TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 The Big Body Hotel
De 66-jarige Kathy heeft nog nooit zwemlessen gevolgd en dus is de vraag of ze het vertrouwen kan vinden om in een openbaar zwembad te zwemmen. Daarnaast moet Ginny haar angst overwinnen wanneer ze wordt uitgedaagd om een grote toespraak te houden.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:35 It's Your Fault I'm Fat
De negentienjarige studente Leanne woont bij haar moeder, haar vader en haar jongere zus in Crawley, Sussex. Als ze de tijd heeft, vindt Leanne het leuk om te koken, maar dan schept ze haar bord tot de rand toe vol.
«
»
13:35 Dirty Home Rescue
Hayley gaat samen met haar poetsteam langs bij de creatieve Karen. Zij zet zich geregeld in voor het milieu, maar haar eigen woning proper houden staat minder hoog op haar prioriteitenlijst.
«
»
14:30 Project Runway
Bravo's echte huisvrouwen van Potomac, Orange County en New York City komen langs. De emoties lopen hoog op als elke ontwerper wordt gekoppeld aan een huisvrouw om een reünieshow-look te creëren.
«
»
15:25 SAS: Who Dares Wins Australia
Rekruten moeten vies spelen wanneer ze tegen elkaar worden opgezet in een doe-of-die-test van grit, terwijl een ondraaglijke 5 km lange boomstamtrek door ruig terrein ze als vliegen laat vallen.
«
»
16:30 100 jaar jong
De honderdjarige Corrie is voor haar leeftijd een behoorlijk pittige tante en niet op haar mondje gevallen. Ze woont nog zelfstandig, met haar kat Joris, in een volksbuurtje in Den Helder. Corries heeft een nieuwe koelkast nodig.
«
»
17:15 Alert: Missing Persons Unit
Jason en Nikki maken gebruik van een tweelingzus wanneer een vermissingszaak verandert in een mogelijk moordonderzoek. Ondertussen helpt Kemi C met zijn datingleven en wordt Keith roekeloos.
«
»
18:10 Kitchen Nightmares
Zoon Jake en moeder Athina runnen het Griekse restaurant El Greco in Austin, Texas. De eerste acht maanden waren een groot succes, totdat de magnetron zijn intrede deed.
«
»
19:10 Gestrand op Honeymoon Island
Gwenny en Niels krijgen te maken met een mierenplaag. Terwijl Kenny verliefd begint te worden, krijgt Junie een niet zo evidente opdracht om haar uitbundigheid te temperen.
«
»
20:25 The Dark Tower
Er zijn meerdere realiteiten en ze worden bij elkaar gehouden door een enorme Dark Tower. De Man in Black is vastbesloten de toren omver te werpen, en de laatste Gunslinger moet hem tegenhouden.
«
»
22:15 R.I.P.D.
Het 'Rest in Peace Departmen' jaagt op geesten die hun definitieve oordeel proberen te ontlopen door te schuilen tussen de levende massa. Wanneer ze een boosaardig complot ontdekken zijn zij de aangewezen personen om de wereld te redden.
«
»
00:00 Extreme Love Stories
De 80-jarige Hattie gaat via Tinder op zoek naar jonge minnaars. Angie en Michael hopen hun relatie uit de taboesfeer te kunnen halen. Lum uit Los Angeles wil haar vrienden inlichten over haar fetish en verrast hen met een bijzonder feestje.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers