TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 The Big Bang Theory
Leonard en Penny besluiten op een date te gaan, en hun verhouding een nieuwe kans te geven. De rest van de groep staan klaar met adviezen voor Penny en Leonard.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 Siren
Als het paarseizoen voor de meerminnen begint, weet Ryn dat ze terug naar de zee moet gaan om haar kolonie te helpen. De hybriden overtuigen een zeemeermin om met hen mee te gaan naar een afgelegen locatie en Helen en Ben proberen hen te vinden.
«
»
15:05 Buffy the Vampire Slayer
Buffy moet haar zus tegen het kwaad beschermen nadat de demon Glory een afschuwelijk beest oproept om de ontbrekende sleutel te vinden. Joyce belandt in het ziekenhuis nadat er een ernstige ziekte is vastgesteld.
«
»
16:00 Buffy the Vampire Slayer
Sunnydale wordt getroffen door een meteoor, waarna een gruwelijke demon uit de ruimte het huis van Buffy binnendringt. Buffy moet hem stoppen terwijl haar moeder een delicate hersenoperatie ondergaat om haar tumor te verwijderen.
«
»
16:50 Buffy the Vampire Slayer
Buffy betrapt Riley met een vampier, waarna ze een belangrijke beslissing neemt over hun relatie. Later blijkt dat Riley een goede verklaring voor zijn heimelijke avontuur heeft. Spike bekent dat hij verliefd is op de vampierjager.
«
»
17:45 Buffy the Vampire Slayer
Willow tovert in de goochelwinkel per ongeluk een gigantische trol tevoorschijn die Xander dwingt te kiezen tussen Willow en Anya. Ondertussen is Giles in Engeland om de Watcher Council te ontmoeten. Buffy heeft moeite om Riley los te laten.
«
»
18:45 Buffy the Vampire Slayer
De Watcher Council dreigt Giles te deporteren als Buffy een zware test van haar moordvaardigheden niet wil doorstaan. Ondertussen komt er cruciale informatie over Glory bovendrijven.
«
»
19:35 9-1-1
Het team reageert op diverse oproepen van ouders en kinderen, waaronder een rampzalig verjaardagsfeestje. Athena en Michael praten met May over haar zelfmoordpoging. Chimney en Maddie wennen geleidelijk aan het leven met hun baby.
«
»
20:35 We Bought a Zoo
Weduwnaar Benjamin verhuist met zijn twee kinderen naar het platteland, waar hij zonder geld of enige ervaring een verwaarloosde dierentuin probeert te redden.
«
»
22:50 No Strings Attached
De relatie tussen oude vrienden Emma en Adam wordt door seks gecompliceerd. Ze besluiten een uitsluitend lichamelijke relatie aan te gaan met elkaar, zonder verplichtingen. Dat is echter nog niet zo eenvoudig.
«
»
00:40 Impeachment: American Crime Story
De spanningen tussen Monica en de president beginnen op te lopen. Paula krijgt een schikking aangeboden. Linda krijgt langzamerhand het gevoel dat ze een doelwit op haar rug heeft.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers