TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:25 Miss You Already
Een vrouw wordt behandeld voor borstkanker, terwijl haar beste vriendin probeert zwanger te raken. Hun relatie wordt daardoor flink op de proef gesteld.
«
»
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Super Monsters
De kleuterschool maakt een uitstapje naar het park. Frankie denkt dat Katya haar toverstok is vergeten en neemt hem mee. Maar bij het spelen breekt het en lopen sommige dieren uit de hand.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Plop doet een vreemde ontdekking in zijn melkherberg. Hij vindt namelijk een toeterfoon die hem met een lieve kaboutermeisjesstem aanspreekt. Plop is meteen verliefd op het mysterieuze kaboutermeisje van de toeterfoon, maar hij is niet de enige.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Plop heeft een lekkere verrassing voor zijn vrienden, maar die wil hij pas geven als hij hout gesprokkeld heeft. Terwijl Plop in het bos is, ontdekken Smul, Smal, Lui en Kwebbel de verrassing.
«
»
06:30 Kabouter Plop
Smul heeft in zijn paddenstoel een mooi toverboek gevonden. Samen met Plop wil hij de truc met de doorzaagkist uitproberen op Lui.
«
»
06:35 Kabouter Plop
Plop heeft een lekkere taart gebakken. Hij is van plan om zijn vrienden een stuk te geven, maar eerst moet hij hout sprokkelen. Hij hoopt dat niemand zijn keukentje binnensluipt, terwijl hij in het bos aan het zwoegen is.
«
»
06:40 Nils Holgersson
Als Krobak moet vluchten omdat hij aan de Zwarte Elf is ontsnapt, besluit Akka hem te helpen door hem op te nemen in de groep.
«
»
06:50 Nils Holgersson
De groep heeft haar eindbestemming bereikt: Lapland. Maar wanneer alle vogels zich bezig gaan houden met nesten bouwen en eieren leggen, voelt Nils zich nutteloos en eenzaam. Wellicht wordt het tijd om terug te gaan naar de boerderij.
«
»
07:05 Maya de Bij
De koningin van de Stokrooskorf gaat op bezoek komen. Wanneer het heel erg laat wordt, besluit Maya om haar naar huis te brengen, maar dankzij Willy is ze te laat en de koningin is al weg. Samen gaan ze naar haar op zoek.
«
»
07:15 De Wereld Van K3
De meiden van K3 nemen kinderen mee op een fantastisch ritje door hun ontzettend leuke en verrassende wereld. De meiden laten zien dat ze niet alleen goed kunnen zingen en dansen, maar ook heel handig zijn.
«
»
07:30 Wakandy
Met veel moed en zelfvertrouwen gaat Andy Peelman opnieuw elke uitdaging aan die zijn pad kruist.
«
»
07:45 K3 Roller Disco club
Leer samen met Hanne, Marte en Klaasje quizzen, koken, zingen, rolschaatsen en nog veel meer in de vertrouwde Roller Disco, waar de meisjes alledrie werken en waar buurman Marcel nog wel eens voor problemen zorgt.
«
»
08:15 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Eric en Brigitte onderzoeken het verdachte overlijden van een jonge vrouw. Tijdens de huiszoeking vinden ze een aantal spullen die een mogelijke aanwijzing kunnen zijn. Een man komt een illegaal parkeerverbod melden in zijn straat.
«
»
08:40 Het Lichaam van Coppens
Staf en Mathias onderzoeken hoe het komt dat je over hete kolen kan lopen zonder je voeten te verbranden. Ook testen ze of je een tand kan laten trekken onder hypnose. Ook zoeken ze uit of je echt veilig bent in een auto als de bliksem er op inslaat.
«
»
09:30 Nonkel Jef
Jefke wordt drie jaar en dat moet gevierd worden. De kleuter wordt getrakteerd op twee feestjes: een op de boerderij bij Nonkel Jef en een in Antwerpen bij Odette. Izzi en Bruno fietsen naar Antwerpen, terwijl de anderen met Magda meerijden.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Benidorm Bastards
Jean-Jacques probeert een vooroordeel de wereld uit te helpen. Gewoon omdat een zwart persoon met een stofzuiger aan de deur komt bellen, betekent het niet dat hij een stofzuigerverkoper is.
«
»
12:25 Altijd Prijs
Sandra gaat een weekendje naar een kuuroord en Rudy gaat niet mee. Wanneer de frivole buurvrouw Martine dit hoort in het kapsalon, verdenkt ze Rudy ervan een maîtresse te hebben en daarom thuis te blijven.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:40 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:45 Aspe
De rijke beurshandelaar Patrick Claes wordt in zijn eigen huis neergeslagen. Van In onderzoekt of Patrick een toevallig slachtoffer was, of dat het misschien een gerichte actie is geweest.
«
»
15:30 Chicago P.D.
Het team gaat undercover om de gevaarlijke, nieuwe drugsdealers op te pakken die vastbesloten zijn de concurrentie te verdrijven. De informant van Ruzek blijkt echter een ongeleid projectiel die de hele operatie in gevaar brengt.
«
»
16:25 Lifestyle & Wonen
Iedere week wordt er gekeken naar inspiratie voor het interieur. De presentatrices gaan op bezoek bij bedrijven door heel België om leuke, handige, mooie en interessante producten en diensten uit te lichten. Er is voor ieder wat wils.
«
»
17:05 Helden van hier: Door het vuur
Door hevige windstoten is een gevelpaneel losgeraakt van een flatgebouw. Ambulancemedewerkers rijden midden in de nacht uit voor een jongeman die stuipen heeft gekregen na een astma-aanval.
«
»
18:15 SOS Piet XL
Actrice en bezige bij Nora Gharib is gek op crème brûlée, maar ze kan het niet goed maken.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 Boer zkt Vrouw
Thomas is de volgende boer die staat te popelen om zijn ware liefde te vinden. Samen met Dina organiseert hij een housewarming en op die manier kan hij op een originele manier zijn dames leren kennen.
«
»
21:15 Eenmaal Andermaal
Jacques en Axel trekken naar de rommelmarkt in De Haan en enkele antiekwinkels in Oostende. Jacques mag met Klaasje Meijer rondspeuren naar goed veilbare hebbedingen en Axel krijgt in zijn zoektocht hulp van Jelle Cleymans.
«
»
22:30 Moordzaken: Levenslang
Misdaadjournalist Faroek Özgünes interviewt zes gedetineerden die zijn veroordeeld tot levenslang. Ze vertellen hun versie van het verhaal, hoe ze zijn opgegroeid, hoe het zo is fout gelopen.
«
»
23:30 Blind Gesprongen
Sarah gaat langs bij de experts, die zich afvragen of ze het talent heeft voor de specifieke baan die ze in gedachten hebben. Martyna maakt voor het eerst kennis met de gedetineerden, want het is haar eerste werkdag in de gevangenis van Dendermonde.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers