TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
23:55 Celebrity MasterChef Vlaanderen
De Vlaamse MasterChefs koken tegen de stroom in met als hoofdingrediënt de zalm.
«
»
01:05 Auwch_
Elke en Anneke gaan een weekendje weg, dus Axel organiseert een feestje in zijn mancave.
«
»
01:40 Big Brother
Een groep wildvreemde mensen gaat het experiment aan om honderd dagen lang in het Big Brother-huis te wonen. Daarbij worden ze vierentwintig uur per dag door camera's gevolgd. De bewoners worden op de proef gesteld met spellen en uitdagingen.
«
»
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:00 Nuances
Thierry Theys laat zijn creativiteit los op het Inlandse ree om tot nieuwe smaken te komen.
«
»
08:30 Lekker Lang Leven
Michaël Sels reist af naar Spanje voor zijn versie van de bekende gehaktballetjes Albondigas. Hij maakt er ook bloemkool bij met gezonde witte saus. Maar eerst start hij de dag met een healthy havermoutontbijtje.
«
»
08:55 Pasta & Risotto
Steffi maakt een heerlijk gezonde Aziatische pasta met courgetti, bruine rijstnoedels, en pindagembersaus. Dagny Ros maakt een risotto volgens haar Ijslandse roots, een smakelijke Nordic Risotto met groene asperges en karnemelk.
«
»
09:10 Young Sheldon
Sheldon probeert Dr. Sturgis ervan te overtuigen terug te keren naar de universiteit. Georgie brengt de familie van streek wanneer hij een beslissing neemt met verstrekkende gevolgen.
«
»
09:25 Young Sheldon
Sheldon, Missy en Georgie passen zich aan hun nieuwe woonsituatie aan. Meemaw opent een gokkamer.
«
»
09:45 Young Sheldon
Sheldon en Dr. Linkletter worstelen om een vergelijking op te lossen. Georgie heeft een oplossing voor de zakelijke problemen van Meemaw. George Sr. geeft advies over het liefdesleven van Missy.
«
»
10:05 Young Sheldon
Missy stelt ongemakkelijke vragen in de kerk. Meemaw en Georgie gaan samen zaken doen.
«
»
10:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:25 De kunstenaar
De creatie van een bronzen beeld is een langdurig en intensief proces. Kunstenares Mia Moreaux toont hoe haar standbeelden tot stand komen, van het vormgeven in was tot het klaarzetten van de mal en de nabewerking van het brons achteraf.
«
»
11:45 De tip
Om te kunnen fotograferen op een professionele manier zijn heel wat materialen nodig. Vaak is dat erg duur, maar veel is eenvoudig zelf te maken. Hoe je te werk gaat, wordt stap voor stap uitgelegd.
«
»
11:55 Hallo Roger
De werking van een kraan kan aangetast worden door veelvuldig gebruik of door kalk in het water.
«
»
12:10 Het zelfbouwhuis
Er wordt verder gewerkt aan de opbouw van het plat dak. Een stuk van het oude huis wordt eerst afgebroken. Het dak wordt opgemeten voordat het wordt aangelegd. Ze beginnen met een EPDM-laag als dakdichting en dan wordt er aan de isolatie gewerkt.
«
»
12:30 The Graham Norton Show
Comedian Graham Norton ontvangt gasten waarmee hij mensen, trends en nieuws deelt. Norton houdt monologen en andere komische sketches die excentrieke verhalen verbeelden terwijl hij beroemde gasten en muzikanten verwelkomt.
«
»
13:25 De Gezonde Goesting
Van hier naar daar en dan terug van daar naar hier. Vaak heb je geen tijd om gezond te eten. Daarom maakt healthy Steffi drie gerechtjes die je makkelijk op voorhand kan maken en kan vervoeren: een drankje, salade en koekjes voor on the go.
«
»
13:50 De Hofleverancier
Driesterrenchef Gert de Mangeleer keert terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten, die met liefde gekweekt en verzorgd worden door zijn culinair onderlegde tuinman Bart Praet. Dit keer staat alles in het teken van courgette en wortel.
«
»
14:15 Puur Oosters
Quyên maakt een gerecht klaar dat iedereen onmiddellijk met de oosterse keuken associeert: kipsaté met pindasaus. De marinade van de kip is heerlijk, en de pindasaus is zo zacht en exotisch dat je er iedereen een plezier mee doet.
«
»
14:25 Young Sheldon
Sheldon krijgt een vreemd verzoek van een vriendin, Paige. Wanneer Meemaw en Dale het uitmaken, raken George Sr. en Mary er onbedoeld bij betrokken. Georgie besluit volkomen eerlijk te zijn tegen Mandy.
«
»
14:45 Young Sheldon
Sheldon probeert om te gaan met het verlies van één van zijn grote helden wanneer deze het leven laat. Missy biedt haar diensten aan als babysitter, en Georgie worstelt nog steeds met zijn grote geheim.
«
»
15:10 Young Sheldon
George en Mary kunnen niet wachten de nieuwe vrouw in Georgie's leven te ontmoeten en haar te leren kennen. Sheldon en Missy hebben zo hun eigen ideeën over wat er met hun familie aan de hand is.
«
»
15:30 Two and a Half Men
Chelsea ontdekt de foto van een naakte vrouw op Charlie's telefoon. Om deze afbeelding te verklaren moet hij met zijn fantasie aan de haal gaan.
«
»
15:55 Two and a Half Men
Evelyn en Chelsea ontmoeten elkaar eindelijk, en het lijkt gelijk alsof ze al jaren beste vriendinnen zijn, tot Charlie's ongenoegen. Om de twee uit elkaar te drijven, verzint Charlie een list.
«
»
16:20 Two and a Half Men
Chelsea organiseert een blind date voor Alan. De dame in kwestie blijkt een oude bekende, namelijk Rose, te zijn. Tot Charlie's verbazing hebben de twee direct een klik.
«
»
16:45 Two and a Half Men
Charlie accepteert, met tegenzin, dat Chelsea bij hem in komt trekken. Hij beseft dat zijn vrijgezellen leven nu definitief voorbij is, en ook Alan is niet blij met de nieuwe huisgenoot.
«
»
17:10 Two and a Half Men
Charlie wordt boos als Alan en Chelsea opeens de beste vrienden worden, totdat hij er achter komt hoe hij zijn voordeel uit de nieuwe situatie kan putten.
«
»
17:35 Celebrity MasterChef Vlaanderen
Ook dit seizoen staat er een aflevering in het teken van de patisserie. De chefs moeten een perfect gevuld zwaantje bakken. Daarvoor krijgen ze wel eerst een MasterClass van niemand minder dan acteur, ex-deelnemer en zwaantjesspecialist Wim Willaert.
«
»
18:50 Celebrity MasterChef Vlaanderen
De Vlaamse MasterChefs koken tegen de stroom in met als hoofdingrediënt de zalm.
«
»
20:00 Big Brother
Een groep wildvreemde mensen gaat het experiment aan om honderd dagen lang in het Big Brother-huis te wonen. Daarbij worden ze vierentwintig uur per dag door camera's gevolgd. De bewoners worden op de proef gesteld met spellen en uitdagingen.
«
»
21:05 Blind Gekocht NL
Santosh, Vanity en hun twee kinderen wonen in een klein flatje in Zoetermeer. Eerst woonde Vanity hier alleen en vervolgens werd het alsmaar krapper en krapper. Ze kunnen de hulp van Martijn en zijn team goed gebruiken.
«
»
22:20 Auwch_
Ben komt te weten dat Elke naar een masturbatie-workshop gaat, gegeven door Veerle. Ook Anneke volgt deze workshop, maar Axel vindt dit helemaal niet erg. Ben en Axel besluiten te gaan spioneren.
«
»
23:00 Sports Late Night
Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten uit de Jupiler Pro League. Ze blikken ook vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement.
«
»
23:30 Achter de schermen
A-lister en tv-coryfee Tom Lenaerts haalt mijmerend herinneringen op aan de beginjaren van 'De Mol', en media-insider Gilles De Coster geeft een kijkje achter de schermen bij het huidige seizoen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers