Warner Bros. Discovery lanceert vernieuwd HBO Max in Nederland

woensdag 8 mei 2024
Foto: © Warner Bros. Discovery 2024

Warner Bros. Discovery (WBD) kondigt aan dat het vernieuwde HBO Max op 11 juni gelanceerd wordt in Nederland en bevestigt abonnementsdetails. WBD en Ad Alliance hebben een exclusief partnership gesloten voor de advertentieverkoop op HBO Max in Nederland.

De advertenties die in het Basic met reclame-abonnement worden vertoond (pre-rolls, mid-rolls & pause-ads), worden in de Nederlandse markt voorzien door media-saleshuis Ad Alliance.


Het vernieuwde HBO Max brengt het huidige HBO Max, discovery+ en Eurosport samen in een nieuwe en verbeterde app met nieuwe functionaliteiten, verhalen en werelden van Warner Bros., the DC Universe, HBO Originals, Max Originals, Discovery, TLC, Cartoon Network, Eurosport, en meer dan twee keer zoveel content als nu al beschikbaar is.

Wat gebeurt er op 11 juni?
Bij het openen van de huidige app krijgt de abonnee direct het verzoek om de nieuwe blauwe app te downloaden. Wanneer iemand via hbomax.com kijkt, wordt deze automatisch naar de nieuwe streaming-omgeving gebracht. Facturerings- en inloggegevens blijven hetzelfde. Profielen, kijkgeschiedenis en Mijn lijst worden overgezet, zodat abonnees verder kunnen gaan waar ze waren gebleven.

Abonnementsvormen
HBO Max biedt een keuze van verschillende abonnementsvormen aan, plus een Sport add-on die aan elk abonnement kan worden toegevoegd. Volledige en on-demand verslaggeving van de Olympische Spelen van Parijs 2024 maakt deel uit van elke abonnementsvorm, zodat alle klanten volledige toegang krijgen tot het grootste sportevenement ter wereld.

- Basic met reclame
- Standaard
- Premium
- Sport add-on

HBO Max combineert op unieke wijze een ongeëvenaard aanbod en superieure kwaliteit met iconische franchises en een sterke productervaring in een nieuwe en verbeterde app. De dienst brengt de huidige programmering van HBO Max, het real-life entertainment van discovery+ en alle internationale sportuitzendingen van Eurosports premium-abonnement samen om een volledige kijkervaring te creëren met hoogwaardige tv-programma’s, nieuwe en iconische films en onvergetelijke sportwedstrijden – voor het eerst op één plek.

De lancering van het vernieuwde HBO Max gaat gepaard met de langverwachte terugkeer van de HBO Original-serie House of the Dragon, waarvan het tweede seizoen op 17 juni in première gaat. Abonnees kunnen daarnaast genieten van een breed scala aan kwalitatief entertainment met films van Warner Bros. – zoals Barbie, Aquaman and The Lost Kingdom en Wonka – plus HBO Originals als The Last of Us, The White Lotus, Euphoria, True Detective: Night Country, The Regime, The Sympathizer, The Jinx Part Two en de nieuwe comedyserie The Franchise. Een nieuwe reeks van Max Originals, gebaseerd op populaire titels van Warner Bros., verschijnen eveneens op het platform, waaronder The Penguin en Welcome to Derry (Stephen Kings IT). Ook films uit de uitgebreide catalogus van Warner Bros. behoren tot het aanbod, waaronder de hele Harry Potter-reeks, The Matrix, The Dark Knight, Joker en The Lord of the Rings, maar ook de populaire series van Discovery en TLC zoals Gold Rush, Fixer Upper en 90 Day Fiancé.

De Sport add-on biedt fans geweldige sport, waaronder wielrennen uit zowel de mannen als vrouwen World Tour zoals de drie grote wielerrondes (Giro d’Italia, La Vuelta a España en Tour de France), de Tour de France Femmes en alle monumenten, klassiekers en al het veldrijden. Ook kijk je alle UFC events, tennis Grand Slams zoals Australian Open, Roland-Garros en US Open, de 24 uur van Le Mans, plus alle grote wintersport WK’s en wereldbekerevenementen.


Persbericht HBO Max Nederland
https://www.hbomax.com/
Meer artikels over HBO Max

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 23:10
    Factcheckers
    02:20
    Journaallus
  • 22:35
    My Brilliant Friend
    07:30
    Ketnet Junior
  • 22:55
    Geen uitzending
    06:00
    Tik Tak
  • 22:30
    Helden van Hier: De MUG
    05:05
    Geen uitzending
  • 22:40
    Alles Mag Weg
    02:25
    Geen uitzending
  • 22:25
    Snowpiercer
    09:10
    Geen uitzending
  • 22:25
    Top 20 Funniest
    09:05
    Geen uitzending
  • 23:10
    Baywatch
    02:20
    JAG
  • 23:10
    The Golden Girls
    06:00
    Joe
  • 23:10
    De Mol
    02:05
    Geen uitzending
  • 23:10
    Family Law
    02:05
    Geen uitzending
  • 22:50
    Godzilla: King of the Monsters
    03:20
    Two and a Half Men
  • 22:30
    Naked Attraction
    05:00
    Geen uitzending
  • 22:00
    Mystery 101: Playing Dead
    05:00
    Geen uitzending
  • 23:00
    Herhalingslus
    08:00
    Wijzer Wonen
  • 22:55
    Leven als vakman
    05:55
    Sixties To Six
  • 23:00
    Sarah's Sweet Table
  • 23:05
    Play Sports Highlights
    02:00
    Wordt aangekondigd
  • 23:00
    Peaky Blinders
    02:00
    Scott & Bailey
  • 22:46
    NOS Studio Voetbal
    02:26
    NOS Journaal met gebarentaal
  • 23:08
    Bijbelen met sterren
    07:15
    Tijd voor Max
  • 22:26
    Louis Theroux Interviews
    02:20
    NOS Studio Sport