TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
21:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Muzikale groenten geven een show, dansende geisha's laten hun kunsten zien en Boekenjongen probeert DJ te worden.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Tee & Mo
Tee wil dat zijn fiets sneller gaat, dus Mo stelt voor om de stabilisatoren te verwijderen.
«
»
06:15 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kamiel durft niet in een vliegtuig. Kaatje haalt er een kameraadje bij. Seppe heeft al veel gevlogen, want zijn papa is piloot. Hij laat zien hoe het is om te vliegen.
«
»
06:25 Ollie
Arme Ollie heeft een langdurige hik. Zijn vrienden doen hun best om hem er vanaf te helpen.
«
»
06:30 Meneer Papier
Er staat een harde wind, blaadjes waaien door de lucht. Meneer Papier wil dat ook, zo wiebelen op de wind. Hij knipt twee paar vleugels voor zichzelf en voor Poes. Hij springt en laat zich meedrijven op de wind.
«
»
06:35 Hongerige berenverhalen
De hongerige beren hebben geen honing meer en ontdekken dat zelfs de bijen in de boom dat niet hebben. Na een grootse zoektocht naar honing besluiten ze om zelf paardenbloemhoning te maken.
«
»
06:40 Vos en Haas
Het zwijn lokt zijn vrienden naar het dorp door een grote verrassing te beloven. Het zwijn heeft besloten een kerstfeest te organiseren, ook al is het zomer. De kerstboom heeft echter geen doornen meer.
«
»
06:50 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
06:55 Simon Superkonijn
Opa is geïrriteerd omdat de slakken zijn mooie sla opeten, dus gaat hij naar ze op zoek zodat hij ze weg kan halen. De kinderen helpen hem en beginnen met elkaar te ruziën: wie ze het eerst vindt is de winnaar.
«
»
07:00 Edmond & Lucy
Edmond de eekhoorn en Lucy de beer zijn samen opgegroeid. Ze wonen in een prachtige kastanjeboom midden in het bos. Samen met hun vrienden lossen ze raadsels op, beleven ze spannende avonturen en ontdekken ze de wonderen van de natuur.
«
»
07:10 Casper en Emma
Casper wil speelgoed en Maria heeft iemand nodig die voor twee kittens kan zorgen. Casper besluit meteen voor ze te zorgen.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie is een aantal liedjes aan het fluiten. Samson is jaloers, want hij wil dat ook kunnen. Marie gaat aan de slag om Samson te leren fluiten. Het lukt maar niet en Samson wordt verdrietig. Maar dan heeft Marie een verrassing voor hem.
«
»
07:30 Kleine dingen
Klei-animatiesserie over vijf kleine wezentjes die hun omgeving verkennen en spelenderwijs van alles leren over de wereld om hen heen.
«
»
07:35 Grizzy & the Lemmings
Na wat regenval verschijnen er vreemde stuiterende paddestoelen in de tuin.
«
»
07:40 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
07:55 Wannabe's
Een spannende dag voor Said, want hij kan wereldkampioen worden in een online racegame. Maar dan ontdekt Said dat Trix zijn computertafel omgebouwd heeft tot een mega carsimulator. De vrienden willen niet zomaar aan de zijlijn staan, ze rijden mee.
«
»
08:10 De Hoppers
Door de bliksem valt de elektriciteit en de wifi uit. Het gezin besluit maar om gezelschapsspelletjes te spelen. Maar de spelletjes Twister en Monopoly lopen uit de hand.
«
»
08:30 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
08:50 GameKeepers
Een virus heeft de gamewereld vervloekt tot een land van levende doden. Mats en Sari proberen te ontsnappen aan de zombies en samen met Lizzy het tegengif van het virus te vinden, tot een van de GameKeepers zelf besmet geraakt.
«
»
09:15 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
09:35 Meisjes
Compilatie van videofragmenten van de webreeks 'Meisjes' die gedurende de week op de online platformen van Ketnet te zien waren. De reeks volgt hartsvriendinnen Luna, Amélie, Cleo en Fleur. Ze steunen elkaar door dik en dun, op school en daarbuiten.
«
»
10:00 12 is veel
Alexine houdt enorm van haar leventje, tussen haar familie en haar beste vriendinnen met wie ze lief en leed heeft gedeeld op de lagere school. Daarom is deze zomer dan ook extra spannend voor haar: zal ze haar draai wel vinden op die nieuwe school?
«
»
10:15 Heldentoeren: compilatie
De Helden gaan naar Sint-Niklaas om met de kinderen te bouwen aan een 'De vloer is lava'-parcours.
«
»
10:50 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings zien dat Grizzy de chocoladepot alleen laat als hij achter een vlieg aan zit. De vlieg wordt echter steeds gepakt voordat de Lemmings bij de pot kunnen.
«
»
11:00 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
11:10 De Faker
Terwijl Nidal en Héritier achterblijven in de Fakerbus, gaat Thomas op bezoek bij de familie Van Lommen uit Mechelen. Met een mama, papa en vier kinderen, waaronder een pleegzoon uit Syrië, belooft het geen makkelijke zoektocht te worden.
«
»
11:30 Galactic Agency
Zed doet mee aan het grote HappyDojo Kung-Shu toernooi en hoopt dat het hele agentschap achter hem staat. Alleen Apple en K doen ook mee met Jacky, de super vechtrobot die ze net gemaakt hebben.
«
»
11:40 Galactic Agency
Grillor 747, Toasters gezworen vijand, is gestrand in het midden van de melkweg. Het agentschap wordt ingeschakeld om te helpen. Het is moeilijk voor Toaster om de drang te weerstaan om het pretentieuze schip te pesten.
«
»
11:55 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
12:10 Ket & Doc
Het is zomer en de tienjarige Yaren vertrekt op kamp. Ze is nerveus, want het is niet zomaar een kamp. Ze gaat naar een kamp voor kinderen die iemand verloren hebben. Yarens mama is vier jaar geleden gestorven.
«
»
12:25 GameKeepers
De gamekey in dit spel is een zandloper. Mats en Sari moeten die in de tijdscapsulekoker plaatsen voor de zandloper volledig is doorgelopen. Maar dat is niet zo simpel, want ze moeten door de middeleeuwen, de oertijd, en het Romeinse Rijk.
«
»
12:50 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:05 Onze natuur
Alvorens een scheut hout kan worden, is er tijd nodig. Met voldoende tijd en rust groeien bomen tot echte reuzen, zelfs tot een bos. De Belgische bossen zijn allemaal aangeplant en relatief jong.
«
»
13:30 Manege Immenhof: Een zomer vol avontuur
Drie zussen staan voor grote uitdagingen nadat hun vader is overleden. Ze dreigen niet alleen de paardenboerderij te verliezen waar ze zijn opgegroeid, bureau jeugdzorg twijfelt ook aan het vermogen van de oudste zus om de kinderen groot te brengen.
«
»
15:05 Mega Mindy
De commissaris wil een gouden fiets cadeau doen aan een sportheld die met pensioen gaat, maar twee criminelen willen de fiets stelen. Ze bedenken een list om dit te kunnen doen.
«
»
15:30 Samson & Marie ijsjestijd
Samson en Marie moeten poetsen. Tarik vindt dat Marie dat maar traag doet, want hij kan dat uiteraard sneller. Marie zal die grote mond eens een lesje leren.
«
»
15:35 Kleine dingen
Klei-animatiesserie over vijf kleine wezentjes die hun omgeving verkennen en spelenderwijs van alles leren over de wereld om hen heen.
«
»
15:40 Idefix en de onverzettelijken
De helden vinden de bal van Chevrotine terug, de hond van de grote Gallische leider die bij Lutetia is verslagen. Zich niet bewust van de historische waarde van dit kostbare voorwerp, neemt Turbine het mee naar buiten om ermee te spelen.
«
»
15:50 De Smurfen nieuw
Het Smurfenorkest geeft een verjaardagsconcert ter ere van Smurfwilgje.
«
»
16:00 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
16:15 Dodo
Totaal onvoorbereid op de middelbare school, betekenen kleine gebeurtenissen grote drama's voor Joe.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden magneten die objecten in vliegende objecten verandert.
«
»
16:35 Rox
Team Rox infiltreert in een ninjaschool, om een ontvoerde bedrijfsleider te redden.
«
»
17:00 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings hebben een kariboe, met een zweep en een kom suiker, getraind en klaargestoomd voor een hindernisbaan.
«
»
17:10 Nachtwacht
Een waarzegster strijkt neer op de kermis van Schemermeer. Wanneer Sacha bij haar langsgaat, voorspelt ze haar toekomst. Die is niet zo fijn als Sacha gehoopt had. Tot overmaat van ramp komt de voorspelling ook nog eens uit.
«
»
17:35 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
17:50 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
18:00 Ket & Doc
Kinderen kunnen hierin over de dood praten. Vragen van kinderen worden beantwoord door de levensverhalen van ouderen. Er wordt gepraat over wat er gebeurt als iemand doodgaat en met welke gevoelens mensen achterblijven.
«
»
18:15 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
18:30 Wannabe's
Shoana wordt achttien en daar is ze niet blij mee. Ze is nu officieel te oud voor alles wat ze leuk vindt, jammert ze. De Wannabe's doen van alles om haar op te beuren, maar het gaat mis wanneer Mike een bejaarde en vergeetachtige clown laat komen.
«
»
18:45 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
19:05 GameKeepers
Een virus heeft de gamewereld vervloekt tot een land van levende doden. Mats en Sari proberen te ontsnappen aan de zombies en samen met Lizzy het tegengif van het virus te vinden, tot een van de GameKeepers zelf besmet geraakt.
«
»
19:30 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:40 Sportweekend met VGT
Een uitgebreid overzicht van de sportactualiteit. Getolkt in Vlaamse Gebarentaal, oftewel VGT.
«
»
21:15 Juliet
Iemand uit Juliets privéleven blijkt een van de hoofdverdachten in de zaak Meyrem. Juliet moet afstand nemen van de zaak. Chloé neemt op haar beurt afstand van haar tante, in de overtuiging dat de politie op het foute spoor zit.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers