TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Neighbours: A New Chapter
Haz trekt voorbarige conclusies nadat hij iets heeft gezien dat hij eigenlijk niet had mogen zien. Terese en Jane navigeren door onbekend gebied. Cara en Remi ontdekken een verontrustend feit.
«
»
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:40 Cold Case
9 mei 1987. De zesjarige Clayton Hattaway leert fietsen met zijn ouders, Tara en Mitchell. Twee dagen later werd hij ontvoerd en verkracht en gewurgd teruggevonden.
«
»
08:20 ER
De dag begint hectisch op de spoedafdeling nadat een bus met bejaarden een ongeluk kreeg. In de drukte merkt het personeel te laat dat er twee kinderen in de wachtzaal zitten die alle symptomen vertonen van een besmettelijke pokkensoort.
«
»
09:05 Neighbours: A New Chapter
Holly wordt geconfronteerd met een nieuwe dreiging na een verrassende onthulling, Toadie is ontredderd na krachtige herinneringen en een bekend gezicht keert terug naar Erinsborough.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 CSI: Miami
Het team splitst zich op om drie verschillende moorden tijdens Spring Break te onderzoeken. Al gauw ontdekken ze dat de drie slachtoffers bevriend waren en alle drie betrokken waren bij een incident een jaar eerder.
«
»
10:50 FBI
Wanneer het team zich verdiept in de omstandigheden rond een auto-ongeluk waarbij een fotograaf omkwam, beseffen ze al snel dat er meer aan de hand is dan op het eerste gezicht lijkt.
«
»
11:35 Castle
Een astronaut wordt vermoord tijdens een training in een marssimulator. Castle en Beckett trekken hun ruimtepakken aan om de zaak te onderzoeken.
«
»
12:25 NCIS
Het lichaam van een NCIS-agent duikt op bij een kampvuur op het strand, als het team de zaak onderzoekt stuiten ze op schokkende details.
«
»
13:10 Bones
Het lichaam van een ontsnapte gevangene wordt gevonden in een riool. Uit het onderzoek blijkt echter dat hij in de gevangenis is gestorven. Brennan bevalt onder ongebruikelijke omstandigheden.
«
»
13:55 Younger
Wanneer haar ex collegegeld tekortkomt, moet Liza haar trots opzij zetten om snel wat geld te verdienen zonder argwaan op te wekken bij Josh. Ondertussen begint bij Kelsey de lijn tussen editor en minnares steeds meer te vervagen.
«
»
14:20 ER
In Kongo ontdekken wetenschappers dat Chicago's County General Hospital getroffen is door een uiterst besmettelijke infectieziekte.
«
»
15:10 Neighbours: A New Chapter
Chloe en Elly nemen een beslissing die levensveranderende gevolgen heeft. Wendy krijgt bijval uit een onverwachte hoek na haar crisis op het werk. De spanningen op straat lopen op na een verandering in de dynamiek.
«
»
15:35 Cold Case
Er wordt een anonieme bekentenis gevonden van de moord op een meisje. Als gevolg hiervan worden Rush en het team gedwongen de wrede wereld van het cheerleaden op de middelbare school binnen te gaan om de moord op te lossen.
«
»
16:25 CSI: Miami
Een vijftienjarige jongen komt tijdens een brand om het leven en Calleigh kan de zaak niet loslaten. Ondertussen vindt het team een tweede lichaam in de assen. Uit onderzoek blijkt dat het slachtoffer al dood was voor de brand plaatsvond.
«
»
17:10 Castle
Een detective uit Hong Kong komt over om Becket en Castle te helpen bij een zaak. Tijdens de zoektocht stuit Castle op een aanwijzing die duidt op het feit dat niet alles is wat het lijkt.
«
»
18:00 FBI
Na een woordenwisseling met een leerling wordt leraar Patrick Miller vermist, waardoor het team op zoek gaat naar iedereen die misschien iets tegen hem had. Een belangrijke getuige in de zaak wil helpen.
«
»
18:50 Criminal Minds
Wanneer een agent die ondercover bij de maffia zat, wordt vermist, verdenkt de politie de maffia. Hotchner en z'n team denken echter dat een seriemoordenaar de dader zou kunnen zijn. Hun onderzoek leidt tot verrassende ontwikkelingen.
«
»
19:40 Bones
Een extreme shopper wordt dood aangetroffen. Het team gaat naar de supermarkt die ze vaak bezocht. Brennan moet wennen aan het feit dat ze niet bij haar baby kan zijn als ze werkt.
«
»
20:35 The Hating Game
Lucy is van plan om hogerop te komen op haar werk zonder daarom haar principes te verloochenen. Professioneel wordt ze echter geconfronteerd met Joshua, een kille rivaal die haar scrupules niet heeft, maar op wie ze tegelijkertijd verliefd is.
«
»
22:30 Oogappels
Fabie organiseert het twintigjarig huwelijksfeest van Carola en Marcel, maar is ondertussen totaal van de kaart door haar onverwachte zwangerschap. Lodewijk woont nu bij Merel en Erik, omdat Claire heeft aangekondigd van hem te willen scheiden.
«
»
23:35 Friends
Ross is onder de indruk van zijn knappe collega-paleontholoog, maar nog meer van haar indrukwekkende lijst met ex-vriendjes. Intussen zetten Rachel en Monica zichzelf voor schut tijdens Joey's dakfeest voor zijn collega's van Days of Our Lives.
«
»
00:05 Friends
Het bezoek van Chandler en Monica aan een vruchtbaarheidskliniek wordt nog ongemakkelijker wanneer Chandlers ex-vriendin Janice opduikt. Ross helpt Joey hoe hij intelligent kan overkomen. Rachel discussieert met Phoebe over een keten van spa-resorts.
«
»
00:40 Neighbours: A New Chapter
Chloe en Elly nemen een beslissing die levensveranderende gevolgen heeft. Wendy krijgt bijval uit een onverwachte hoek na haar crisis op het werk. De spanningen op straat lopen op na een verandering in de dynamiek.
«
»
01:10 ER
In Kongo ontdekken wetenschappers dat Chicago's County General Hospital getroffen is door een uiterst besmettelijke infectieziekte.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers