TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:10 Criminal Minds
De analisten worden ingeschakeld voor de ontvoering van de dochter van een openbaar aanklager. De ontvoerder blijkt niet op geld uit te zijn, maar op de tweelingzus van het slachtoffer.
«
»
08:55 Criminal Minds
De FBI-profilers moeten een sluipschutter vinden die op klaardichte dag toeslaat. Als de aanslagen toenemen, werken Hotchner en z'n team samen met de lokale politie om een schietpartij na te bootsen om zo het geweld te stoppen.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:15 Criminal Minds
De BAU stelt het profiel samen van een seriemoordenaar die gezinnen gijzelt en met ze samenleeft als een vaderfiguur tijdens een zogenaamde vakantie. wanneer er opnieuw een gezin wordt gegijzeld, moet het team snel handelen.
«
»
11:05 Criminal Minds
Wanneer een agent die ondercover bij de maffia zat, wordt vermist, verdenkt de politie de maffia. Hotchner en z'n team denken echter dat een seriemoordenaar de dader zou kunnen zijn. Hun onderzoek leidt tot verrassende ontwikkelingen.
«
»
11:55 NCIS
De dood van een marineofficier lijkt verbonden te zijn aan een prostituee, het team roept de hulp in van Holly Snow om de dader in kwestie te kunnen vinden.
«
»
12:45 NCIS
Er wordt iemand vermoord tijdens een nachtsessie met de leugendetector, het team wordt ingeschakeld om de waarheid boven tafel te krijgen.
«
»
13:30 NCIS
DiNozzo raakt nauw betrokken bij een moordzaak waarbij de zus van het slachtoffer verdwenen is; terwijl het team de dader zoekt, gaat Tony op zoek naar de zus.
«
»
14:20 NCIS
Het onderzoek naar de dood van een marinier leidt tot een verrassende ontdekking. Ondertussen vertrekken McGee en Abby naar de zuiderburen van Amerika.
«
»
15:10 NCIS
Het lichaam van een NCIS-agent duikt op bij een kampvuur op het strand, als het team de zaak onderzoekt stuiten ze op schokkende details.
«
»
15:55 NCIS
Gibbs reist af naar Mexico om met een drugskartel in gesprek te gaan over hun geplande wraakacties, hier moet hij een verwoestende beslissing maken.
«
»
16:50 NCIS
Paloma Reynosa geeft zich nog niet gewonnen en begint een kat-en-muisspel met Gibbs. Ondertussen onderzoekt het team een helikopterongeluk in Virginia waarbij piloot John McMahon en een passagier zijn omgekomen.
«
»
17:40 NCIS
Op een middelbare school op de militaire basis van Quantico wordt de dertienjarige Rebecca Mason ontvoerd. Rebecca woont bij haar grootvader die denkt dat het om losgeld gaat, want Rebecca's moeder erfde onlangs een grote som geld.
«
»
18:35 NCIS
Heather Dempsey, een explosievenexpert bij het leger, wordt thuis verrast door een inbreker. Ze schiet de man neer. Het team ontdekt dat Heather niet alleen was op het moment van de inbraak. Bovendien blijkt dat de inbreker een huurmoordenaar was.
«
»
19:25 NCIS
Het team onderzoekt de moord op een Amerikaanse officier die dood werd gevonden op een Brits schip. De zaak veroorzaakt een internationale rel.
«
»
20:20 NCIS
Het team onderzoekt de dood van een radio DJ en een marineofficier die beiden werden gedood tijdens een live-uitzending. Het is een moeilijk onderzoek omdat ze meerdere verdachten vinden.
«
»
21:05 NCIS
Marineluitenant Clea Thorson wordt aangereden door een bus en laat hierbij het leven. Op haar lichaam worden vreemde codes ontdekt die met zwarte inkt werden aangebracht. Abby bijt zich vast in de zaak en het team maakt zich zorgen.
«
»
21:55 NCIS
Gibbs verrast het team, wanneer hij Tony's vader Anthony vraagt om mee te helpen aan een moordonderzoek.
«
»
22:50 NCIS
Het NCIS-team krijgt de opdracht om Ziva's vader te beschermen tijdens een conferentie. Om een mogelijke aanslag te voorkomen van drie Palestijnse terroristen moet het team samenwerken met IsraŽlische agenten.
«
»
23:40 Vermist
Van de 16-jarige Joyce Blanckaert ontbreekt ieder spoor. Ze komt niet aan op school. Gezien haar problematische verleden met verwaarlozing en drugsmisbruik wordt de politie direct op de hoogte gebracht.
«
»
00:45 Vermist
Een bezorgde voorbijganger vindt een verdwaald meisje in een drukke winkelstraat. Ze huilt, spreekt geen Nederlands en haar handen zitten onder het bloed. De Cel Vermiste Personen wordt ingeschakeld om haar familie op te sporen.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers