TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:45 CSI: Miami
Het levenloze lichaam van popster Phoebe Nichols wordt teruggevonden. Na onderzoek blijkt het niet om haar, maar om een dubbelgangster te gaan. Horatio en zijn team moeten de moord onderzoeken en ondertussen ook de echte Poebe zien te vinden.
«
»
07:25 CSI: Miami
Een leraar wordt met een samoeraizwaard doormidden gezaagd. Naarmate het onderzoek vordert, begint het team in de wereld van de Japanse maffia te graven om de moordenaar te vinden.
«
»
08:10 CSI: Miami
Horatio en het CSI-team moeten een oude zaak opnieuw onderzoeken. De straf van een ten dode opgeschreven man wordt 24 uur uitgesteld wanneer een getuige beweert dat ze de moord vanuit een ander gezichtsveld heeft gezien.
«
»
09:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:30 CSI: Miami
Het lichaam van een man valt tegen hoge snelheid op het dak van een auto. Het team komt ter plaatse en probeert te achterhalen waar het lichaam vandaan komt.
«
»
10:20 CSI: Miami
Een pornoproducent die werd vrijgesproken voor de moord op zijn vrouw in Los Angeles wordt nu verdacht van moord in Miami. Horatio en Delko reizen naar LA voor verder onderzoek en trachten daar ook Jesse's naam te zuiveren.
«
»
11:10 NCIS
De dood van een marineofficier lijkt verbonden te zijn aan een prostituee, het team roept de hulp in van Holly Snow om de dader in kwestie te kunnen vinden.
«
»
12:00 Bones
Booth en Brennan doen onderzoek naar de overblijfselen die werden gevonden in een pinsetter. Ze vinden geen bewijs en besluiten undercover te gaan om zo het bowlingteam te infiltreren.
«
»
12:55 Bones
De overblijfselen van een vrouw worden in een paintballveld gevonden. Booth en Sweets ondervragen de echtgenoot van het slachtoffer.
«
»
13:50 Bones
Het team ontdekt het lijk van een eetkampioen enkele dagen voor een wedstrijd. Booth is verrast door een opmerking van Brennan over de baby.
«
»
14:45 Bones
De overblijfselen van een vrouwelijk bestuurslid van een speelgoedbedrijf worden gevonden. Brennan maakt zich zorgen over het moederschap.
«
»
15:40 Bones
Het team onderzoekt allerlei ledematen die in brievenbussen worden gevonden. Het slachtoffer blijkt een werknemer te zijn geweest bij de plaatselijke Ship `n' Print.
«
»
16:40 Criminal Minds
De analisten worden ingeschakeld voor de ontvoering van de dochter van een openbaar aanklager. De ontvoerder blijkt niet op geld uit te zijn, maar op de tweelingzus van het slachtoffer.
«
»
17:35 Criminal Minds
De FBI-profilers moeten een sluipschutter vinden die op klaardichte dag toeslaat. Als de aanslagen toenemen, werken Hotchner en z'n team samen met de lokale politie om een schietpartij na te bootsen om zo het geweld te stoppen.
«
»
18:35 Criminal Minds
De BAU stelt het profiel samen van een seriemoordenaar die gezinnen gijzelt en met ze samenleeft als een vaderfiguur tijdens een zogenaamde vakantie. wanneer er opnieuw een gezin wordt gegijzeld, moet het team snel handelen.
«
»
19:30 Criminal Minds
Wanneer een agent die ondercover bij de maffia zat, wordt vermist, verdenkt de politie de maffia. Hotchner en z'n team denken echter dat een seriemoordenaar de dader zou kunnen zijn. Hun onderzoek leidt tot verrassende ontwikkelingen.
«
»
20:25 NCIS: New Orleans
Wanneer een marinetherapeut wordt vermoord, ontdekt het team dat ze buiten het systeem om werkte om gerechtigheid te krijgen voor slachtoffers van aanranding. Sebastian krijgt een band met een kroongetuige die hard werd getroffen door de pandemie.
«
»
21:15 NCIS: New Orleans
Pride en het team hervatten het onderzoek naar de aanval op een officier en de moord op haar therapeut. Ze richten zich op een hoofdverdachte die al jaren in het circuit werkt. Carter en zijn moeder bespreken hoe ze verder zullen gaan.
«
»
22:15 Family Law
Abby en Daniel helpen en vrouw wier ex-man haar ervan beschuldigt in een sekte te zitten. Dit brengt haar scheidingszaak in de problemen.
«
»
23:15 Family Law
Een vrouw die als postoderbruid naar Canada is gekomen komt in de problemen als haar man het huwelijk wil ontbinden en haar wil laten deporteren.
«
»
00:15 NCIS: Los Angeles
Een Russische bommenwerper raakt vermist terwijl hij over Amerikaanse bodem vliegt. Callen en Sam moeten hem opsporen in de woestijn en de wapens en informatie veiligstellen, voordat de Russen aan boord het vliegtuig vernietigen.
«
»
01:15 Vermist
Kathleen Ongenae kampt met een zware postnatale depressie na de geboorte van haar dochtertje Laurence. De Cel vreest meteen een wanhoopsdaad wanneer haar man Tom na zijn nachtshift thuis enkel een huilende baby aantreft.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers