 Bones
De overblijfselen van een hamsteraar worden aangetroffen. Angela's vader komt op bezoek. Booth en Brennan krijgen unieke kansen voorgeschoteld.
«
»
14:40 Bones
Het team helpt Cam bij het oplossen van de moord op een niet geïdentificeerde jongen. De leden van het team beseffen dat ze thuishoren in Washington, D.C.
«
»
15:25 Bones
De overblijfselen van een man en een vrouw worden gevonden in een grot in National Park. Hannah Burley komt onverwacht op bezoek.
«
»
16:10 Bones
Brennan en Booth vertrekken richting de Jersey Shore als daar een lichaam wordt gevonden. Het blijkt te gaan om ene Richie Genaro. Angela probeert haar zwangerschap geheim te houden.
«
»
17:00 Criminal Minds
Prentiss plant een date met Mendoza, maar de avond wordt al gauw onderbroken. Prentiss moet haar verleden confronteren wanneer het team een reeks moorden onderzoekt waarbij het hart van het slachtoffer verwijderd werd.
«
»
17:55 Criminal Minds
Het BAU team vertrekt naar Portland, Oregon, en onderzoekt een huiveringwekkende ontvoering, die mogelijk verband houdt met een plaatselijk stel, dat een week eerder in hun huis werd gedood.
«
»
18:40 Criminal Minds
Prentiss en het team vliegen naar Iowa om de verdwijning van drie 10-jarige kinderen te onderzoeken. Ze werden elk ontvoerd uit hun huis en de camerabeelden van het nabijgelegen park zijn de enige aanwijzingen over de verblijfplaats van de kinderen.
«
»
19:35 Criminal Minds
Rossi plaatst vraagtekens bij zijn acties in de nasleep van een bijna-doodstrijd met een seriemoordenaar die de BAU te slim af is geweest.
«
»
20:25 NCIS: Hawaii
Na de mysterieuze dood van een astronaut in een Mars-simulatie moet Ernie alleen op pad.
«
»
21:15 NCIS: Hawaii
Lucy krijgt 's nachts een vreemd telefoontje dat het team naar een lijk leidt. Lucy is geïntrigeerd door de beller en is ervan overtuigd dat het telefoontje over meer gaat dan alleen moord. NCIS gaat naar de beller op zoek.
«
»
22:10 My Life Is Murder
Alexa is vastbesloten om de onschuld te bewijzen van een kampioen die de schuld krijgt van de dood van zijn begeleider bij een succesvolle paardenfokkerij, waar geheimen op de loer liggen en familie voor alles gaat.
«
»
23:10 My Life Is Murder
Alexa onderzoekt een sterfgeval in een luxe bejaardentehuis. De betrokkenheid van haar broer bij de slachtoffers dreigt haar uit haar koers te brengen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers