TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:00 The Block NZ
De teams gaan de straat op voor een uitdaging met een prijs die het budget van elk team kan redden.
«
»
07:50 The Block NZ
Vrienden en familie van de teams komen de moraal opkrikken terwijl ze zich haasten om hun buitenruimte af te krijgen voor de jurering. Een beslissing op het laatste moment doet één team naar de overwinning grijpen.
«
»
09:10 The Block NZ
De race naar de finish begint, maar de teams worden verdeeld door een verhitte kamer-onthulling als ze beginnen aan hun laatste kamer.
«
»
10:10 The Block NZ
De spanningen bereiken het kookpunt ter plaatse en de druk om veilingklaar te zijn zet allianties, overeenkomsten en facturen onder druk.
«
»
11:05 The Block NZ
De teams haasten zich om hun huizen af te maken voor de laatste hulpmiddelen naar beneden gaan. Ze wachten op de beslissingen van de jury over hun buitenruimtes en hun algemene huisontwerpen.
«
»
11:55 MasterChef UK
De deelnemers worden geconfronteerd met twee uitdagingen die zijn ontworpen om zowel hun creativiteit als hun culinaire repertoire te testen. De eerste uitdaging is een opdracht van een van de strengste voedselrecensenten van het land, Jay Rayner.
«
»
13:00 MasterChef UK
In de tweede kwartfinale strijden vier uitzonderlijk bekwame koks en bewijzen hun culinaire vaardigheden. Voor een plek in de volgende ronde moeten ze indruk maken op een groep oud-kampioenen met hun creaties.
«
»
13:35 MasterChef UK
Negen thuiskoks strijden om door te gaan naar de volgende ronde van de competitie. Ze moeten hun favoriete familiegerecht opnieuw maken en de uitvindingstest ondergaan. Voor twee kandidaten is de MasterChef-droom voorbij.
«
»
14:40 MasterChef UK
Leyla Kazim daagt de zeven deelnemers uit om een gerecht te maken dat de essentie van zuurheid of de allure van bitterheid benadrukt. Ze moeten strijden om hun positie in de wedstrijd veilig te stellen.
«
»
15:30 MasterChef UK
Tijdens de derde kwartfinale worden de vaardigheden van de vier overgebleven koks op de proef gesteld. Ze krijgen de opdracht om twee gangen te creëren voor winnaars van vorige seizoenen en andere deelnemers.
«
»
16:05 Paramedics
Amanda heeft plannen in de winkel voor Taz's tienjarige dienstviering. Mike en Eamon zorgen voor een pasgetrouwd stel dat op de motor is gekomen.
«
»
16:55 Paramedics
Natalie en Leonard troosten een schooljongen die uit een metershoge boom is gevallen. MICA-verpleger Cam gebruikt alles in zijn macht om een 78-jarige patiënt in stabiele toestand te krijgen.
«
»
17:50 Paramedics
Nat en Leonard gaan naar het zwembad van een hotel nadat een romantisch uitstapje voor een jonge moeder op een ramp uitloopt. Eamon en Mike behandelen een getraumatiseerd kind dat is aangevallen door een hond.
«
»
18:45 Paramedics
In het ruige bushland stort een auto honderd meter naar beneden in een ravijn en de redding van de gewonde bestuurder wordt een nachtmerrie voor vluchtverpleger Ray. Een tiener maakt een angstaanjagende val.
«
»
19:40 Botched
Rajee laat haar gezicht weer onder handen nemen door de dokters en een popster-imitator laat zijn neus bijwerken voor zijn wereldtournee.
«
»
20:30 Botched
Een 25-jarige met een verminkte lip door een hond zoekt de hulp van de dokters, terwijl dr. Dubrow een bil opereert die misvormd is door spina bifida.
«
»
21:20 Naked Attraction
De 25-jarige makelaar Hollie-Anna uit Margate is na vele dates op zoek naar een langdurige relatie. De 29-jarige transman Jaison uit Norwich wil een diepere band opbouwen met een date die hem kan accepteren zoals hij is.
«
»
22:20 Naked Attraction
De 60-jarige Glyn verdient zijn brood met entertainment. Hij zit vol leven en humor, maar is op zoek naar een serieuze partner. De 28-jarige Jamie heeft veel dates, maar heeft moeite om de juiste man te vinden.
«
»
23:20 Tattoo Fixers on Holiday
Sketch helpt Peter, die een problematische tatoeage heeft. Daarnaast verlost Glen Kieren van een herinnering aan een vakantieflirt. En Alice geeft Jenny een eerbetoon aan haar orgaandonor.
«
»
00:20 Tattoo Fixers on Holiday
Glen ontmoet dronken tatoeageverzamelaar Jack, Sketch verlost Dylan van een herinnering aan zijn verleden, Jay geeft Julie een bijzonder portret en Joel verliest zijn onbetrouwbare tatoeage.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers