TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:25 Criminal Minds
Wanneer een vierde vrouw in vier maanden in Seattle vermist wordt, moet het team de dader profilen en hem vinden voor hij opnieuw toeslaat. Gideon wordt gevraagd om mee te helpen.
«
»
08:10 Criminal Minds
Het team onderzoekt een aantal branden op een universiteitscampus. Omdat het meeste bewijsmateriaal verbrand is, moeten Gideon en z'n team vertrouwen op een psychologische analyse om de brandstichter te ontmaskeren.
«
»
09:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:35 Criminal Minds
De Behavioral Analysis Unit zit achter een bommenlegger aan, die een copycat van Adrian Bale blijkt te zijn, de bommenlegger die verantwoordelijk is voor de dood van Gideons team van profilers in Boston.
«
»
10:25 Criminal Minds
Het team van analisten gaat naar San Diego om een moorddadige verkrachter te stoppen die bij daglicht toeslaat in de welvarende wijken van de stad. De dader past zo goed dat de politie hem niet heeft kunnen arresteren.
«
»
11:15 NCIS
Tony's vader raakt betrokken bij een zaak omtrent een moordcomplot gericht op een prins. Gibbs vraagt zich echter af of Tony nog wel een neutraal kan blijven door de betrokkenheid van zijn vader.
«
»
12:05 NCIS
Een moordenaar heeft de kroongetuige in een verduisteringszaak als doelwit, het team wordt ingeschakeld om de getuige veilig thuis te krijgen.
«
»
12:55 NCIS
Het team moet een terroristische groepering tegenhouden die dreigt een bom tot ontploffing te brengen in Washington D.C., de hoofdstad van de Verenigde Staten.
«
»
13:50 NCIS
Een chauffeur van een schimmig bezorgbedrijf wordt dood gevonden, het NCIS-team gaat op pad om, samen met de FBI, de illegale praktijk rondom dit bedrijf dwars te bomen.
«
»
14:45 NCIS
Wanneer Gibbs' ex-schoonmoeder verdachte is in een moordonderzoek, komen er langzaam allerlei pijnlijke geheimen aan de oppervlakte.
«
»
15:40 NCIS
Het team onderzoekt een schietincident bij de mariniers in Washington, hier komen ze erachter dat er veel meer achter het leven zit dan ze gedacht hadden.
«
»
16:40 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt, samen met de kustwacht, de dood van een duiker van de marine die op zoek was naar een schat op de bodem van de oceaan.
«
»
17:30 NCIS
De dood van een marineofficier lijkt verbonden te zijn aan een prostituee, het team roept de hulp in van Holly Snow om de dader in kwestie te kunnen vinden.
«
»
18:25 NCIS
Er wordt iemand vermoord tijdens een nachtsessie met de leugendetector, het team wordt ingeschakeld om de waarheid boven tafel te krijgen.
«
»
19:20 NCIS
DiNozzo raakt nauw betrokken bij een moordzaak waarbij de zus van het slachtoffer verdwenen is; terwijl het team de dader zoekt, gaat Tony op zoek naar de zus.
«
»
20:20 NCIS
Het onderzoek naar de dood van een marinier leidt tot een verrassende ontdekking. Ondertussen vertrekken McGee en Abby naar de zuiderburen van Amerika.
«
»
21:15 NCIS
Het lichaam van een NCIS-agent duikt op bij een kampvuur op het strand, als het team de zaak onderzoekt stuiten ze op schokkende details.
«
»
22:10 NCIS
Gibbs reist af naar Mexico om met een drugskartel in gesprek te gaan over hun geplande wraakacties, hier moet hij een verwoestende beslissing maken.
«
»
23:05 NCIS
Paloma Reynosa geeft zich nog niet gewonnen en begint een kat-en-muisspel met Gibbs. Ondertussen onderzoekt het team een helikopterongeluk in Virginia waarbij piloot John McMahon en een passagier zijn omgekomen.
«
»
00:00 Vermist
Tine ontwaakt in een donkere kofferbak. Waar brengt De Graeve haar naartoe en wat is hij met haar van plan?
«
»
01:10 Vermist
De Cel Vermiste Personen onderzoekt de zaak van schoolmeester Ruben Michiels. Hij verdween drie dagen nadat hij door een van zijn leerlingen beschuldigd werd van seksueel misbruik.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers