TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:40 Joe
Muziekprogramma.
«
»
16:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:40 Pa heeft een lief
Fernand wil een escortmeisje inschakelen om Victor van zijn homofiele gevoelens af te helpen. Francis en Jean-Paul vinden dit een schitterend idee en beramen meteen een plannetje om Victor in contact te brengen met de wulpse Vivi.
«
»
17:15 Pa heeft een lief
Fernand en Rachel hebben een weekje vakantie gepland. De slager wil dat Francis de winkel ondertussen openhoudt, maar de jongeman heeft daar geen zin in en vertelt dat hij zelf voor een weekje naar de Provence reist.
«
»
17:50 Pa heeft een lief
De broer van Victor is overleden. Op de begrafenis ziet hij zijn schoonzus Evelyne terug. Ook Victor was verliefd op haar, maar uiteindelijk koos zij voor Mathieu. Eindelijk vertelt ze Victor waarom ze destijds met zijn broer getrouwd is.
«
»
18:20 Pa heeft een lief
Emiel kan zich wel voor het hoofd slaan omdat hij Victor aangeraden heeft om zich over zijn schoonzus te ontfermen. Victor heeft sinds de begrafenis niets meer van zich laten horen én Evelyne woont nog altijd bij hem.
«
»
18:55 Pa heeft een lief
Jean-Paul verdenkt zijn echtgenote Charlotte ervan een minnaar te hebben. Hij raakt geobsedeerd door de gedachte en droomt zelfs dat ze een verhouding heeft met Emiel. Sinds Evelyne bij Victor is ingetrokken, voelt Victor zich niet meer vrij.
«
»
19:30 Nonkel Jef
Odette woont nog altijd bij tante Magda. Een droom inspireert Izzi om Bruno uit te schakelen. De volgende dag doet hij een flinke scheut alcohol in de thee van Bruno en de gevolgen blijven niet uit. Lizette wordt overvallen door een gemaskerde man.
«
»
19:55 Nonkel Jef
Nonkel Jef wordt geplaagd door tandpijn, maar hij durft niet naar de tandarts gaan. Hij trekt de slechte kies er nog liever zelf uit. Dat blijkt echter niet zo'n eenvoudige klus. Magda heeft ondertussen drie rijke vrijers aan de haak geslagen.
«
»
20:25 Nonkel Jef
De sjampetter heeft groot nieuws: hij gaat trouwen. En hij is niet de enige in Ginderbos. Volgens Zotten Dré stapt er ook een dame van lichte zeden in het huwelijksbootje. De identiteit van haar ware Jacob is een goed bewaard geheim.
«
»
20:55 Nonkel Jef
Jefke gaat voor het eerst naar de kleuterklas. Izzi, Jef, Bruno, Eduard en Magda zijn nerveuzer dan het jongetje en brengen hem samen naar de school. Directrice Annette vangt alle kindjes én hun entourage op.
«
»
21:25 Nonkel Jef
Sinds Odette bij tante Magda woont, ziet de boerderij er smerig uit en blijft de vuile was liggen. Nonkel Jef kan de rommel niet langer aanzien. Hij moedigt Izzi aan om een relatie te beginnen met de schooldirectrice van Jefke.
«
»
21:55 Keeping Up Appearances
Hyacinth verheugt zich erop van een beetje cultuur te kunnen genieten in haar favoriete landhuis. De ietwat achtergestelde tak van haar familie staat er echter op mee te gaan, tot ergernis van Hyacinth.
«
»
22:30 Keeping Up Appearances
Iedereen is in shock als een excentrieke vrouw papa's slaapkamer binnentrekt. Ze beweert zijn verloofde en de aanstaande stiefmoeder van de zussen te zijn. Het is aan Hyacinth om de vrouw voorgoed uit de weg te ruimen.
«
»
23:05 Keeping Up Appearances
Hyacinths sociale status komt in gevaar als Daisy Onslow jaloers probeert te maken.
«
»
23:40 Keeping Up Appearances
Hyacinth vindt het leuk om een doop bij te wonen, maar niet als het Daisy's familie betreft. Helemaal niet wanneer de pasgezegende ouders in een oud busje met twee hippies opduiken.
«
»
00:15 Keeping Up Appearances
Hyacinth is zeer ontstemd als ze een vreemde man bij Elizabeth opmerkt. Hij heeft duidelijk de nacht bij haar doorgebracht.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers