TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:55 Extreme Weddings: Australia
Duncan en Petah plannen een wilde bruiloft met kamelen in de hitte van de outback van AustraliŽ. Een jong stel uit Sydney ontdekt dat ze de bruiloft van hun dromen hebben gewonnen boven op een bergtop.
«
»
08:45 Extreme Weddings: Australia
In plaats van ze voor te lezen, zingen Brad en Gregson hun geloften. Terwijl het huwelijksfeest in volle gang is, worden de gasten opgeschrikt door een heuse flashmob.
«
»
09:30 The Block Australia
Het Blok verhuist naar het platteland. Vijf koppels en Scotty arriveren op tien hectare grond om enorme huizen te renoveren tijdens het grootste en tegelijk meest pittoreske blok ooit.
«
»
10:45 Love It or List It
Aaron en Jessica kochten hun huis om in de nabijheid van hun vrienden te wonen. Met hun nieuwe baby wil Aaron in het huis blijven wonen waar hij zo van houdt, terwijl Jessica weet dat er andere woningen zijn die beter bij een groeiend gezin passen.
«
»
11:35 Dr. Phil
De legalisering van sportweddenschappen roept zorgen op over gokverslavingen en online gokken. Sean Green van 'The Sports Gambling Podcast' en Natasha Schull, schrijver van het boek 'Addiction by Design: Machine Gambling in Las Vegas' zijn te gast.
«
»
12:15 Love Island
Het drama gaat verder in de villa terwijl de eilandbewoners beseffen dat niets ooit zo eenvoudig is in het paradijs. Callum vertelt de jongens dat hij Molly echt leuk vindt.
«
»
13:05 Love Island
Terwijl de zon op de villa schijnt en de temperatuur stijgt voor de koppels, weet niemand wat er om de hoek is, wie de afstand zal afleggen en wie het risico loopt gedumpt te worden.
«
»
14:00 Ring by Spring
Met nog maar zes maanden te gaan in het schooljaar, moeten Payton, Madison, Danielle en Noy nu hun toekomstige echtgenoten zien te vinden. Ze hopen vooral een aanzoek te ontvangen voordat ze afstuderen.
«
»
14:45 Ring by Spring
Er zijn nog maar vijf maanden te gaan in het schooljaar, en de studenten zijn wanhopig op zoek naar potentiŽle echtgenoten. Hun droom om zich te verloven voordat ze afstuderen dreigt door hun vingers te glippen.
«
»
15:35 The Block Australia
De eerste slaapkamer van een stel maakt indruk op de juryleden en zorgt ervoor dat zij de keuze uit de huizen krijgen. Ondertussen loopt een ander stel weg zonder afscheid te nemen.
«
»
16:40 Paramedics
Natalie en Leonard troosten een schooljongen die uit een metershoge boom is gevallen. MICA-verpleger Cam gebruikt alles in zijn macht om een 78-jarige patiŽnt in stabiele toestand te krijgen.
«
»
17:30 Dr. Phil
Jared Bridegan, een 33-jarige vader van vier kinderen, werd gedood tijdens een schietpartij terwijl zijn tweejarige dochter toekeek. Het gerucht gaat dat Jareds ex-vrouw en haar huidige echtgenoot mogelijk bij de moord betrokken zijn geweest.
«
»
18:15 MasterChef UK
Het is de vierde kwartfinale en de vier meest getalenteerde koks van deze week keren terug om te strijden voor een plek in de knock-out week. Ze moeten koken voor enkele van de meest inspirerende winnaars en deelnemers van MasterChef.
«
»
18:50 Love It or List It
Katherine is er met tegenzin mee ingestemd om na haar huwelijk om in Tylers goed onderhouden vrijgezellenflat te trekken. Terwijl Tyler en hun zoontje Liam in de blij zijn, voelt Katherine niet de liefde voor de binnenkant van hun huis.
«
»
19:45 Chateau Meiland
De familie Meiland heeft veel ervaring met verhuizen, maar routine wordt het nooit. Het was de bedoeling lang op de boerderij te blijven wonen in de Achterhoek en er was plek genoeg. Maar nu moet alles weg en het is een chaos.
«
»
20:35 Say Yes to the Dress: Atlanta
Na meer dan 75 jurken te hebben gepast, heeft de kieskeurige bruid Monica er nog steeds geen gevonden. Daarnaast verrast de door prinsessen geobsedeerde Natalie iedereen bij het passen van haar jurk.
«
»
21:05 Say Yes to the Dress: Atlanta
Whitney weet nog niet precies hoe haar huwelijk eruit komt te zien en komt naar de winkel op zoek naar een jurk zonder stijl of budget in gedachten. Kan het team haar wat inspiratie geven?
«
»
21:40 Say Yes to the Dress: Atlanta
De voorkeur van bruid Leah voor een moderne jurk met zakken botst met de smaak van haar traditioneel ingestelde oma. De vader van bruid Courtney is veeleisend over het soort jurk dat zijn dochter volgens hem moet dragen.
«
»
22:10 Say Yes to the Dress: Atlanta
Meredith wil een eenvoudige jurk voor haar relaxte bruiloft, maar haar familie vindt dat ze best eens uit de band mag springen. Lindsay is bang dat haar jurk niet bij haar slanke figuur past.
«
»
22:45 The Real Housewives of Beverly Hills
Erika doet audities voor dansers voor haar nieuwe videoclip. Dorits verjaardagsfeestje zorgt voor een paar verrassingen. Lisa Vanderpump laat Lisa Rinna en Eileen precies zien waar ze staan.
«
»
23:45 Love Island
Een verrassende herkoppeling vindt plaats als de jongens terugkeren, samen met Laura.
«
»
00:45 Love Island
De spanningen lopen op als de jongens terug zijn van Casa Amor en het tijd is te beslissen.
«
»
01:30 MasterChef UK
Het is de vierde kwartfinale en de vier meest getalenteerde koks van deze week keren terug om te strijden voor een plek in de knock-out week. Ze moeten koken voor enkele van de meest inspirerende winnaars en deelnemers van MasterChef.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers