TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Neighbours: A New Chapter
Een bekende die pas is teruggekeerd, zorgt voor opschudding en Holly's emoties krijgen de overhand.
«
»
02:40 Neighbours: A New Chapter
Holly komt er op de harde manier achter dat daden consequenties hebben. Iedereen in Erinsborough is geschokt na een dramatische bekentenis. Jane en Terese zetten hun beste beentje voor.
«
»
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:05 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
06:05 Wordt aangekondigd
«
»
07:10 Cold Case
Op 17 oktober 2006 verhuisde de familie Jacobi naar Cincinnati. In december van hetzelfde jaar werden vader, Adam, moeder, Emily en hun jongste zoon, Stuart, dood aangetroffen. Wat hun dochter Kim betreft, ze liep een ernstig hoofdletsel op.
«
»
07:55 ER
Elizabeth hoopt op een rustige Halloween-avond met haar dochtertje, maar een hevige brand verplicht haar om haar plannen om te gooien. De spoedgevallendienst krijgt tientallen ernstig verbrande patiënten binnen en het is alle hens aan dek.
«
»
08:40 Neighbours: A New Chapter
Holly komt er op de harde manier achter dat daden consequenties hebben. Iedereen in Erinsborough is geschokt na een dramatische bekentenis. Jane en Terese zetten hun beste beentje voor.
«
»
09:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:35 CSI: Miami
Een seriemoordenaar speelt een gevaarlijk kat-en-muisspel met het team, dat vele slachtoffers maakt. Hij laat steeds een lichaam en cryptische hints achter voor het CSI-team.
«
»
10:20 FBI
De zoon van een gepensioneerde FBI-agent is ontvoerd en het team moet onderzoeken of het een wraakactie is.
«
»
11:05 Castle
Een officier van de luchtmacht wordt vermoord tijdens de vlucht van Castle en Alexis naar Londen. De vader en dochter moeten samen de moordenaar zien te vinden.
«
»
11:50 NCIS
Marineluitenant Clea Thorson wordt aangereden door een bus en laat hierbij het leven. Op haar lichaam worden vreemde codes ontdekt die met zwarte inkt werden aangebracht. Abby bijt zich vast in de zaak en het team maakt zich zorgen.
«
»
12:40 Bones
Brennan ontdekt dat het onechte kadaver op een filmset een echt lijk is. Booth krijgt een nieuwe baan aangeboden.
«
»
13:25 Younger
Wanneer Liza's vele leugens tot een rampzalige afloop komen, wordt ze geconfronteerd met een ondergang, zowel professioneel als persoonlijk.
«
»
13:50 ER
Het komt tot een aanvaring tussen Corday en de nieuwe arts Paul Nathan omtrent patiënte Allison. Abby vraagt zich af wat de reden is van het bizarre gedrag van haar broer Eric.
«
»
14:40 Neighbours: A New Chapter
Jane en Terese staan voor een dilemma en Byron wordt verleid door een persoon uit het verleden.
«
»
15:05 Cold Case
Lilly gaat enkele weken nadat ze is neergeschoten weer aan het werk en probeert zichzelf ervan te overtuigen dat ze emotioneel klaar is om leiding te geven aan de heropening van de zaak van drie vermoorde jongens uit 1994.
«
»
16:05 CSI: Miami
Een psychotische genie loopt rond in Miami en laat levenloze lichamen achter. Het CSI-team zet de achtervolging in, maar dat wordt één van hen fataal. Ondertussen wordt het masterplan van de seriemoordenaar steeds duidelijker.
«
»
16:55 Castle
Castle en Beckett doen onderzoek naar de dood van de bedenker van een langlopende comedy show. Ze ontdekken een geheim dat de moord zou kunnen verklaren.
«
»
17:50 FBI
Wanneer een Amerikaanse advocaat dood wordt aangetroffen op een steenworp afstand van het lichaam van een privé-escort, moet het team uitzoeken wat de twee slachtoffers met elkaar te maken hebben.
«
»
18:45 Criminal Minds
Wanneer een meisje op klaarlichte dag op een speelplaats wordt ontvoerd, denken de FBI-profilers in eerste instantie dat de vader erachter zit. Deze blijkt echter een geloofwaardige alibi te hebben.
«
»
19:40 Bones
Een crimineel gaat in beroep. Booth en Brennan trachten te bewijzen dat hij toch schuldig is. Maar Brennan wordt plotseling een verdachte.
«
»
20:35 A Star Is Born
De drinkende countryzanger Jackson Maine ontdekt de getalenteerde zangeres Ally. Ze worden verliefd, maar wanneer Ally's carrière een vliegende start maakt, heeft Jackson steeds meer moeite met het feit dat zijn beste tijd achter hem ligt.
«
»
23:15 Will & Grace
Nadat Grace Wills wensen negeert en een puppy mee naar huis neemt, behandelt hij het als zijn baby.
«
»
23:45 Will & Grace
Will en Grace ontdekken dat ze alles kunnen horen wat er in het appartement van de buren gebeurt via een verwarmingsrooster, inclusief een buitenechtelijke affaire.
«
»
00:15 Friends
Emma wordt één jaar en Rachel haalt Monica en Chandler over om hun trip naar Vermont uit te stellen tot na het feestje, maar er volgen tal van complicaties wanneer het kind in slaap valt en er een schunnige taart voor volwassenen bezorgd wordt.
«
»
00:50 Friends
Om haar zusje Amy wat meer verantwoordelijkheidsbesef bij te brengen, laat Rachel haar op Emma passen, maar daar krijgt ze al snel spijt van. Intussen verpest Phoebe nietsvermoedend de verrassing die Mike voor haar had.
«
»
01:35 Neighbours: A New Chapter
Jane en Terese staan voor een dilemma en Byron wordt verleid door een persoon uit het verleden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers