TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Top Gear
Het team test enkele auto's van James Bond, waaronder de legendarische Aston Martin DB5. Freddie en een Extreme E-raceauto nemen het op tegen een man met een jetpack, terwijl Chris en Paddy een nieuwe Ferrari testen tegen een heel oude Alfa.
«
»
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:25 Lawrence of Arabia
Een episch verslag van de rol van de Britse avonturier TE Lawrence bij het verenigen van de Arabische naties tegen de Turken.
«
»
16:10 Columbo
Een egoïstische tv-detective gaat de strijd aan met Columbo na de moord op zijn producer, een vroegere minnaar die nu een oplichter is.
«
»
17:35 MacGyver
MacGyver en een dove lerares, Carrie Linden, belanden in een nachtmerrie wanneer ze het plan van een voormalig CIA-agent ontdekken. Hij probeert onderdeel voor onderdeel een raket te stelen en die op de zwarte markt te verkopen.
«
»
18:30 MacGyver
Nadat MacGyver in panne is gevallen met zijn wagen, krijgt hij een lift aangeboden van een gepensioneerd koppel. Zonder dat ze het weten, zijn zij in het bezit van een pakje dat voor MacGyver bestemd is.
«
»
19:30 MacGyver
MacGyver wordt gevangen gehouden in de Phoenix Foundation door een groep terroristen. Hij begint aan een race tegen de klok om zowel zijn leven als dat van zijn grootvader te redden.
«
»
20:30 MacGyver
MacGyver zoekt in de bayou naar een afvallige agent die Thorntons ex-vrouw en zoon vasthoudt.
«
»
21:30 MacGyver
MacGyver helpt een Russische overloper om asiel aan te vragen in de VS. Penny Parker, die enkele dagen bij MacGyver logeert, komt per toeval een moordcomplot op het spoor.
«
»
22:30 Eddie Murphy: Raw
Acteur en komiek Eddie Murphy voert een bijtende komedie op, waarin hij met stand-up comedy onder andere zwarte collega-komieken, het huwelijk en diverse raciale en etnische stereotypen aan de kaak stelt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers