TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Extreme Love Stories
Wat een vrouw doet met haar gigantische voeten schokt haar vriend. Een man die met twaalf poppen leeft, bekent aan zijn dochter. Een stel leert anderen hoe ze samen vrouwen kunnen oppikken.
«
»
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Project Runway
De ontwerpers wordt gevraagd een elegante cocktailjurk te maken. Een van de meest opwindende modeontwerpers, Christopher John Rogers, staat op de gastenlijst voor deze VIP-party.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:30 Gordon, Gino and Fred Go Greek!
De mannen zitten in de Griekse hoofdstad Athene in een vintage VW-camper. Hier is de high-concept keuken ontstaan en opnieuw uitgevonden, in een stad die bekend staat als de geboorteplaats van de democratie en de bakermat van de westerse beschaving.
«
»
13:35 100 jaar jong
Gordon gaat in gesprek met verschillende 100-plussers met ontroerende en geestige verhalen. Ze laten zien dat oud worden en nog steeds positief in het leven staan heel goed samengaan.
«
»
14:20 Bridezillas
Lessika wil een huwelijksdans die haar beroemd zal maken, maar een razende achtervolging van haar bruidegom kan haar droomhuwelijk in een schijnvertoning veranderen. SisterZilla bedreigt Amanda's huwelijk wanneer de politie wordt gebeld.
«
»
15:15 Dirty Home Rescue
Dani krijgt hulp. Zij houdt van honden, maar haar huis heeft daar duidelijk onder te lijden.
«
»
16:15 Hoarders: Buried Alive in My Bedroom
Voormalig workaholic Sandra uit Londen begon met het verzamelen van spullen na haar pensioen.
«
»
17:15 Ik vertrek XL
In Italië is er nog steeds verdeeldheid over de vraag of ze al gaan investeren in het pand, waar ze nog geen eigenaar van zijn. Op Bonaire zijn Rinse en Francine nog steeds dakloos.
«
»
18:20 Het echte leven in de ZOO
Bij de koningspinguïns is het broedseizoen begonnen. Mannetje Eddy is er nog niet helemaal klaar voor, maar zijn vrouw Ra is wel in broedconditie en wil een ei.
«
»
18:55 Verslaafd!
De 54-jarige John is altijd al een stevige drinker geweest. Maar als zijn grote liefde Adele overlijdt, loopt dit uit de hand. Zijn kinderen maken zich grote zorgen. Maar het blijkt dat John niet de enige is met een alcoholprobleem.
«
»
19:55 King Kong
Een actrice gaat naar een eiland voor een film, maar de inboorlingen offeren haar aan grote gorilla. De gorilla wordt echter verliefd op haar.
«
»
23:10 De nachtbrigade
Sergeant Gladwin wordt tijdens een routinecontrole omsingeld door een agressieve familie.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers