TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:40 Stargate SG-1
Een machtsstrijd binnen de gelederen van de dodelijke 'Lucian Alliance' vormt gevaar voor SG-1. Nu Carter, Vala en Daniel gevangen worden gehouden, is Mitchell misschien wel hun enige kans op overleving.
«
»
15:25 Stargate SG-1
SG-1 moet samenwerken met de vijand om de Sangreal te vinden op een planeet.
«
»
16:20 The Island with Bear Grylls
Barnes neemt heel veel risico om ervoor te zorgen dat er het broodnodige voedsel op tafel komt. Hij trotseert de natuur, met grote gevolgen.
«
»
17:20 Top Gear
Freddie, Chris en Paddy gaan op een ijzige expeditie door de wilde Schotse Hooglanden in de nieuwe Land Rover Defender, Mercedes G-Wagen en Ariel Nomad. Ontdek welke zichzelf de ultieme off-roader zal bewijzen.
«
»
18:30 Police Interceptors
Carl 'Charlie' Farley en Wayne Hutchison achtervolgen een Astra aan hoge snelheid. Bij enkele wegwerkzaamheden gaat het mis. De agenten gaan op zoek naar een zeventienjarige verdachte van een overval.
«
»
19:25 Police Interceptors
Acht politiewagens maken jacht op een krachtige Porsche Cayenne die een bloedbad aanricht. De bestuurder rijdt met hoge snelheden en daagt de onderscheppers uit. Hij slaagt er zelfs in om verschillende politiewagens uit te schakelen.
«
»
20:15 Police Interceptors
Achtervolgd door een helikopter en een team van gewapende voertuigen, maken twee mannen gewapend met machetes en een afgezaagd geweer een dramatische ontsnapping op een motor. Het gebied wordt afgesloten.
«
»
21:10 Police Interceptors
Interceptor Steve Oliver wordt op gemene wijze aangevallen. De verdachte slaat Steve in zijn gezicht met zijn autosleutels, ramt de politieauto en gaat ervandoor. Steve heeft ondertussen dringend medische hulp nodig.
«
»
22:05 Police Interceptors
Een gevaarlijke achtervolging waarbij Interceptors Ben Pearson en Matt Ransom met hoge snelheid door de straten van Keighley scheuren, maar uiteindelijk met lege handen staan.
«
»
23:00 Barb Wire
Tijdens de Amerikaanse burgeroorlog van 2017 raakt premiejager Barb Wire door een ex-geliefde verwikkeld in een geheim conflict, om een speciaal apparaat te vinden waarmee een voortvluchtige wetenschapper miljoenen mensen kan redden.
«
»
00:45 Top Gear
Freddie, Chris en Paddy gaan op een ijzige expeditie door de wilde Schotse Hooglanden in de nieuwe Land Rover Defender, Mercedes G-Wagen en Ariel Nomad. Ontdek welke zichzelf de ultieme off-roader zal bewijzen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers