TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:00 Cold Case
Rush en het team onderzoeken hun oudste cold case tot nu toe als ze kijken naar de dood van Frances May Stone in 1919, een jonge suffragette die vastbesloten is om met alle mogelijke middelen te strijden voor de rechten van vrouwen.
«
»
08:40 ER
De spoedafdeling van County General kan de plotse toestroom van patiŽnten nauwelijks aan nadat een nabijgelegen ziekenhuis de deuren sloot. Midden in de chaos gaat Elizabeth voor het eerst na Marks overlijden weer aan de slag op de spoedafdeling.
«
»
09:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:55 CSI: Miami
Een overval in een juwelierszaak kent een dramatische afloop wanneer er een moord wordt gepleegd. Wanneer dan nog eens bewijs uit het lab wordt gestolen, keert Delko terug om de dader te vinden.
«
»
10:40 FBI
Een voormalig slachtoffer van ontvoering is gelinkt aan een reeks moorden, waaronder die op de dochter van een NYPD-detective. Kristen begint te twijfelen aan haar bekwaamheid als agent na een trainingsoefening.
«
»
11:25 Castle
Detective Ryan belandt midden in een moordcomplot terwijl hij een charmante congreslid beschermt. Castle en Beckett schieten Ryan te hulp en proberen onheil te voorkomen.
«
»
12:10 NCIS
Heather Dempsey, een explosievenexpert bij het leger, wordt thuis verrast door een inbreker. Ze schiet de man neer. Het team ontdekt dat Heather niet alleen was op het moment van de inbraak. Bovendien blijkt dat de inbreker een huurmoordenaar was.
«
»
12:55 Bones
Een vreemd blauw geverfd lijk wordt gevonden bij een stortplaats. Brennan voelt zich ongemakkelijk over haar lichaam na de bevalling.
«
»
13:40 Younger
Liza keert terug naar haar boekenclub in New Jersey in de hoop interesse te wekken voor een niet-gepubliceerde auteur. Josh keert Liza de rug toe.
«
»
14:05 ER
Een patiŽnt trekt een pistool op Dr. Chen en andere personeelsleden, wat Dr. Carter ertoe aanzet om een staking te leiden. Dr. Kovac behandelt een met hiv geÔnfecteerde jongen wiens ouders zijn nieuwsgierigheid wekken.
«
»
14:55 Neighbours: A New Chapter
Paul vindt een nieuw doel om zich op te richten, Nells verjaardag brengt onverwachte uitdagingen met zich mee en een bekend gezicht keert terug en heeft een verrassend nieuw uiterlijk gekregen.
«
»
15:20 Cold Case
Rush en de andere rechercheurs duiken in de wereld van de Russische maffia wanneer ze een zaak uit 2005 heropenen met betrekking tot de moord op een havenarbeider, die onschuldig vast kwam te zitten in het midden van een mensenhandelbende.
«
»
16:10 CSI: Miami
Als een moeder vermoord wordt, duikt het CSI-team in de familiegeheimen die ze verborgen. Delko gaat verder met zijn undercover-operatie.
«
»
17:05 Castle
Als Richie 'The Pitbull Falco', een befaamde letselschadeadvocaat, wordt vermoord levert dit tientallen verdachten op; de pleitbezorger had door de jaren heen namelijk een heleboel vijanden gemaakt.
«
»
17:55 FBI
Wanneer een zakenman met een geschiedenis van intimidatieclaims wordt vermoord, vermoedt het team dat een van zijn beschuldigers de moordenaar kan zijn.
«
»
18:45 Criminal Minds
Als een paranoÔde schizofrene passagier een waanvoorstelling krijgt in een trein, moeten Hotchner en Gideon al hun fantasie gebruiken om z'n gijzelaars te redden. Ze roepen de hulp in van dr Reid.
«
»
19:40 Bones
Het lichaam wordt gevonden van iemand die voor een vrachtwagenbedrijf werkte. Parker, de zoon van Booth, keert plotseling terug.
«
»
20:35 Legally Blonde
Een jonge vrouw volgt haar ex-geliefde naar de universiteit van Harvard en gaat rechten studeren om hem te bewijzen dat ze meer in huis heeft dan een goed uiterlijk.
«
»
22:30 Will & Grace
Het is Halloween en Jack wil zoals elk jaar naar een speciale LHBTI-feest in de stad, maar Will heeft geen zin om mee te gaan. Ook Grace wil niet. Uiteindelijk vraagt hij Karen mee.
«
»
23:05 Will & Grace
Jack en Grace zijn aan het bekvechten, ze beweren beiden dat ze alles van Will weten. Maar wat Grace niet weet is dat Will vorig jaar een affaire met een andere man heeft gehad.
«
»
23:30 Friends
Nu ze niet langs natuurlijke weg een kind kunnen krijgen, bespreken Monica en Chandler de mogelijkheden en ondervragen ze Chandlers nietsvermoedende collega als een potentiŽle zaaddonor. Rachel vertrouwt Phoebe toe dat ze verliefd is op Joey.
«
»
00:00 Friends
Ross krijgt gratis toegangspasjes voor zijn vrienden voor een paleontologiecongres in Barbados, waar hij een praatje gaat houden. Wanneer Chandler per ongeluk de enige versie van Ross' speech uitwist, brengt Charlie redding.
«
»
00:30 Neighbours: A New Chapter
Paul vindt een nieuw doel om zich op te richten, Nells verjaardag brengt onverwachte uitdagingen met zich mee en een bekend gezicht keert terug en heeft een verrassend nieuw uiterlijk gekregen.
«
»
01:05 ER
Een patiŽnt trekt een pistool op Dr. Chen en andere personeelsleden, wat Dr. Carter ertoe aanzet om een staking te leiden. Dr. Kovac behandelt een met hiv geÔnfecteerde jongen wiens ouders zijn nieuwsgierigheid wekken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers