TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:40 Hawaii Five-0
Het team voert een race tegen de klok om Alicia en McGarrett, die ontvoerd zijn door een seriemoordenaar, op tijd te vinden.
«
»
01:40 Undercover Boss
Warren Boone, hoofd personeelszaken van restaurantketen Coco's Bakery, gaat undercover bij de frontlinie om te zien hoe grote beslissingen het leven van de werknemers hebben veranderd.
«
»
02:20 Heavy Rescue: 401
Een dubbele tanker geladen met benzine botst tegen een huis. Duncan Cooper stelt zijn nieuwe 50-tons rotator op de proef. Gary en Collin brengen hun nieuwe bemanning naar een zware botsing die de weg naar de grens blokkeert.
«
»
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:56 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:05 Kitchen Commando
Chef Rush is gearriveerd in een buitenwijk van Fairfax Station, Virginia om een worstelend familierestaurant te helpen herinneren waarom ze dit familiebedrijf überhaupt zijn begonnen.
«
»
08:50 NCIS: Los Angeles
Het team moet grenzen overschrijden om ervoor te zorgen dat Hetty veilig is. Wat ze niet weten, is dat Hetty zo haar eigen plannen heeft.
«
»
09:35 NCIS: Los Angeles
Callen en Sam zijn op zoek naar de enige overlevende van een schietpartij bij defensie. De rest van het team probeert het motief voor de schietpartij te achterhalen.
«
»
10:15 NCIS: Los Angeles
Sam wordt gearresteerd voor de moord op een vrouw. Callen en Granger proberen zijn naam te zuiveren. Kensi en Deeks ontdekken een verband tussen het slachtoffer en een student uit het verleden van Sam.
«
»
11:00 Borderforce USA: The Bridges
Mensen die door de beruchte MS-13-bende uit hun huizen in Honduras zijn verdreven, vragen asiel aan in Amerika. Agenten ontdekken 3.000 pond marihuana verborgen in een vrachtwagen.
«
»
11:55 Borderforce USA: The Bridges
Een 12-jarige jongen verschijnt alleen voor agenten. Hij beweert dat zijn moeder is ontvoerd door leden van een kartel.
«
»
12:55 Borderforce USA: The Bridges
Agenten moeten de toegang tot een van de bruggen afsluiten wanneer tientallen asielzoekers proberen over te steken. Ondertussen hebben andere agenten vermoedens over een zak snoep.
«
»
13:50 Borderforce USA: The Bridges
Agenten zijn op zoek naar dagjesmensen die pillen willen smokkelen naar Amerika,goedkoop gekocht bij een van de tweehonderd apotheken aan de andere kant van de grens.
«
»
14:50 Borderforce USA: The Bridges
Een door een Mexicaans drugskartel meegenomen man sprint over de brug Amerika binnen. En bij de Progreso International Bridge wordt een dame betrapt op het verbergen van pillen.
«
»
15:45 Pawn Stars: Best Of
Een Babe Ruth honkbalkaart uit 1923, een gesigneerd shirt van de New York Yankees-icoon Lou Gehrig.
«
»
16:40 Pawn Stars: Best Of
Er vindt een schattenjacht plaats in het pandjeshuis wanneer Rick en zijn team voorwerpen in handen krijgen die heel oud zijn. Het kopen van deze zeldzame relikwieën kan geschiedenis schrijven, maar misschien is het te mooi om waar te zijn.
«
»
17:35 Pawn Stars: Best Of
Chum achtervolgt een Fiat Microcar uit 1963. Rick en Corey zijn het oneens over biljartballen.
«
»
18:30 Pawn Stars: Best Of
De Pawn Stars reizen samen door het universum op zoek naar gruwelijke aanbiedingen.
«
»
19:25 Pawn Stars: Best Of
Een 'Book of Mormon' uit 1842 komt de winkel binnen. Een gesigneerd 'Game of Thrones' uitgave.
«
»
20:20 21 Bridges
Nadat hij een samenzwering heeft ontdekt, sluit een rechercheur zich aan bij een klopjacht om twee 'cop killers' in te rekenen. De autoriteiten nemen extreme maatregelen door alle 21 bruggen van Manhattan te sluiten om de verdachten te stoppen.
«
»
22:10 The Hangover Part III
Na hun avontuur in Bangkok leiden Phil, Stu en Doug nu mooie levens, op Alan na. Wanneer het met hem misgaat, komen Stu en de rest in actie om hem door zijn crisis heen te slepen.
«
»
00:10 World's Most Dangerous Prisoners
De reputatie van James 'Porky' O'Rourke heeft hem tot één van de meest gevreesde gevangenen van Groot-Brittannië gemaakt. Hij heeft bewakers aangevallen, sommigen zelfs gegijzeld, en in 2022 een medegevangene vermoord.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers