TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:35 Murdoch Mysteries
Tijdens de feestelijke onthulling van een dinosaurusskelet blijkt er een lichaam in de bek van het dier te hangen. Het onderzoek naar de moord voert Murdoch naar de meedogenloze wereld van de negentiende eeuwse paleontologie.
«
»
01:25 Vienna Blood
Een monnik wordt vermoord aangetroffen in zijn klooster. Een eerste mogelijke verdachte is een religieuze Jood. Het blijkt dat hij kritiek had geuit op de antisemitische retoriek van de monnik.
«
»
02:15 Vienna Blood
Oskar en Max proberen de zaak op te lossen en moeten afrekenen met de kracht van het geloof.
«
»
03:00 All Creatures Great and Small
Er zijn drie maanden verstreken en het is nu lente 1939. Iedereen moet zich aanpassen aan een aantal grote veranderingen die plaatsvinden in Skeldale. Tristan is nu gediplomeerd dierenarts en James en Helen gaan bijna trouwen.
«
»
03:45 Silent Witness
Twee medewerkers van een verzorgingstehuis gaan achter een gehandicapte jonge man aan die psychopatische neigingen heeft. Ondertussen onderzoeken Nikki en Jack een auto-ongeluk dat fatale gevolgen had voor de moeder van de ontsnapte man.
«
»
04:40 Murdoch Mysteries
Murdoch stelt een onderzoek in wanneer in een boom het lijk van een soldaat wordt aangetroffen.
«
»
05:25 Ghosts
Robin heeft een openbaring waardoor de ghosts van slag raken en over hun nalatenschap gaan nadenken.
«
»
06:00 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Frank en Lu duiken in de competitieve wereld van de studiebegeleiding, terwijl Sebastian na een reünie met een vriend van de kunstacademie voor een keuze komt te staan die gevolgen kan hebben voor het detectivebureau.
«
»
06:45 Death in Paradise
Het team wordt verdeeld tussen Saint Marie en Saint Auguste terwijl ze een sterfgeval onderzoeken.
«
»
07:45 Mrs Sidhu Investigates
Boksliefhebber Tez is opgetogen wanneer Mrs. Sidhu een cateringklus krijgt bij een groot boksevenement. Maar als een van de boksers wordt ontvoerd voor losgeld, kan ze het niet laten om op onderzoek te gaan.
«
»
08:30 Father Brown
Father Brown onderzoekt de vergiftiging van een man die ooit beul is geweest. Er hangt romantiek in de lucht voor mevrouw McCarthy.
«
»
09:15 Father Brown
Een komiek is uit op wraak en sluit Father Brown op in een verlaten gebouw.
«
»
10:00 McDonald and Dodds
Vijf vrienden maken samen een ballonvaart, maar de tocht gaat niet zoals gepland. De ballon begint te tollen en de mand kan het gewicht niet meer dragen. Bij de noodlanding blijkt dat een van de vrienden, Frankie, niet meer in de mand zit.
«
»
11:30 Agatha Raisin
Agatha wordt ingehuurd om een vrouw te beschermen tegen de geesten van Voorbije Kerstmis. Als de vrouw dood wordt aangetroffen, zit Agatha opeens opgezadeld met een moordzaak en is iedereen in het dorp een mogelijke verdachte.
«
»
12:15 Agatha Raisin
Agatha wordt ingehuurd om een vrouw te beschermen tegen de geesten van Voorbije Kerstmis. Als de vrouw dood wordt aangetroffen, zit Agatha opeens opgezadeld met een moordzaak en is iedereen in het dorp een mogelijke verdachte.
«
»
13:05 Midsomer Murders
Als Martin Wroath dood in zijn huis in Midsomer Worthy wordt aangetroffen, vermoedt Barnaby opzet. Hij is er namelijk niet van overtuigd dat Martin op een onnodig ingewikkelde manier zelfmoord heeft gepleegd met zijn eigen geweer.
«
»
13:55 Midsomer Murders
Na een tweede moord in een plaatselijke kliniek waar Wroath patiënt was, vermoeden de inspecteurs dat er een verband bestaat tussen de twee moordenaars. Al snel daarna vinden de rechercheurs een overvloed aan haat, jaloezie en leugens.
«
»
14:55 Murdoch Mysteries
Wanneer een dief inbreekt in een verzegelde bankkluis zonder de deur te openen, moet Murdoch een schijnbaar onmogelijke diefstal oplossen. Een getuige beweert Harry Houdini te hebben zien wegvluchten van de plaats delict.
«
»
15:55 Murdoch Mysteries
Na een aanslag met brandbommen op een chic bordeel wordt het gewurgde lichaam van een prostituee aangetroffen. Murdoch moet voorzichtig te werk gaan wanneer hij ontdekt dat een prominente rechter mogelijk achter de aanslag zit.
«
»
16:55 Death in Paradise
Iemand uit JP's verleden wordt op heterdaad betrapt bij een plaats delict. Jack moet de waarheid achterhalen.
«
»
18:00 Death in Paradise
De gitarist van een reggaeband wordt vermoord. Jack moet een oude zaak oplossen voordat hij de dader kan arresteren.
«
»
19:00 Death in Paradise
Wanneer een passagier neergestoken wordt in de bus naar Honoré staan Jack en zijn team versteld. Niemand heeft zijn stoel verlaten, dus wie is de moordenaar, en hoe is de moord gepleegd?
«
»
20:05 Scott & Bailey
Rachel weet dat het overlijden van het laatste slachtoffer voorkomen had kunnen worden. Janet heeft moeite om haar verantwoordelijkheden op privé- en op professioneel vlak in evenwicht te houden.
«
»
21:00 Call the Midwife
Juffrouw Higgins ontvangt een onverwachte bezoeker. Zuster Monica laat de gemoederen hoog oplopen.
«
»
22:15 Miss Fisher's Murder Mysteries
Een columniste overlijdt onder mysterieuze omstandigheden. Phryne gaat op onderzoek uit en stuit op misleiding en mogelijk ook een motief voor moord onder de collega's van het slachtoffer.
«
»
23:30 Silent Witness
Het is kerstochtend en Nikki wacht op een telefoontje van Matt, die terug is in Amerika. In plaats daarvan krijgt ze een telefonische melding waarin het team wordt opgeroepen. Ze moeten een moord op een familie onderzoeken.
«
»
00:25 Silent Witness
Als de waarheid achter de familie McMorris aan het licht komt, brengt de beëindiging van een schokkende familietragedie op eerste kerstdag het team samen. Nikki krijgt een leuke verrassing van haar teamleden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers