TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:10 ER
Abby's hoop dat ze een goede relatie met haar zieke moeder zou opbouwen, wordt de grond ingeslagen. Zowel Carter als Ming azen op de vacature van residentiële arts op de spoedafdeling.
«
»
01:10 Neighbours: A New Chapter
Toadie's wereld staat op zijn kop en een bekende belooft schokkende onthullingen te doen.
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:20 Criminal Minds
Prentiss plant een date met Mendoza, maar de avond wordt al gauw onderbroken. Prentiss moet haar verleden confronteren wanneer het team een reeks moorden onderzoekt waarbij het hart van het slachtoffer verwijderd werd.
«
»
09:05 Criminal Minds
Het BAU team vertrekt naar Portland, Oregon, en onderzoekt een huiveringwekkende ontvoering, die mogelijk verband houdt met een plaatselijk stel, dat een week eerder in hun huis werd gedood.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:25 Criminal Minds
Prentiss en het team vliegen naar Iowa om de verdwijning van drie 10-jarige kinderen te onderzoeken. Ze werden elk ontvoerd uit hun huis en de camerabeelden van het nabijgelegen park zijn de enige aanwijzingen over de verblijfplaats van de kinderen.
«
»
11:15 Criminal Minds
Rossi plaatst vraagtekens bij zijn acties in de nasleep van een bijna-doodstrijd met een seriemoordenaar die de BAU te slim af is geweest.
«
»
12:05 NCIS
Een onbekende heeft de dochter van agent Lee ontvoerd. Haar dochter wordt vrijgelaten als Lee staatsgeheimen doorgeeft. De enige mogelijkheid om haar dochter terug te zien, is de afperser te ontmaskeren. Het NCIS-team helpt hierbij.
«
»
12:55 NCIS
Het team onderzoekt de dood van officier Greg Collins. Het blijkt dat hij deel nam aan geheime toernooien voor 'ultimate fighters'. Na zo'n gevecht werd hij van de weg gereden. Het team houdt er rekening mee dat een tegenstander wilde winnen.
«
»
13:40 NCIS
Twee dagen voor Kerst wordt een inbraak gekoppeld aan een oude moordzaak. De verdachte is een oude Vietnamveteraan. Het team kan hem inrekenen op een herdenkingsplechtigheid, maar volgens Gibbs klopt de zaak niet.
«
»
14:30 NCIS
McGee gaat naar de gevangenis om een seriemoordenaar, Celia Roberts, te verhoren over een recent gevonden lichaam, maar dan breekt er een opstand uit. McGee wordt gegijzeld en treedt op als bemiddelaar bij de onderhandelingen met de politie.
«
»
15:15 NCIS
Als het team een verdachte terugbrengt naar de plaats van de misdaad, wordt Ducky neergestoken. Het team ontdekt dat de dader een Afghaanse vrouw is, die Ducky kent uit de Afghaanse oorlog. Geheimen uit Ducky's verleden komen daardoor naar boven.
«
»
16:05 NCIS
Kapitein Thomas Jennings wordt vermoord teruggevonden met opengereten buik in wat een spionagezaak lijkt, maar naarmate het team meer weet over zijn privéleven zoeken ze daar naar het motief. Ondertussen ontmoet McGee online zijn ideale vrouw.
«
»
17:00 NCIS
Het lijk van een jonge marinier wordt gevonden aan een ketting in een verlaten gebouw. Omdat de dader een boodschap voor Gibbs heeft achterlaten, wordt die geconfronteerd met zijn verleden. Hij roept de hulp in van mentor Mike Franks.
«
»
17:50 NCIS
Tony neemt de leiding van het team als hij een zaak heropent, die hij drie jaar geleden onderzocht. Met de steun van Gibbs ontdekt Tony een man onschuldig naar de gevangenis heeft gestuurd.
«
»
18:35 NCIS
Een collega wordt vermoord en het laatste wat de man deed voor het stierf, was een bizar schilderij naar Abby sturen. Het NCIS-team gaat in de woestijn op zoek naar een vrouw die misschien meer weet over de moord.
«
»
19:30 NCIS
Tyler Keith Owens, een goede vriend van Vance, wordt dood aangetroffen in Chicago. Vance gaat op onderzoek en komt al gauw een plaatselijke baas van de georganiseerde misdaad op het spoor.
«
»
20:20 NCIS
Een moeder vindt een pistool tussen de persoonlijke spullen van haar 12-jarige zoon. Ondertussen proberen Gibbs en het team een spoor van twee oude misdaden en twee recente sterfgevallen te rijmen.
«
»
21:10 NCIS
Trent Kort, een CIA-agent, neemt contact op met Gibbs en spreekt met hem af in een verlaten pakhuis. Ter plekke treft Gibbs Kort aan met twee lijken naast zich. Gibbs en Kort werken onwillig samen om een belangrijke crimineel op te pakken.
«
»
22:05 NCIS
Abby wordt door de FBI ingeschakeld om het werk van een verdwenen wetenschapper voort te zetten. De rest van het team onderzoekt een moord die gelinkt is aan Abby's project. Ze beseffen dat haar leven in gevaar is.
«
»
22:55 NCIS
Het NCIS-team in Los Angeles moet samenwerken met een ander NCIS-team om een moordzaak op te lossen. Tony onderzoekt het privéleven van Ziva.
«
»
23:50 Vermist
Femke verdween uit de caravan van haar ouders terwijl die naar een voetbalwedstrijd keken. Nu heeft de lokale politie tijdens een routine-interventie een meisje aangetroffen dat beweert Femke te zijn. De vraag is of ze de waarheid spreekt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers