TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:40 CSI: Miami
Het CSI-team onderzoekt de moord op een receptioniste, die met een bijl werd gedood. Al snel wordt duidelijk dat de vrouw niet erg geliefd was bij haar collega's.
«
»
08:25 CSI: Miami
Kyle, de zoon van Horatio, vraagt hulp aan zijn vader wanneer zijn vriend Brian vermist wordt. Wanneer ze op zoek gaan naar Brian, vinden ze een verkoold lijk tussen een hoop autobanden. Meteen worden Brian en zijn vriendin hoofdverdachten.
«
»
09:05 CSI: Miami
Het team splitst zich op om drie verschillende moorden tijdens Spring Break te onderzoeken. Al gauw ontdekken ze dat de drie slachtoffers bevriend waren en alle drie betrokken waren bij een incident een jaar eerder.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:20 CSI: Miami
Een vijftienjarige jongen komt tijdens een brand om het leven en Calleigh kan de zaak niet loslaten. Ondertussen vindt het team een tweede lichaam in de assen. Uit onderzoek blijkt dat het slachtoffer al dood was voor de brand plaatsvond.
«
»
11:05 CSI: Miami
Een overval in een juwelierszaak kent een dramatische afloop wanneer er een moord wordt gepleegd. Wanneer dan nog eens bewijs uit het lab wordt gestolen, keert Delko terug om de dader te vinden.
«
»
11:55 NCIS
Op een middelbare school op de militaire basis van Quantico wordt de dertienjarige Rebecca Mason ontvoerd. Rebecca woont bij haar grootvader die denkt dat het om losgeld gaat, want Rebecca's moeder erfde onlangs een grote som geld.
«
»
12:45 Bones
Wanneer iemand omkomt tijdens het filmen van een tornado, vermoedt het team dat hij is vermoord. Booth ontfermt zich steeds meer over Brennan.
«
»
13:30 Bones
Het team ontdekt een cryptische bloederige boodschap bij een monument. De verdachte is een techneut die hen altijd een stap voor is.
«
»
14:15 Bones
Het lichaam van een ontsnapte gevangene wordt gevonden in een riool. Uit het onderzoek blijkt echter dat hij in de gevangenis is gestorven. Brennan bevalt onder ongebruikelijke omstandigheden.
«
»
15:00 Bones
Een extreme shopper wordt dood aangetroffen. Het team gaat naar de supermarkt die ze vaak bezocht. Brennan moet wennen aan het feit dat ze niet bij haar baby kan zijn als ze werkt.
«
»
15:45 Bones
Een vreemd blauw geverfd lijk wordt gevonden bij een stortplaats. Brennan voelt zich ongemakkelijk over haar lichaam na de bevalling.
«
»
16:35 Criminal Minds
Als een paranoÔde schizofrene passagier een waanvoorstelling krijgt in een trein, moeten Hotchner en Gideon al hun fantasie gebruiken om z'n gijzelaars te redden. Ze roepen de hulp in van dr Reid.
«
»
17:35 Criminal Minds
Op basis van bewijsmateriaal gevonden op de plaats delict, denken de FBI-profilers dat de dood van een aantal tieners toch niet de schuld is van een sektelid. Het hele stadje schiet te hulp, zonder te weten dat de moordenaar uit hun midden komt.
«
»
18:30 Criminal Minds
Gideon en Hotchner proberen een moordenaar te vinden wiens waandenkbeelden hem tot moord aanzetten. De moorden zijn slecht gepland en chaotisch, waardoor het team moeilijk een patroon kan vinden.
«
»
19:30 Criminal Minds
Wanneer een meisje op klaarlichte dag op een speelplaats wordt ontvoerd, denken de FBI-profilers in eerste instantie dat de vader erachter zit. Deze blijkt echter een geloofwaardige alibi te hebben.
«
»
20:25 NCIS: New Orleans
Pride en het team zijn op zoek naar een ontvoerde veertienjarige en ontdekken dat haar vader, die binnenkort de voogdij over haar krijgt, een radicale survivalist is die buiten de gebaande paden leeft.
«
»
21:20 NCIS: New Orleans
Wanneer een onderofficier wordt neergeschoten door een sluipschutter, gaat het team op jacht naar de moordenaar. Ze ontdekken dat hij waarschijnlijk niet alleen handelt. Rita vertelt Pride ook dat ze een interessant baan-aanbod heeft gekregen.
«
»
22:15 Family Law
Phaedra heeft hulp nodig, de dochter van haar pas overleden man wil haar uit het testament laten verwijderen omdat ze denkt dat haar vader haar moeder met Phaedra heeft bedrogen.
«
»
23:15 Family Law
Abby wil Jessie proberen te helpen die van haar kinderen gescheiden is. De moeder beweert dat haar ex-man haar lastig valt maar dit lijkt misschien verzonnen te zijn.
«
»
00:10 NCIS: Los Angeles
Als het proces tegen een hoofdcommissaris begint die Callen en Sam vorig jaar arresteerden voor oorlogsmisdaden, moet het team helpen om de vermiste kroongetuige te vinden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers