TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:25 Big Brother
Een groep wildvreemde mensen gaat het experiment aan om honderd dagen lang in het Big Brother-huis te wonen. Daarbij worden ze vierentwintig uur per dag door camera's gevolgd. De bewoners worden op de proef gesteld met spellen en uitdagingen.
«
»
01:20 Man With a Plan
Adam moet Kate leren autorijden omdat ze eindelijk haar rijbewijs kan halen. Adam heeft er echter zo weinig vertrouwen in, dat hij niet meer gelooft in het succes van zijn dochter omdat ze absoluut geen rijvaardigheid heeft.
«
»
01:50 Man With a Plan
Adam probeert Andi het perfecte cadeau te geven door hun huwelijksreis opnieuw te beleven.
«
»
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:55 Achter de schermen
Nostalgie-special met het thema Flikken. Waarom heette Flikken eerst 'Tracks'? Waarom was er een kruimeldief aanwezig op de set van Flikken? En schitteren Jeff en Pieterjan straks in een lang geanticipeerde Flikken-film?
«
»
08:05 De Wereldkeuken
Chef José Polonio laat ons kennismaken met de authentieke smaken van zijn Spanje. Dit culinaire avontuur resulteert in een tafel vol heerlijke tapas.
«
»
08:45 De wereld op je bord
Chef Enis Güney brengt samen met Hanne een verfijnd gerecht uit de Ottomaanse keuken. Ze maken kagitta pastrami en kizir, een pittige groententuiltje met gerookt en gepekeld rundvlees en bulgur. Een heerlijke Turkse klassieker.
«
»
09:05 Young Sheldon
Sheldon krijgt een vreemd verzoek van een vriendin, Paige. Wanneer Meemaw en Dale het uitmaken, raken George Sr. en Mary er onbedoeld bij betrokken. Georgie besluit volkomen eerlijk te zijn tegen Mandy.
«
»
09:25 Young Sheldon
Sheldon probeert om te gaan met het verlies van één van zijn grote helden wanneer deze het leven laat. Missy biedt haar diensten aan als babysitter, en Georgie worstelt nog steeds met zijn grote geheim.
«
»
09:45 Young Sheldon
George en Mary kunnen niet wachten de nieuwe vrouw in Georgie's leven te ontmoeten en haar te leren kennen. Sheldon en Missy hebben zo hun eigen ideeën over wat er met hun familie aan de hand is.
«
»
10:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:05 Het zelfbouwhuis
De structuur van het schuine dak wordt vernieuwd. Een deel van het oude huis is namelijk aanwezig, maar het dak moet worden aangepast. Het dak wordt eerst afgebroken en dan wordt er een nieuwe houten structuur geconstrueerd.
«
»
11:25 Roger
Wil je je eigen houten terras aanleggen of vernieuwen? Roger deelt zoals steeds graag zijn ervaring.
«
»
11:50 Het appartement
De invulling van de kastenwand krijgt steeds meer vorm. Na de lades, moeten ook de elektrische kookplaat, de koelkast, de oven en de microgolf nog geplaatst worden. Tegelijkertijd worden de nodige kastdeuren voorzien.
«
»
12:05 Auwch_
Elke en Anneke gaan een weekendje weg, dus Axel organiseert een feestje in zijn mancave.
«
»
12:40 Tot op het Bot: Het Rund
De entrecote is het populairste stukje rundvlees, terwijl niemand precies weet wat het is.
«
»
13:00 Piet Patron
Op zoek naar Franse topproducten gaat Piet persoonlijk langs bij biologisch forellenkweker Cédric. Thibault is de chef koude kant in Likoké. Hij is verantwoordelijk voor alle koude gerechten op het menu. Piet noemt hem ook wel de clown van de keuken.
«
»
13:25 Zoete Zonde
Roger van Damme maakt een oerdegelijke tarte tatin met heel veel appels en een lekkere karamel. Dat is het basisdessert en Roger zal het serveren met een bolletje ijs.
«
»
13:50 Big Brother
Een groep wildvreemde mensen gaat het experiment aan om honderd dagen lang in het Big Brother-huis te wonen. Daarbij worden ze vierentwintig uur per dag door camera's gevolgd. De bewoners worden op de proef gesteld met spellen en uitdagingen.
«
»
14:45 The Graham Norton Show
Comedian Graham Norton ontvangt gasten waarmee hij mensen, trends en nieuws deelt. Norton houdt monologen en andere komische sketches die excentrieke verhalen verbeelden terwijl hij beroemde gasten en muzikanten verwelkomt.
«
»
15:40 Two and a Half Men
Na een verjaardagsfeestje krijgt Melissa het gevoel dat Alan niet gewaardeerd wordt door zijn familie. Ze nodigt hem uit om samen met haar bij haar moeder te gaan wonen.
«
»
16:05 Two and a Half Men
Charlie belandt, door zijn grote mond en gebrek aan aandacht, in de problemen. Nu wordt hij gedwongen om samen met Chelsea aan relatietherapie te gaan doen.
«
»
16:30 Two and a Half Men
Charlie heeft de hulp van Alan en Jake nodig om een dronken, halfnaakte vrouw uit zijn slaapkamer te krijgen, voordat zijn vriendin Chelsea - die net naar een begrafenis is geweest - binnenkomt.
«
»
16:55 Two and a Half Men
Charlie vertelt Chelsea per ongeluk dat hij van haar houdt. Hij krijgt echter niet de reactie die hij verwacht.
«
»
17:20 Two and a Half Men
Charlie moet vechten tegen zijn overweldigende neiging om op de vlucht te gaan als Chelsea ziek wordt, in plaats daarvan zal hij voor haar moeten zorgen.
«
»
17:45 Assisen: De Insulinemoord
In de rechtszaak tegen ex-jumpingkampioen Dirk Dejager is de jury getuige van de emotionele getuigenissen van de beste vrienden van het slachtoffer Luna Laeremans. Nood aan een gesprek? Bel gratis en anoniem 106 of chat via tele-onthaal.be.
«
»
18:50 Scheire en de Schepping
Gloria Monserez, Pedro Elias, Bart Cannaerts en Familie-actrice Jasmijn Van Hoof zijn panelleden.
«
»
19:55 Café De Mol: Voorbeschouwing
Wekelijks programma waarin het verhaal van de afvaller van het programma 'De Mol' wordt verteld en waarin op zoek wordt gegaan naar tips om de mol te ontmaskeren.
«
»
20:00 De Mol
Tien onbekende Vlamingen zetten dit voorjaar koers naar Sicilië, het grootste eiland van de Middellandse Zee. Onder leiding van Godfather Gilles De Coster gaan ze op zoek naar een zo groot mogelijke groepspot. Maar één van die tien is de mol.
«
»
21:30 Café de Mol
Fans van de Mol kunnen bij Café De Mol terecht om samen met anderen de mol te proberen ontmaskeren. Met het gebruik van fragmenten en inzichten van de gasten, hopen ze zo dichter bij de waarheid te komen.
«
»
22:20 The Legend of Tarzan
Tarzan keert terug naar de Congolese jungle om zijn vrouw Jane te redden. Leon Rom wil hem vangen en hem aan iemand uitleveren.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers