TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 Ring by Spring
Studenten van de Texas State University nemen deel aan een decennia-oude traditie om hun toekomstige echtgenoten te vinden en zich te verloven voordat ze afstuderen. Met nog maar acht maanden te gaan in het schooljaar, is de jacht geopend.
«
»
07:50 Ring by Spring
De studenten hebben nog maar zeven maanden de tijd om zich te verloven voordat ze afstuderen.
«
»
08:40 The Block NZ
De teams haasten zich om hun huizen af te maken voor de laatste hulpmiddelen naar beneden gaan. Ze wachten op de beslissingen van de jury over hun buitenruimtes en hun algemene huisontwerpen.
«
»
09:25 Love It or List It
Een stel dat een kind verwacht heeft meer ruimte nodig, maar wil geen concessies doen qua locatie.
«
»
10:20 Dr. Phil
Advocaat Alex Murdaugh en zijn familie worden verdacht van betrokkenheid bij sterfgevallen, corruptie, verzekeringsfraude, oplichting van klanten en de moord op zijn vrouw en zoon in 2021. Experts analyseren het gedrag van Alex.
«
»
11:00 Love Island
Naarmate de derde week vordert, neemt ook het flirten toe, terwijl de eilandbewoners hun verblijf voortzetten. Ze hebben de tijd van hun leven, maar in het paradijs blijven is makkelijker gezegd dan gedaan.
«
»
11:50 Love Island
Nas krijgt een sms waarin staat dat elk koppel moet stemmen op de minst compatibele koppels.
«
»
12:40 Paris in Love
Paris laat Las Vegas oplichten bij de grote opening van een casino dat naar haar overgrootvader is genoemd, Carter's kinderwens kort na het huwelijk doet Paris zich afvragen hoe haar leven zal veranderen.
«
»
13:15 Paris in Love
Paris reist af naar Carters geboortestad in Michigan om dj te zijn op de bruiloft van een familielid, maar het opvallende verschil tussen de familie Hilton en Reum leidt ertoe dat Paris zich vragen stelt bij Carter's plannen voor hun toekomst.
«
»
14:10 Paris in Love
Paris en de familie gaan naar New York voor het verlovingsfeest, maar de sfeer wordt minder feestelijk als een strijd tussen Kathy en Carter openbaar wordt. Paris probeert zich te verschuilen achter haar verplichtingen op New York Fashion Week.
«
»
14:55 The Block NZ
De huizen worden geveild terwijl de teams wachten om te zien wie de grote finale zal winnen.
«
»
16:10 Tattoo Fixers on Holiday
Sketch helpt Peter, die een problematische tatoeage heeft. Daarnaast verlost Glen Kieren van een herinnering aan een vakantieflirt. En Alice geeft Jenny een eerbetoon aan haar orgaandonor.
«
»
17:00 Dr. Phil
Advocaat Alex Murdaugh wordt beschuldigd van moord op zijn vrouw en zoon, mogelijk om financiële misdaden te verdoezelen. De politie zegt over een video dat dit klinkt als een bekentenis van moord.
«
»
17:45 MasterChef UK
De negen thuiskoks willen allemaal doorgaan naar de volgende ronde. Ze krijgen de opdracht hun favoriete familiegerecht opnieuw te maken en de uitvindingstest te ondergaan. Voor twee koks is de MasterChef-droom voorbij.
«
»
18:50 Love It or List It
Marc, Sharon en hun twee zonen hebben moeite om ruimte te vinden in hun huis. Sharon denkt dat ze esthetische veranderingen nodig hebben, terwijl Mark hoopt een groter huis te vinden.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Bij de familie Meiland zijn er meer dromen en plannen dan tijd en middelen. Zo staat het chateau in Frankrijk nog te koop en doet de gemeente Bronckhorst ingewikkeld over de boerderij.
«
»
20:35 The Marriage Pact
De stellen ontdekken de ingewikkelde wereld van financiën. Logan en Trevor komen hun eerste obstakel tegen. Dennis ontdekt wat Mary Anns diepste angst is. Armani's geduld wordt op de proef gesteld. Quentin probeert Alysha voor zich te winnen.
«
»
21:30 The Marriage Pact
De stellen doen een oefening die bedoeld is om het vertrouwen en de communicatie te testen. Naarmate de koppels zich kwetsbaarder opstellen, wordt het voor sommigen spannender, terwijl anderen juist enthousiaster worden.
«
»
22:30 The Real Housewives of Beverly Hills
Momenten uit seizoen zes: Erika Jayne's video wordt onthuld, Eileen's innerlijke Erika komt naar boven tijdens het shoppen, Lisa Rinna praat over het gebruik van een voorbinddildo en Kyle uit zijn frustratie over Portia's uitgavenpatroon.
«
»
23:25 Love Island
Mike krijgt een sms dat ze "Snog, Marry, Pie" zullen spelen. De meisjes vragen Jess wie ze zal kiezen en ze vindt het een ongemakkelijke tijd, maar voelt het niet met Luke M.
«
»
00:30 Love Island
De jongens gaan op een geheim uitje in Casa Amor, waar ze zes nieuwe meisjes ontmoeten.
«
»
01:15 MasterChef UK
De negen thuiskoks willen allemaal doorgaan naar de volgende ronde. Ze krijgen de opdracht hun favoriete familiegerecht opnieuw te maken en de uitvindingstest te ondergaan. Voor twee koks is de MasterChef-droom voorbij.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers