TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een mozaïek van een bloem en een bij, een origami pinguïn en Boekenjongen maakt een grasmaaier.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje komt terecht in een weelderige moestuin. Hij raakt bevriend met een lieveheersbeestje, een mier en een kleine bladluis. Dan verschijnt er een lelijke wesp met een puntige angel die de vrienden achterna jaagt.
«
»
06:15 Sarah leest voor
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach en leest graag 'de avonturen van Sokpop' voor.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Wanneer Viktor ziek is, verzorgt Kaatje heb. Kameraadje Chaimae Essafi laat zien dat je naar de dokter moet als je ziek bent.
«
»
06:25 Rintje
Rintje, Henriette en Tobias bedenken een hele spannende goocheltruc. Ze gaan net doen alsof Henriette wordt doorgezaagd! Maar als ze gaan optreden voor mama en oma gaat het niet helemaal zoals ze hadden bedacht.
«
»
06:30 Dinostad
Iedereen weet dat je bomen en bloemen water moet geven om ze te laten groeien. De familie Saur ontdekt wat er gebeurt als je in plaats daarvan je eten, geld en meubels water geeft. Ricky is er van overtuigd dat ze ook zullen groeien.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Terwijl hij langs een onderbezet restaurant loopt, vraagt Pingu of hij kan helpen.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje viert zijn verjaardag met een zelfgemaakte kroon en een hele grote taart.
«
»
06:55 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Gaspard laat per ongeluk zijn dekentje vallen in het beekje dat door het park stroomt. Op de rand van tranen rent hij naar Simon, die met Lou en Ferdinand aan het spelen is. In een oogwenk bedenken Simon en zijn vrienden dat dit een missie is.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Phoebe is groot fan van stripboeken over superhelden en besluit er zelf ook eentje te worden, Fabel Phoebe. Ze knutselt samen met Helpende Hand zelfs een paar supermanchetten. Helaas blijkt ze minder behulpzaam te zijn dan ze zelf denkt.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Een meisje komt met kapotte boemerang naar de Repair Shop. Saïd en Anna willen ook een boemerang en gaan op zoek naar voorwerpen in de vorm van een boemerang, maar komen alle voorwerpen ook terug?
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson en Marie zijn onderweg naar een optreden, maar de gps en het mobieltje van Marie werken niet. Samson zoekt de weg op een kaart en stuurt Marie de juiste kant op, dat denkt hij tenminste.
«
»
07:30 Molang
Molang en Piu Piu werken in de keuken totdat een windvlaag het haar van Piu Piu in de war schopt. Hij kan niet anders dan naar zijn spiegelbeeld kijken.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush en zijn beste vrienden Chep en Lilit beleven in het bos allerlei avonturen. Ze beschermen het woud en hebben elk een unieke kracht. Mush-Mush praat met de natuur, Chep heeft een heel goed geheugen en Lilit geeft licht in het donker.
«
»
07:50 Lou
Lou wil een band vormen om op te treden op het straatfeest dat haar vriend, pizzeria-eigenaar Gino, dit jaar plant. Ze slaagt erin een paar amateurmuzikanten op te trommelen, maar tijdens de eerste repetities breekt er ruzie uit.
«
»
08:00 Schijtluizen
De hoornaar is een gigantische wesp. Sien en Naomi maken kennis met twee verschillende soorten: de Europese en de Aziatische. Naomi laat zich door een van de twee steken om te kunnen meten hoeveel pijn het doet.
«
»
08:10 De Raad van Soekie
Al het turnmateriaal is stuk. Soekie belooft dat ze voor een nieuwe trampoline zal zorgen. Pedro eist dat indien dit Soekie niet lukt tegen het einde van de week, ze moet opstappen als voorzitter van de leerlingenraad.
«
»
08:30 Helden boven alles
De Helden worden razend populair wanneer een onlinefilmpje van hun laatste bouwwerk miljoenen keren bekeken wordt. De aandacht stijgt Sieg naar het hoofd. Maureen verveelt zich te pletter.
«
»
10:00 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
10:10 Meisjes
Compilatie van videofragmenten van de webreeks 'Meisjes' die gedurende de week op de online platformen van Ketnet te zien waren. De reeks volgt hartsvriendinnen Luna, Amélie, Cleo en Fleur. Ze steunen elkaar door dik en dun, op school en daarbuiten.
«
»
10:35 Homo Universalis Ketnet: compilatie
Een overzicht van de vijf proeven van de tweede week. De kandidaten vertellen over zichzelf en hun ervaringen achter de schermen. De vijf afvallers krijgen ook een extra momentje in de spotlights.
«
»
11:00 Competitiebeesten
De gymnasten hebben een grote show. Het gaat niet goed met snowboarder Dylan. De wedstrijd van Jolien kent een dieptepunt.
«
»
11:25 Helden
Vandaag: petflessenboot en mentos afvuren.
«
»
11:40 De Faker
Nidal moet proberen te ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie Petillion.
«
»
12:00 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:10 Ket & Doc
Drie skaters dwalen door de stad, op zoek naar een plek om te skaten. Overal krijgen ze het deksel op de neus. Uiteindelijk gaan ze zelf op het stadhuis hun rechten opeisen. Daar is veel lef voor nodig.
«
»
12:25 GameKeepers
De GameKeepers worden gedropt in een verwoest gebied. Vanaf één kant wordt onzichtbaar gas het terrein opgeblazen. En dat gas moeten ze voor blijven. Want als het gas hen bereikt, stikken ze.
«
»
12:50 Helden
kettingreactie en reuzenkatapult.
«
»
13:00 Onze natuur
Het water wordt van bron tot monding aan de kust gevolgd. Een kijkje naar hoe de bevers met hun burcht de stroom vertragen, hoe de piepkleine watervlo door het water danst, en hoe zorgzaam de stekelbaarsvader is.
«
»
13:25 De nieuwe avonturen van Oggy
De luie kat Oggy geniet van een simpel leventje. Hij wil alleen maar eten en tv kijken. Zijn drie huisgenoten, kakkerlakken Marky, Joey en Dee Dee, zitten hem daarbij flink in de weg, want zij doen er alles aan om Oggy's rustige levenje te verstoren.
«
»
13:30 Het irritante eiland
Ooit heeft een heks een vloek uitgesproken over een eiland waardoor iedereen irritant is. Hunter is de enige die niet onder invloed van de vloek staat.
«
»
14:45 De nieuwe avonturen van Oggy
De luie kat Oggy geniet van een simpel leventje. Hij wil alleen maar eten en tv kijken. Zijn drie huisgenoten, kakkerlakken Marky, Joey en Dee Dee, zitten hem daarbij flink in de weg, want zij doen er alles aan om Oggy's rustige levenje te verstoren.
«
»
14:55 De nieuwe avonturen van Oggy
Een van de kakkerlakken ontdekt een gloeiende lamp in de kamer van Piya.
«
»
15:00 Rox
Een Stradivarius is de duurste viool in de wereld. Een mysterieuze dief heeft er een gestolen net als een bekende violist een optreden moet geven in een theater. Het team van Rox leidt het onderzoek naar de diefstal.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Trees probeert haar eigen ontvoering te ensceneren omdat niemand tijd maakt voor haar. Bij een poging met een brief van de zogenaamde ontvoerders loopt het mis, want niemand leest de brief die ze stiekem op de toog heeft gelegd.
«
»
15:30 Molang
In de Middeleeuwen ontmoeten Molang en Piu Piu een triton wiens droom het is om de stad te bezoeken. Molang en Piu Piu leiden hem rond door de stad terwijl ze hem in een badkuip dragen.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush en zijn beste vrienden Chep en Lilit beleven in het bos allerlei avonturen. Ze beschermen het woud en hebben elk een unieke kracht. Mush-Mush praat met de natuur, Chep heeft een heel goed geheugen en Lilit geeft licht in het donker.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Het is Valentijnsdag en Fizz is in zijn nopjes met zijn Fizzrozen. Magoo plant de perfecte date voor Weasel en Linda en besluit de twee mee te nemen op een rondleiding door het riool.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Om de grootste friet ter wereld te maken, besluit Fizz de 'Fizzometer' uit te vinden. Maar Weasel knoeit ermee en laat Fizz per ongeluk krimpen. Magoo is gefascineerd door alles wat klein is.
«
»
16:00 Imago
Zayn heeft er altijd van gedroomd om een Imago te bezitten. Zijn droom wordt werkelijkheid op de dag dat Agoji hem het verhaal vertelt van Azrohk, een legendarische Imago.
«
»
16:25 De nieuwe avonturen van Oggy
Oggy geeft Piya een kanarie, maar terwijl hij op de kakkerlakken jaagt, laat hij hem ontsnappen. De kakkerlakken en Oggy moeten zich vermommen als een kanarie om hun domheid niet te verraden aan Piya.
«
»
16:30 Rox
Eén voor één worden de spelers van de FC Tijgers het slachtoffer van spontane verlamming. Het team is zijn beste spelers kwijt. De finale staat op het punt plaats te vinden. Sportieve infiltratie voor Xavier, een missie met hoog risico voor Team Rox.
«
»
17:00 De nieuwe avonturen van Oggy
Na een drukke dag, wil Oggy alleen maar slapen. Piya is niet slaperig, ze wil met de kakkerlakken kunnen spelen zonder Oggy wakker te maken. Maar de kakkerlakken zijn niet van plan om de kat te laten slapen.
«
»
17:10 Nachtwacht
Een buikspreker komt met zijn pop naar Schemermeer voor een optreden. Het is een leuke show, tot blijkt dat de man meer weet over het bestaan van de Nachtwacht.
«
»
17:35 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
17:50 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
18:00 Ket & Doc
Elke dag geniet Leonie van het leven op de boerderij van haar ouders. Zorgen voor de varkens, in het hooi liggen met haar grote zussen, spelen met de kat Skeetje, Leonie vindt het allemaal even fijn.
«
»
18:15 Helden
Domotica & koorddansen.
«
»
18:30 Wannabe's
Shoana wil een onvergetelijke fandag organiseren. Met nóg meer activiteiten dan op de fandag van haar rivale Totally Tina. De planning zit propvol en Shoana kan alle hulp van haar vrienden gebruiken.
«
»
18:45 De Hoppers
Daria voert een vijf uur durende monoloog op over haar idool: Marie Curie. Maar die gaat niet zoals ze had gehoopt. Arno denkt dat Marie Curie de currysaus heeft uitgevonden. Ondertussen wil Mo een Nobelprijs winnen.
«
»
19:05 De Raad van Soekie
Eén dag per jaar wisselen leerlingen en leraars van plaats. Het lot beslist dat Pedro dit jaar directeur wordt voor één dag. Pedro leidt de school met harde hand. Zo moeten de leerlingen betalen om op een stoel te zitten. Soekie leidt het verzet.
«
»
19:20 Jean-Michel Super Kariboe
Onbeantwoorde liefde doet pijn en daarom wordt liefde verboden in Windheuvel. Maar de situatie loopt volledig uit de hand als Christine zich ontpopt als een soort dictator.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:50 Groeien & Bloeien
Uit onderzoek van Silke is gebleken dat steeds meer mensen een appartement verkiezen boven een huis met tuin. Om die doelgroep naar Groeien & Bloeien te lokken, wil ze een 'binnentuin' namaken in de winkel. Een idee dat Frank te letterlijk neemt.
«
»
21:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers