TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 Cold Case
Wanneer Barbara, een vrouw die als kind werd geadopteerd, beweert dat haar biologische moeder Hilary de dag na de geboorte van Barbara werd vermoord, verkennen Rush en het team de wereld van ongehuwde moeders.
«
»
07:50 ER
Carter maakt zich zorgen om Abby wanneer hij haar na zes jaar afkicken met een biertje betrapt. Hij tracht de situatie eerst met Luka en daarna met Abby zelf te bespreken, maar beiden wuiven zijn bezorgdheid weg. Suzan vertrekt naar New York.
«
»
08:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:05 CSI: Miami
Een pornoproducent die werd vrijgesproken voor de moord op zijn vrouw in Los Angeles wordt nu verdacht van moord in Miami. Horatio en Delko reizen naar LA voor verder onderzoek en trachten daar ook Jesse's naam te zuiveren.
«
»
09:55 FBI
Jim Russo, liefhebbende echtgenoot en vader van twee kinderen, wordt ontvoerd nadat hij per ongeluk betrokken raakt bij illegale zaken. Jubal moet een moeilijk besluit nemen over zijn familie en hun toekomst.
«
»
10:40 Castle
Castle wordt ingehuurd om te onderzoeken of de man van zijn klant vreemd gaat. Een eenvoudige zaak, totdat de omstandigheden een onverwachtse wending nemen wanneer Castle's klant wordt vermoord door haar man.
«
»
11:30 NCIS
Er wordt iemand vermoord tijdens een nachtsessie met de leugendetector, het team wordt ingeschakeld om de waarheid boven tafel te krijgen.
«
»
12:20 Bones
Het team onderzoekt allerlei ledematen die in brievenbussen worden gevonden. Het slachtoffer blijkt een werknemer te zijn geweest bij de plaatselijke Ship `n' Print.
«
»
13:15 Younger
Liza probeert Josh uit haar buurt te houden, maar door een onverwachte ontmoeting komen haar gevoelens voor hem terug naar boven. Ondertussen vraagt Kelsey aan Liza om een oogje in het zeil te houden wanneer ze haar nieuwe schrijversaanwinst viert.
«
»
13:40 ER
Op de spoedafdeling loopt een fax van dokter Green binnen waarin hij zijn waardering voor zijn collega's uit. Iedereen is met verstomming geslagen wanneer dokter Corday op de laatste pagina laat weten dat Mark ondertussen is gestorven.
«
»
14:35 Neighbours: A New Chapter
Chloe bekent aan Nicolette dat ze symptomen van Huntington vertoont. Mackenzie probeert Byrons verwachtingen van Reece in te tomen. Paul wordt geconfronteerd op de Lassiters kerstmarkt.
«
»
15:05 Cold Case
Bouwvakkers ontdekken het ontbonden en gehavende lichaam van Maurice Hall, een vriendelijke kruidenier die in 1984 verdween. Rush komt erachter dat Maurice destijds als vermist werd vermeld en niemand wist dat hij dood was.
«
»
16:00 CSI: Miami
Het CSI-team onderzoekt de moord op een receptioniste, die met een bijl werd gedood. Al snel wordt duidelijk dat de vrouw niet erg geliefd was bij haar collega's.
«
»
16:50 Castle
Het bewijs met betrekking tot de dood van een jonge vrouw wijst in de richting van een oude bekende; de aartsvijand van zowel Castle en Beckett, 3XK, oftwel Jerry Tyson.
«
»
17:50 FBI
Na de moord op een Wall Street-investeerder ontdekt het team een groep inside traders die onconventionele methoden gebruiken om informatie te verkrijgen. OA heeft moeite om vertrouwen te houden in zijn prille relatie met Mona.
«
»
18:45 Criminal Minds
De analisten worden ingeschakeld voor de ontvoering van de dochter van een openbaar aanklager. De ontvoerder blijkt niet op geld uit te zijn, maar op de tweelingzus van het slachtoffer.
«
»
19:40 Bones
Wanneer iemand omkomt tijdens het filmen van een tornado, vermoedt het team dat hij is vermoord. Booth ontfermt zich steeds meer over Brennan.
«
»
20:35 The Man in the Iron Mask
Frankrijk, 1660. Wanneer Lodewijk XIV in Athos' zoon Raoul een rivaal ziet, beramen Athos, Porthos en Aramis een plan om de zonnekoning te vervangen door zijn tweelingbroer, die al zes jaar gevangen zit.
«
»
23:00 Will & Grace
Grace onderbreekt Wills pokeravond na een ruzie met haar vriend, Danny. Danny doet Grace een aanzoek, en Will zet hun vriendschap op het spel om eerlijk te zijn over wat hij denkt.
«
»
23:40 Will & Grace
De vriendschap tussen Will en Grace komt onder druk te staan wanneer Grace een woning nodig heeft en voorstelt bij hem in te trekken. Will probeert haar af te raden, maar zijn huidige kamergenoot werkt op zijn zenuwen.
«
»
00:15 Friends
Joey en Phoebe regelen samen een paar vreselijke dates voor Rachel en Ross, in de hoop dat die twee dan beseffen wat ze samen hadden. Monica ovuleert en wil graag met Chandler naar bed, maar baby Emma kan niet alleen gelaten worden.
«
»
00:50 Friends
Joey probeert bij een auditie op een aparte manier indruk te maken op een hoogdravende acteur. Ross schrikt wanneer hij erachter komt wie hem als kind heeft beroofd, en Chandler voelt zich oud wanneer hij een stage bij een schoenenbedrijf aanneemt.
«
»
01:25 Neighbours: A New Chapter
Chloe bekent aan Nicolette dat ze symptomen van Huntington vertoont. Mackenzie probeert Byrons verwachtingen van Reece in te tomen. Paul wordt geconfronteerd op de Lassiters kerstmarkt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers