TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:50 Aurora Teagarden Mysteries: How to Con a Con
Wanneer een van de vastgoedcliënten van Aida Teagarden vermoord wordt aangetroffen, gaat haar speurende dochter Aurora samen met haar verloofde Nick op pad om de moord op te lossen.
«
»
10:15 Aurora Teagarden Mysteries: Til Death Do Us Part
Slechts enkele dagen voor Aurora's huwelijk wordt een lichaam ontdekt en ze vreest dat haar vader een verdachte is. Aurora en Nick haasten zich om de cold case op te lossen voordat ze elkaar het jawoord geven.
«
»
11:40 The Granny Killer
«
»
12:35 The Granny Killer
«
»
13:30 Buried in the Backyard
Onderzoekers ontdekken een gruwelijke waarheid nadat een aannemer een lichaam vindt in een graf in een achtertuin.
«
»
14:15 Buried in the Backyard
Het onderzoek naar een vermiste vader leidt naar een onthutsende waarheid en naar een onverwachte moordenaar.
«
»
15:00 Buried in the Backyard
Onderzoekers vrezen dat niemand veilig is in een slaperig stadje in South Carolina, wanneer ze wanhopig zoeken naar een moordenaar.
«
»
15:50 Buried in the Backyard
Loopt een geliefde moeder gevaar omwille van haar duistere leven? Zullen de wanhopige smeekbeden van een echtgenoot helpen om deze zaak op te lossen?
«
»
16:35 Forensic Files II
De politie van Californië is verbijsterd als het DNA van een onschuldige man wordt gevonden op de plaats van een dodelijke woninginbraak. De autoriteiten werken samen met de advocaat van de man.
«
»
17:00 Forensic Files II
Een jonge moeder uit Colorado verdwijnt plotseling op Thanksgiving Day. Wanneer de politie haar mobiele telefoon traceert, leidt dit hen naar een verrassend personage met een nog verrassender verhaal.
«
»
17:20 Forensic Files II
Een jonge moeder wordt dood aangetroffen in haar eigen huis en er zijn twee verdachten met een duidelijk motief. Maar een ongebruikelijk verhoor en beelden van beveiligingscamera's brengen de onderzoekers in verwarring.
«
»
17:45 Forensic Files II
Na de ontdekking van de brute moord op een actienjarige baliemedewerkster van een appartement aan het strand, gebruiken onderzoekers de gloednieuwe mitochondriale DNA-technologie om de identiteit van de moordenaar te achterhalen.
«
»
18:10 Forensic Files II
Het weekend van 4 juli kent een tragische afloop voor een gezin uit Californië. Om de moordenaar te ontmaskeren, gebruiken rechercheurs een onorthodoxe techniek: het analyseren van fragmenten van insecten.
«
»
18:30 Forensic Files II
Een 33-jarige vader uit West Virginia lijkt te zijn omgekomen bij een brand in zijn huis, maar een nadere blik op de plaats delict brengt andere gruwelijke feiten aan het licht.
«
»
18:55 Forensic Files II
Een familie rouwt om de onverwachte dood van hun geliefde grootmoeder met Kerstmis. Terwijl de politie gelooft dat ze het slachtoffer is geworden van een tragisch ongeluk, lijken er toch een paar zaken niet te kloppen.
«
»
19:20 Forensic Files II
Een 20-jarige bediende wordt neergeschoten tijdens een overval. Onderzoekers hebben enkel een beschrijving van de moordenaars en het merk van hun vluchtauto. Onderzoekers gebruiken een opgenomen bekentenis om de moordenaars uit te roken.
«
»
19:40 Forensic Files II
Patiënten van het VA-ziekenhuis in Clarksburg, West Virginia, sterven na een schokkend lage bloedsuikerspiegel. Uit onderzoek naar hun dood blijkt dat een verpleegster 's nachts patiënten injecteerde met dodelijke doses insuline.
«
»
20:05 Forensic Files II
Een zeventigjarige veteraan wordt dood in zijn boot gevonden na een zware zeestorm. Detectives komen erachter dat hij is vermoord tijdens een poging tot overval nadat hij $400 won met Keno.
«
»
20:30 Aurora Teagarden Mysteries: Honeymoon Honeymurder
Aurora en Nick ontdekken een lichaam tijdens een uitje vóór hun huwelijksreis. Naarmate ze dichter bij het ontdekken komen van wat er werkelijk is gebeurd, klopt het gevaar op hun deur.
«
»
21:55 Aurora Teagarden Mysteries: Haunted by Murder
Een moordonderzoek wordt opnieuw geopend in een huis dat door de lokale bevolking van Lawrenceton wordt beschouwd als een spookhuis, en waar Aurora en Sally jaren eerder als tieners een lichaam ontdekten.
«
»
23:15 Gestalkt
Manon (30) heeft slechts zeven maanden met haar ex gedate, maar hij weet haar nu al anderhalf jaar lang te stalken. Niets is hem te gek. Zo laat hij GPS-trackers onder haar auto plaatsen.
«
»
00:00 Gestalkt
Een terugblik op een aantal van de heftigste cases van de afgelopen seizoenen. We zien hoe het leven van de slachtoffers na het programma is veranderd en hoe het nu met hen gaat.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers