TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Neighbours: A New Chapter
Haz trekt voorbarige conclusies nadat hij iets heeft gezien dat hij eigenlijk niet had mogen zien. Terese en Jane navigeren door onbekend gebied. Cara en Remi ontdekken een verontrustend feit.
«
»
02:30 Neighbours: A New Chapter
Chloe bekent aan Nicolette dat ze symptomen van Huntington vertoont. Mackenzie probeert Byrons verwachtingen van Reece in te tomen. Paul wordt geconfronteerd op de Lassiters kerstmarkt.
«
»
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Cold Case
In 1999 verloor een moeder uit een buitenwijk, Marlene Bradford, haar huis nadat haar man was overleden en omdat ze maar weinig straatwijsheid had, werd ze gedwongen om in haar stationwagen te wonen met haar dochters van negen en veertien jaar oud.
«
»
08:05 ER
Terwijl iedereen op de spoedafdeling rouwt om het overlijden van Mark Greene, blikken ze terug op de momenten die Marks dood voorafgingen: hoe hij met zijn veertienjarige dochter naar Hawaï is geweest om haar te leren over zijn jeugd.
«
»
08:50 Neighbours: A New Chapter
Haz trekt voorbarige conclusies nadat hij iets heeft gezien dat hij eigenlijk niet had mogen zien. Terese en Jane navigeren door onbekend gebied. Cara en Remi ontdekken een verontrustend feit.
«
»
09:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:45 CSI: Miami
Kyle, de zoon van Horatio, vraagt hulp aan zijn vader wanneer zijn vriend Brian vermist wordt. Wanneer ze op zoek gaan naar Brian, vinden ze een verkoold lijk tussen een hoop autobanden. Meteen worden Brian en zijn vriendin hoofdverdachten.
«
»
10:25 FBI
Wanneer een bestuurslid van een medisch technologiebedrijf dat binnenkort naar de beurs gaat, wordt vermoord, probeert het team erachter te komen wie het meeste te maken heeft met zijn dood.
«
»
11:15 Castle
De gemoederen lopen hoog op wanneer het team Dr. Kelly Nieman en Jerry Tyson, oftewel 3XK, tegen probeert te houden. De klok tikt door en het volgende slachtoffer weet nog van niks.
«
»
12:05 NCIS
Het onderzoek naar de dood van een marinier leidt tot een verrassende ontdekking. Ondertussen vertrekken McGee en Abby naar de zuiderburen van Amerika.
«
»
12:50 Bones
Het team ontdekt een cryptische bloederige boodschap bij een monument. De verdachte is een techneut die hen altijd een stap voor is.
«
»
13:40 Younger
Liza krijgt de kans zich te bewijzen als Diana haar vraagt om een boekpresentatie te presenteren voor een veeleisende auteur. Maggie komt een oude geliefde tegen die eindelijk weer vrijgezel is. Intussen wordt Kelsey verliefd op haar nieuwe auteur.
«
»
14:05 ER
De dag begint hectisch op de spoedafdeling nadat een bus met bejaarden een ongeluk kreeg. In de drukte merkt het personeel te laat dat er twee kinderen in de wachtzaal zitten die alle symptomen vertonen van een besmettelijke pokkensoort.
«
»
14:55 Neighbours: A New Chapter
Holly wordt geconfronteerd met een nieuwe dreiging na een verrassende onthulling, Toadie is ontredderd na krachtige herinneringen en een bekend gezicht keert terug naar Erinsborough.
«
»
15:25 Cold Case
9 mei 1987. De zesjarige Clayton Hattaway leert fietsen met zijn ouders, Tara en Mitchell. Twee dagen later werd hij ontvoerd en verkracht en gewurgd teruggevonden.
«
»
16:15 CSI: Miami
Het team splitst zich op om drie verschillende moorden tijdens Spring Break te onderzoeken. Al gauw ontdekken ze dat de drie slachtoffers bevriend waren en alle drie betrokken waren bij een incident een jaar eerder.
«
»
17:05 Castle
Een astronaut wordt vermoord tijdens een training in een marssimulator. Castle en Beckett trekken hun ruimtepakken aan om de zaak te onderzoeken.
«
»
17:55 FBI
Wanneer het team zich verdiept in de omstandigheden rond een auto-ongeluk waarbij een fotograaf omkwam, beseffen ze al snel dat er meer aan de hand is dan op het eerste gezicht lijkt.
«
»
18:45 Criminal Minds
De BAU stelt het profiel samen van een seriemoordenaar die gezinnen gijzelt en met ze samenleeft als een vaderfiguur tijdens een zogenaamde vakantie. wanneer er opnieuw een gezin wordt gegijzeld, moet het team snel handelen.
«
»
19:40 Bones
Het lichaam van een ontsnapte gevangene wordt gevonden in een riool. Uit het onderzoek blijkt echter dat hij in de gevangenis is gestorven. Brennan bevalt onder ongebruikelijke omstandigheden.
«
»
20:35 Sullivan's Crossing
«
»
21:25 Sullivan's Crossing
«
»
22:20 Will & Grace
«
»
22:45 Will & Grace
«
»
23:15 Friends
«
»
23:45 Friends
«
»
00:15 Neighbours: A New Chapter
«
»
00:40 ER
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers