TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:40 Dertigers
Saar heeft een blind date, maar die komt abrupt ten einde als ze een schokkende ontdekking doet in de supermarkt. Lot doet extra haar best voor Bart.
«
»
01:10 Dertigers
Het is vandaag de verjaardag van Pieter en Gijs. Omdat zijn platenzaak vandaag ook voorgoed sluit, organiseert Pieter een borrel.
«
»
01:38 Nachtdieren
Raven steekt de Noordzee over om op zoek te gaan naar nachtbrakers in het altijd rumoerige Londen. Raven loopt langs het kantoor van zakenman Julian. Raven ontmoet Shalaka, loopt de Street Pastors tegen het lijf en ontmoet Milkman Micky.
«
»
02:13 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
02:33 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
05:32 Pingu
Pingu wil graag opa's draaischijf proberen. Maar zijn aardewerk lukt niet zo goed als opa's pot.
«
»
05:37 Bumba
Bumba en Babilu schilderen samen. Ze maken strepen en leren hoe ze kleuren moeten mengen.
«
»
05:42 Nurdys
De krab vindt op de bodem van de zee een oud scheepswrak en een echte schatkist.
«
»
05:48 Ziggy en de Zootram
Ziggy vindt een kleine krokodil en wil voor hem zorgen en zoekt de familie van de krokodil.
«
»
05:59 Babar en de belevenissen van Badou
Badou en Munroe ontdekken een kamp met veel rotzooi en dat blijkt van Prospero te zijn. Prospero is ooit verbannen uit Celeste-stad, maar is nu terug om Link te vangen.
«
»
06:11 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van vierenhalf jaar oud. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft.
«
»
06:18 Noddy, de detective
De piraten hebben een voorjaarsschoonmaak van hun galjoen, tot grote ergernis van Piraat Strepen, die op schattenjacht wil gaan. Later die dag verdwijnt de piratenschat en moeten ze er naar op zoek.
«
»
06:32 Peppa Pig
Peppa doet alsof knuffel Aapje een nare hoest heeft om mama en papa Big in de maling te nemen.
«
»
06:36 Peppa Pig
Peppa en Victor Vos mogen een dagje met de agenten mee op stap in een politieauto.
«
»
06:41 Ella, Oscar & Hoo
Huu Huu komt helemaal vies thuis. Ella en Oskar kunnen niet meer met hem spelen, want hun wolkvriend ruikt te slecht. Maar ze weten niet hoe ze een wolk moeten schoonmaken. Een bubbelbad en een wasmachinecyclus helpen niet.
«
»
06:51 Verhalen uit de Schatkist
Als het meisje ziet dat twee mannen haar ezeltje willen pakken, rent ze naar ze toe.
«
»
06:58 Prinses Spiegelbelle
Ellen gaat met Luc naar de bieb waar een workshop verhalen vertellen wordt gehouden door Genevieve Brogan, de lievelingsschrijfster van Ellen. Wat Ellen echter niet wist is dat ze zelf ook een verhaal moet vertellen.
«
»
07:19 Familie Shock
Sigrid voelt zich buitengesloten wanneer Nico's vader zijn kinderen komt ophalen voor een gezellig uitje. Maar Nico komt opgetogen thuis en daar kikkert Sigrid weer van op.
«
»
07:35 Dropje
Een meisje past niet in haar rolschaatsen, maar het zijn haar lievelings, Dropje maakt ze groter.
«
»
07:42 WieKent: De boterhamshow
Een enerverende quiz voor kinderen vanaf zes jaar én hun ouders, waarin teruggekeken wordt op De Boterhamshows van de week ervoor. In de quiz gaat het om de vraag wie van de drie kandidaten De Boterhamshow het beste kent.
«
»
08:02 Het herriehofje
Hiba mist haar moeder die in India is en denkt dat niemand zonder moeder kan. Ze vraagt of ze één van de twee moeders van Matteo mag lenen. Ze leert van Abel en Meneer Wolf dat er ook andere soorten moeders zijn.
«
»
08:13 Kindertijd
In de serie 'In het ziekenhuis' volgen we kinderen die ons meenemen in hun behandelingen. We zien Evi die nieuw gips om haar arm krijgt en Sophie die suikerziekte heeft. Ook Gloria is in het ziekenhuis, zij heeft buisjes in haar oren gekregen.
«
»
08:23 Studio Snugger
Met de onderwerpen: Vindersloon, Vlieger, Visstickvis, Enorme rugbyteams, Boekenpoetsen en Gezichtsyoga.
«
»
08:39 Zappsport Kantine
Ron ontvangt op eigen wijze kinderen en bekende sporters met hun verhalen, wensen en dromen op sportgebied. We volgen de belevenissen van typetjes als Gerda de kantinejuffrouw en Theo de klusjesman, gespeeld door Ron zelf.
«
»
08:59 Code M
De elfjarige Isabel besluit in haar grootvaders voetsporen te treden en op zoek te gaan naar het zwaard van D'Artagnan, de leider van de legendarische Drie Musketiers. Het zwaard is al lange tijd vermist. De enige aanwijzing is een mysterieuze code.
«
»
10:31 Vlogmania kort
Wanneer de vlog-familie Kick schoolspullen gaat kopen, probeert vader Michael een rugzak te stelen. Reviewer Martin bespreekt een zeer bijzondere kaarsenstandaard. Complotdenker Geert ziet pratende varkens op tv als een gevaar voor heel Nederland.
«
»
10:42 Koken met konijnen
Zo moet omgegaan worden met een dier met een handicap. Aai gewoon maar lekker, ze zijn als alle andere dieren. Mikey is een blinde hond en hij is vooral stapeldol op knuffelen. Nou, dat komt voor de bakker met overheerlijke say-cheese-cakes.
«
»
10:58 Earth Challenge
We ontrafelen de geheimen van de onderwaterwereld en krijgen een inkijk in het zeeleven van vroeger. Expeditielid Nizar maakt zich klaar voor een bijzondere opdracht op maar liefst 300 meter diepte.
«
»
11:39 Checkpoint
Stoer testprogramma waarin op een geheime locatie allerlei experimenten worden uitgevoerd. Met spectaculaire ontploffingen, grappige testen en natuurlijk de jongens tegen de meiden.
«
»
11:54 Snap Shot
Gijs vraagt zich af waarom we "cringe" als een belediging zien en of het niet ook juist cool kan zijn. Hij gaat met Jan Dirk langs bij een fotograaf die van echte cringe-momenten mooie fotoseries maakt.
«
»
12:12 Sketch Studio
Thema: Wie ben je? Paralympisch kampioen Marlou van Rhijn is te gast. Zij heeft een speciale opdracht voor de kandidaten die te maken heeft met superkrachten. Wie verdienen een Bronzen Puntenslijper?
«
»
12:37 Sketch Studio
Het thema is: 'Permanent'. De kandidaten proberen met een bijzondere tekening een onuitwisbare indruk te maken op de gast en tattoo-fan Niels Oosthoek. De overgebleven tien kinderen strijden voor een Bronzen Puntenslijper.
«
»
13:02 Sketch Studio
Zangeres MEAU is te gast. Ze vertelt en zingt over haar lichte en donkere periodes. Dit dient als inspiratie waarmee de acht overgebleven kandidaten hun eigen tekening maken. Maar dit moet met een bijzondere techniek gebeuren.
«
»
13:27 Sketch Studio
Gast Tim Senders heeft een hele speciale XXL-opdracht meegenomen met het thema 'Een Betere Wereld'. De kandidaten trekken er in tuktuks op uit om inspiratie te vinden. Soy Kroon daagt de kandidaten uit en drijft ze tot het uiterste.
«
»
13:53 Alles flex
Naomi zit klem: Bandoptreden morgen, maar ook een modellencasting die ze van haar moeder moet doen. MC verft Naomi's haar groen, om de casting te laten mislukken, maar de verf blijkt niet uitwasbaar.
«
»
14:10 Rakhi & Peppe
Rakhi en Peppe volgen mysterieuze tekens van het universum om Rakhi's verloren hondje Ushi terug te vinden. Ze betrappen Rakhi's dominante broer Rahul op verdachte activiteiten.
«
»
14:20 Theodosia
Als er wordt ingebroken, gaan Theo, Henry, Safiya en Will op onderzoek uit.
«
»
14:45 Brugklas marathon
Eerste scripted-reality jeugdserie in Nederland, waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.
«
»
15:35 Silverstar
Een aantal jaren na haar overwinning met Whitestar, runt Megan haar eigen manege. Silverstar is de zoon van Whitestar. Als Silverstar van schrik het bos in galoppeert, wordt hij gevonden door Esmee. De twee ontwikkelen al gauw een bijzondere band.
«
»
16:56 Freeks wilde wereld
Freek volgt de sporen van een kolos op de Namibische savanne. Ergens tussen het gras, ligt een zwarte neushoorn verborgen. Pas maar op. Zo'n slapende reus wil je zeker niet wakker maken.
«
»
17:08 In Freudesnaam
Allysha is op Sem, maar Sem is niet op haar. Allysha klopt aan bij de vertrouwenspersoon voor een spoedcursus in de liefde. Alles is te leren, dus ook hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw crush verliefd op je wordt.
«
»
17:25 Enkeltje Verweggistan
De tienjarige Julia en haar broertje Finn vertrekken voorgoed naar Bali. Julia moet met pijn in haar hart haar grote passie achterlaten: hockey. Zal ze op Bali een nieuwe, leuke sport vinden?
«
»
17:50 Taarten van Babel
Alisa woont met haar broertje, oma en moeder in een kantoorgebouw dat nu een opvanghuis is voor Oekraïners. Ze maakt een taart voor haar beste vriendin Adriana, die op dezelfde etage woont.
«
»
18:16 Rachel valt binnen
Rachel gaat klimmen met de Dienst Speciale Interventie om een verwarde man in veiligheid te brengen en ze bezoekt de centrale van alarmnummer 112. Daar hebben ze veel last van neptelefoontjes.
«
»
18:38 Groep 8 aan de macht
Emma en Sahil zijn bij een groep 8 in Noord-Holland. Samen lossen zij het probleem van eenzame ouderen op door een dag te organiseren met gehaktballen, bingo, klassieke muziek en een beestenboel.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:21 Je Zal Het Maar Hebben Junior
Jelle heeft Gilles de la Tourette. Hij legt Raïsha uit wat dat voor hem inhoudt, terwijl de tics gewoon doorgaan. Nynke heeft de huidziekte Ichtyosis met Confetti. En dat is geen leuke confetti, maar desondanks viert Nynke het leven.
«
»
19:45 3 Op Reis
Jennifer is in Noordwest-Italië. In mountainbikerswalhalla Finale Ligure delen jonge sporters hun liefde voor de natuur. Ze reist ook naar de Coumboscuro-vallei en prinsdom Seborga.
«
»
20:19 Koningshuis the musical
De cast van Koningshuis the musical krijgt groot nieuws te horen: later die week zal het koninklijk echtpaar de honderdste voorstelling bijwonen. Ook het casten van de zwarte Naomi als Koningin Máxima komt ter sprake.
«
»
20:52 Nachtdieren
Raven trekt naar Berlijn. Al snel treft Raven een groepje dat net een worstelwedstrijd hebben bijgewoond. Raven ontmoet fervent raver Adam. Even verderop komt Raven Tomo en dragqueen Judy tegen.
«
»
21:36 Who's that girl
Gaby Blaaser, bekend van de tv-programma's SpangaS, GTST en The Bachelorette en als influencer, laat als nieuwe moeder een kwetsbare kant zien. Ze wordt vaak als een hard persoon gezien, terwijl ze als jong meisje juist erg verlegen was.
«
»
22:21 Bodem
Cat maakt op kantoor direct heel goed kennis met influencer Bliksem. Wanneer ze met twee schrijvers van een tantraboek aan de microdosing gaat, zorgt dat ervoor dat ze een etentje bij Ben mist.
«
»
22:56 Sluipschutters
Van autocircuit tot buurthuis, en van kerk tot slagerij. De Sluipschutters verplaatsen zich weer in een moordend tempo. Vlijmscherp, humoristisch sketchprogramma met de vier vrienden Ronald Goedemondt, Bas Hoeflaak, Leo Alkemade en Jochen Otten.
«
»
23:30 Koningshuis the musical
De cast van Koningshuis the musical krijgt groot nieuws te horen: later die week zal het koninklijk echtpaar de honderdste voorstelling bijwonen. Ook het casten van de zwarte Naomi als Koningin Máxima komt ter sprake.
«
»
00:02 NOS Studio Voetbal
Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met tafelgasten de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers