TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:30 Joe
Muziekprogramma.
«
»
16:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:30 The Golden Girls
Blanche is er na een reünie van de middelbare school van overtuigd dat ze minder mooi wordt en komt erachter dat veel van haar klasgenootjes facelifts hebben gehad. Rose maakt een homemovie voor een cursus die ze volgt.
«
»
17:00 SOS Piet
De kreeft in papillot met dragon van Annie en haar man Jan staat niet bol. Verpleegster Kirsten wil de bewoners van het bejaardentehuis trakteren op toatjespap. De 'Jan in de zak' van Mario wil niet rijzen en het deeg is niet gaar.
«
»
17:35 SOS Piet
De groentechips van Cindy komen keer op keer slap en verbrand uit de oven. In de keuken van Monique zorgt de paling in roomsaus voor frustratie. De pain à la grecque van Dries is niet meer dan een dun, krokant en kleverig koekje.
«
»
18:10 SOS Piet
Nancy's roomsaus van haar tagliatelle met scampi's is te flauw en de scampi's smaken nogal bloemig. Herman wil eclairs maken, maar de vulling is versuikerd en de chocolade ziet er zwart uit.
«
»
18:40 SOS Piet
De moambe van Darline is niet wat het moet zijn: de kip is uitgedroogd, de saus is te vet en wil bovendien niet binden. Karen is dol op artisjokken met een dipsausje, maar de vezels die niet willen loskomen, zorgen voor een groot gepruts aan tafel.
«
»
19:15 SOS Piet
De saus met dobbelsteentjes van tomaten van Piets moeder is met een mousse geëindigd. De rijstkroketten van Yvonne vallen uit elkaar, en de appeltaart van Juf Marie-Jeanne is een fiasco geworden.
«
»
19:50 Ons Geluk
Rottiers is terug en dat wordt gevierd, hoewel sommige vrienden bedenkingen hebben bij het verhaal van zijn dodelijke ziekte. Rottiers zelf wordt heen en weer geslingerd tussen zijn liefde voor Irma en hun zoontje, en zijn belofte aan Denise.
«
»
21:05 Ons Geluk
Denise beseft voor het eerst dat Rottiers nooit echt plannen met haar heeft gehad en plaatst contactadvertenties. Een eenzame vrouw is blijkbaar tot veel in staat. Hillegeers is verbitterd door de onbeantwoorde liefde van Denise.
«
»
22:30 Baantjer
Na een moord op een bruiloft leidt het onderzoek De Cock naar een besloten Turkse gemeenschap.
«
»
23:25 Baantjer
Een man ziet op het internet live hoe een strippende vrouw wordt doodgeschoten in haar slaapkamer.
«
»
00:20 The Golden Girls
Dorothy voelt zich schuldig als een van haar beste leerlingen een schrijfwedstrijd wint waardoor de immigratiedienst ontdekt dat hij illegaal is.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers